![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hehe My Mamy Nową Technike xD Bez Problemową Tylko Nie umyslnie moga to zjebac hehe Pozdro xD:D |
Serdecznie proszę [GUILD]Royal Navy[/GUILD] o więcej akcji takich jak dzisiejsza <3!
|
a co sie staooo?>8o
|
@Knobik
Każdy chwast zostanie wyrwany.8o :evul:May 28 2007, 14:16:29 CEST Killed at Level 112 by Macko From Bogdaniec and by fire :evul:May 28 2007, 14:17:04 CEST Died at Level 112 by fire :evul:May 28 2007, 14:28:14 CEST Died at Level 109 by a dragon lord :evul:May 28 2007, 14:28:42 CEST Killed at Level 106 by Jenia Lucana and by fire :evul:May 28 2007, 14:29:08 CEST Killed at Level 104 by Xarzis and by fire :evul:May 28 2007, 14:29:32 CEST Killed at Level 101 by Antres and by fire :evul:May 28 2007, 14:30:37 CEST Killed at Level 99 by Xarzis and by fire Banished:until Jun 04 2007, 15:06:52 CEST because of excessive unjustified player killing CDN. Ps. Setanus teraz możesz go dodać do statystyk :D |
Name: Kafarotwaty Kafar
May 28 2007, 13:51:41 CEST Killed at Level 78 by Benisato and by Tsunamin Name: Tsunamin May 28 2007, 14:07:57 CEST Killed at Level 91 by Solle'Steinhold and by Dark Dasol |
Why Tsunamin z Benisatem ubili Kafara?? ?? :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
PAre słów/...
Knobik:
Został haknięty przez Tensh~ GZ Kafar~: Gz ZIOMALI :O Bardzo współczuje;/ Może powiedz why padłeś??:):) Tsunami: Padł bo miał 15 min pz lock.... Grzechem byłoby nie wykorzystać tego :) P.S. Skąd to wiem zapytacie...... Już mowię DALOLO:):):) Hawan~ |
Cytuj:
A tak serio xD W trapie na Alphabladera chlopaki zamiast powiedziec na TS ze wala Combo UE to napisali to na Default a ja tego nie zauwazylem xd i w taki oto smieszny sposob dostalem 3 ue na klate i zlozylem sie jak scyzoryk w cwierc sekudny :cup: Smieszna sytuacja ale czasem sie zdarza xd btw. w podobno sposob padl kiedys ahazin od UE victerona w czasie wojny Z killemal czy jakos tak xd Ciao XDDDD |
Cytuj:
Nie zostalem zabity celowo (pisalem to w poscie wyzej)- to dwa Tsu~ padl bo mial PZ po tym jak zabil mnie XDDD ale pz 15 min mial tez benisato(po tym jak zabili Alphabladera) a jego nie dali rady juz ubic xd wynika z tego ze gadasz brednie i myslisz ze dalolo jest kims waznym na morganie ;) btw. To ze padlem w taki sposob nie zmienia tego ze pozostaje w RN i ciagle te osoby ktore mnie zabily sa moimi Dobrymi Kolegami ;) |
Cytuj:
|
@Kafar~
Wazniejszy od Ciebie ;) ~~Hail Avis~~ |
@Faumik
Nie napisalem ze jestem wazniejszy od niego ;) Ale ja przynajmniej nie gadam glupot jakims idiota ktore pytaja go co sie stalo bo jesli czeogs nie wiem to sie nie wypowiadam na ten temat. @Vacek Nie wiem co to ma wspolnego z "Bohaterstwem" wiec twoj sarkazm jest nie na miejscu xd Powiedzialem tylko jak bylo i wyrazilem opinie na temat tego wydarzenia :) |
Cytuj:
Wspaniały Polak, a takie błędy robi?:/ |
A kto powiedzial ze jestem wspanialy polak ? Kompleksy masz jakies na tym punkcie ? Bo widze ze wkolko to komus wytykasz. chój mje ophodzi ortografja moge sobie pisac jak hce warzne rze zrozumiales sens zdania ....:*
|
Hmm, Z Kafarem to byl nieszczesliwy wypadek. Po prostu Alphablader nas meczyl i chcielismy tak bardzo zakonczyc ta akcje ze troche chyba zapomnielismy o Kafarze, ktory nie ma nawet 1k hp ^.^'. Poszlo combo ue i zebralo smiertelne zniwo :P. Szkoda tylko ze Alpha~ nie padl predzej bo jak mnie Avis dorwalo to mialem jeszcze gdzies z 2 minuty pza. Ale mowi sie trudno, przynajmniej bylo sporo zabawy ;).
BTW. Vacek masz jakis problem ze swoja tozsamoscia narodowa? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |