![]() |
@2 up
ROTFL, expowiska dla facc i tak sa wystaczajaco duże. Byles juz wszedzie? Najpierw zbadaj caly facc area, a potem kup sobie pacca jak ci sie juz znudzilo!!! @topic Po udate'cie oczekuje tylko wyrownania profesji, bo niedlugo na swiatach pvp beda chodzili sami sorcowie i druidzi!!! Ja tam nie potrzebuje wiecej expowisk (sam nie odkrylem wiecej niz 30% mainlandu ;/) |
Taa, najlepiej wszystko dla facca...cieszcie sie, ze mozecie grac za darmo. Co do balansu profesji to napewno nie udupia sorca i druta, bo by stracili graczy, a tego nie chca. :) Jak juz cos to ulepsza knighta i palka np knight - wiekszy ataki melee, pall - nie lamiace sie spiry i bylo by ok. To jest moje zdanie.
|
ładnie, ładnie..., ale to, że będą lodowe wyspy było juz wiadomo od kiedy w SPRach pojawił sie mamut. Najbardziej podoba mi sie to, że beda sniegowe czapy na dachach budynkow :), a co do nadchodzacych teaserów to mysle ze beda dawali na przemian, raz dadza cos o profesjach, a na drugi tydzien o lodowych wyspach, i tak naprzemian.;)
|
Cipsoft w koncu wprowadzi troche arktycznego klimatu :)
I dobrze, ze wprowadzaja tereny dla Pacc...bo troche ich za malo, jak dla mnie;) A co do Facc... to tez powinni cos wprowadzic(ale nie za duzo, bo i tak maja wieksza przestrzen i wiecej noobow niz Pacc:p) ...mimo iz nie placa za gre xD. Juz sie nie moge doczekac test serwera...:D |
Cytuj:
Co każdy update jest płakanie noobków facc którzy jarają szlugi kradną itp o nowe tereny. Macie wystarczająco terenów. A co do tego, że "Facc expowiska są zajętę ;(:(::(:(:(" Od czego jest ugadanie się z kolesiem kiedy kończy i wbić się po nim ? Pozdrawiam Cery. |
Update
Mam pytanie moze ktos mi na nie odpowie. Knight i pall beda wyrownani do sorca i druida czy na odwrot.Jestem palkiem wiec denerwuje mnie coraz wieksza ilosc sorcow i druidow kiedys knightowie wymiatali a tera sorc.Jestem palkiem wiec jestem obustronny.
Tibia:Legend never Die niech zyje familly Rivijscy from Shivera.... |
dlaczego pacc zawsze cos dostaje ale mam jsuz dosc newsuw dla pacca ciogle msuze sluhac jak moi kumple narzekajom ze nie hodze po nowyh terenah a mam pacca mam jsuz dosc hodzenia dajcie mi odpoczoc!
_____________ :] pozdro z darashi dla wszyskih kturzy nie mieli okazji tam dotrzec |
Brzmi obiecująco, ale nie wiem czy pacc starczy do update:(
|
No moglo by byc cos dla facc... Ale wiadomo ,ze cipy beda robic wszystko zeby ludzi kupowali pacc chocby dlatego zeby zobaczyc nowe miasto :) (marketing)
|
~
Mnie tylko interesuje jak ulepsza knightow ;d
|
Cytuj:
@topic PACC rox:) <niecierpliwi się> |
hmm
rozbawia mnie ten napis na stronie tibii --> że mozesz grac za DARMO ! oczywiscie tylko ze facc to wersja demo tibii ~~ kazanie placenia sobie 30 zł / miesiac grania no troche przesada:/ dla CipSoftu złota żyła. Tak jak WoW - płacisz zeby grac. Kazdy gracz wie ze bez pacca moze pomarzyc o dorobieniu sie wysokiego lvla + zajebistego eq:/ takie zycie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[CHAR]Bobohav[/CHAR] <- kumpel z rl, pierwszego pacca kupił 3 lvle (2 tygodnie) temu. Doskonały przykład, że jak ktoś chce to potrafi. Oprócz tego mam jeszcze kilku kumpli na lvlu 50+ którzy nigdy pacca nie mieli ;) |
Ciągle tylko PACC , PACC ... ;/ Teraz niemyślą o tym jak zrobic zeby sie dobrze gralo wszystkim graczom to oni mysla tylko czym zachecic by gracze kupili PACC -,-' ... Tibia Schodzi Na Psy X(
|
Cytuj:
|
Nowe info od Ozziego
Wyje na nooba, czy innego idiote albo kłamce ale wiem z PEWNEGO źrudła doczekacie się małego skrawka nowego terenu dla FACC, niemacie co liczyć na miasto czy obszar liberty bay lecz będzie to coś w rodzaju expowiska dla wyrzszych leveli bez PACC. A co do nowych qestów to już moje i kolegi przypuszczenia, będą dodane zostaną takrze 2 nowe addony.
Czekam teraz na obrzucenie błotem, ale jeszcze się przekonacie! Więc zapamiętajcie moje słowa i przypomnijcie sobie je w wakacje biegając swoim małym bochaterem po nowym FACC terenie że, niejestem kłamcą i że ta gra to nie ściśle tajny projekt rządowy. |
Mam nadzieje ze nowosci nie beda tylko dla Pacców... -.- przydal by sie tesh jakish serv PvP. . :] Nie pogardzil bym tesh nowymi potworkami i jak by sie mapka poszerzyla :]
|
omg :PP apropo :) chcecie nowe tereny dla facc... wprowadza jakies ze 40+lv beda mogly siedziec to polowa z was niebedzie tam chodzic -.- po 2 niepodoba sie wam facc to nie grac albo kupic pacc!!!!! proste!!! lamentujecie... co cipy maja sponsorowac z wlasnej kieszeni tibie? to wierzcie mi... ona dlugo niepociagla by... oni zyja z paccow!!! wiec kup pacc albo skoncz lamentowac bez sensu!!!!!!!!
pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |