![]() |
Cytuj:
|
jego 450k/h to moje 1/3 całego expa :D
|
Cytuj:
@topic Koleś ma wprawę w zabijaniu;p |
ładny filmik :) przesrane ma ten MDW co chwile jakieś ludziska piszą ... Daj daj daj ... a co on jest instytucja charytatywna ? lol ...
|
No, niezle, wbil jakies 700 k expa oO
|
CZy mi się wydaje, czy on nawet fire axe'ów nie zbierał? :D To sd za 1450 też było dobre, albo te wszystkie ds'y na 1 eoxri vis :P SZkoda że mu lot nei dopisał, jeszcze rozwaliło mnei jak mu wypadł devil helmet to wywalił go na ziemię i poszedł expić dalej xD
|
O ku*wa ale macie podniete 8o
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie zawsze bił 400+ z vis (tyle hp ma ds). Devil Helmet prawie nic nie warty, kasy więcej pozostawiał w ciałach. Cytuj:
Co do obsługi: ściągamy program do filmów, ściągamy film (obojętnie gdzie), instalujemy program, następnie klikamy (dwu mlask) na ściągnięty filmik i czekamy. Tibia powinna się po chwili włączyć. ważne: 1)mam 1. Tibie na komputerze (7.92), 2)w standardowej lokalizacji (tj. c/prog~/tibia). Nie wiem jak działa, jak macie inaczej. |
Cytuj:
|
jak? lol
a co do zbierania itemkó to po co mu devil helmet? bedzie stał cały dzień w dp i krzyczał ze chce sprzedac i moze jakis noobek kupi za 2k? X( raz mu vis siadł a 394 w dp i potem z tempesta walnał za 6 :baby: |
Cytuj:
|
Obliczyłem że MDW robi mniej wiecej ~50kk exp na miesiac!! Czyli za ponad 2lata w takim tempie awansuje na 400lvl!!! Oczywiscie nie biorac pod uwage nowych updatow(moga dodac expowisko na ktorym bedzie zbijal wiecej expa) i tego ze jak wiemy z lvlem coraz szybciej dostajemy doswiadczenie(wiecej many,hp=wiecej mozliwosci)!
Z mojej strony zakladam ze Mateusz ZDOBEDZIE 400lvl na poczatku 2009roku lub moze nawet w 2008;) Wszystko jednak zalezy od wytrwalosci iii.. checi ofc.. |
on nie zbiera fire axe czy mi sie przewidziało?:P
|
lol
@UP
Moim zdaniem z taką prędkością jak on expi to jest kwestia myśle niecałego roku na wbicie 400 lvla. :) Z każdym wbitym lflem coraz bardziej się pochłania lub poprostu ma jakiś cel np: wbicie tego 400 lvla i retired a może coś za to dostanie kto wie. Przekonamy się. 8o |
on robi zawsze 15kk expa tygodniowo tylko jak wbil 300 to na chwilke przestał expić
wiec robi 60kk expa miesiecznie |
Cytuj:
Cytuj:
@down To było ZAJEBISTE :D :D :D Chodźmy to oblać! -.- |
Cytuj:
zajebiste było jak zabił demca z morta |
Moglby ktos napisac jak sie nagrywa bo w TibiCam NG bylo record***** a tu samo play :<
Halp nie moge nigdzie znalezc na stronie tego tv xD PS. Ten format bedzie popularniejszy bo mozna ukrywac eq itp a niektorzy sie wstydza np. skilli xD #Edit :o mozna nawet rozmowy ukryc na default bo na 1 filmiku gosc puszcza mort hury nic nie mowiac xD? (filmik z PoI) |
Cytuj:
Cytuj:
Ok Panowie, zakladamy wiec, ze MDW zrobi 400lvl do nastepnego letniego updatu.. Jak wiemy w letnich updatach dodaja nowe tereny.. jedyna nagroda z okazji awansu na 400poziom powinno byc wiec nowe porzadne expowisko bo wkoncu zaleca sie dbanie aby ich najleprzy gracz jak najpozniej przeszedl na emeryture;) |
Tnie mi sie ta szajsowata tibiacama -.-''
Też sie tak zastanawiam, ile mu zapłacili za ten film |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |