Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Fin'er 21-05-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flesz (Post 1443874)
A gdyby twoja stara miala na imie Roman?

Jakbym miał reagować na każdego PSA, który na mnie szczeka to by mi życia zabrakło.

Marna prowokacja :)

don~ 21-05-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1443811)
Jednak czy przez jedno zdanie wypowiedziane w złości, można tak ot po prostu spalić wszelkie mosty znajomości/przyjaźni ew. - jakie go łączyły przez kilka lat z ludźmi z NG.

Co do wątku explocka. Mannow ma takie zasady jakie ma. Jedną z nich jest explock, nawet dla najbliższych znajomych. Ale w końcu jest liderem tejże gildii, a chyba decyzje lidera zasługują na jakiś szacunek.
A z tym GDYBY to wiesz nigdy nic nie wiadomo... Bo np. co by było GDYBY Hitler był z Jamajki i palił zioło ? :)

Wyzywanie rodzicow, w dodatku w banalnej grze, gdzie nie powinno miec to absolutnie miejsca jest dla mnie aktem najwyzszego zniewazenia oraz bezczelnosci. Chyba kazdy z nas wie co oznaczaja i jak bola tego typu obelgi. Dlatego absolutnie nie dziwie sie temu co zrobil Rundo i bardzo podziwiam go za honor i odwage!

A co do explocka stosowanego przez Mannowa - to nie wiem jak to ujac Oo, zal mi tych ktorzy ciagle slepo stoja za Mannowem. Tak jak napisal Nirvy - Rundo i tak by sobie za bardzo nie poexpil nawet po wygranej wojnie. I gdzie tutaj mowa o lojalnosci? Czy Mannow jest lojalny takim zachowaniem wobec czlonkow swojej gildii? Moim zdaniem to jest jawne pomiatanie ludzmi na kazdym kroku. Tym bardziej nie dziwie sie i popieram decyzje Rundo.

Moze nie znam Mannowa osobiscie, ale z tego co wyczytalem, "uslyszalem" i wywnioskowalem przez caly swoj okres gry na Obsidii, wydaje mi sie, ze Mannow jest cholernie cwany i przy tym nieglupi. Wie jak owinac ludzi wokol palca i wie, ze ci ktorych juz owinal, sa zdolni nawet poledz za niego x), niestety bez wzajemnosci. Wydaje mi sie, ze dobrym przykladem sa tutaj Turkowie, ktorzy padali za Mannowa w poprzedniej wojnie, po czym odeszli w zapomnienie...

Fin'er 22-05-2007 00:13

Dobra, żeby nie było że popieram najeżdżanie na rodziców... Opisze mój pogląd na tą sytuacje.

Przejdźmy do meritum - Rundo padł 18 maja około godziny 22 - 23 PM. Do śmierci Azareda przyczynił się 20 maja około godziny 22 PM.

Na dogadanie się z LS miał niecałe dwa dni.

Gdybym był na jego miejscu, odczekałbym jakiś czas ( 2-3 dni) na przeprosiny ze strony tego, który go bluzgał. Gdybym ich nie usłyszał to bym jawnie opuścił gildie i przyłączył się do LS, a nie bawił się w jakieś zdradzanie NG ( bo chyba nie wszyscy kumple zaczeli go w tym samym czasie bluzgać. Jeśli tylko taki np. Mannow powiedział coś na rodzinę Runda, to nie oznacza to że Azared musiał tak samo myśleć. )

Pawlos II 22-05-2007 00:25

Dobra gadki gadkami a mozecie dac linka? do Ob tego:P

Nedomanus 22-05-2007 01:44

fin'er lubie cie stary ale ty jak sie nie klocisz przez tydzien z conajmniej 5cioma osobami to chyba chory jestes

Haricane 22-05-2007 02:00

Rundo~ dobrze zrobił bo nawet jak by wygrało NG wojne to i tak by sobie nie pogral. Jak to mówili ludzie z NG:

01:52 Imhreey [141]: hunted

02:01 Waptor [124]: hunted
02:02 Haricane [38]: maybe u say me reason?
02:02 Waptor [124]: you are pl
02:03 Haricane [38]: lol

Good luck LS :) if u need some help msg in game B) he

Pyro Aris 22-05-2007 02:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haricane (Post 1443983)

Good luck LS :) if u need some help msg in game B) he

to raczej polskie forum ,wiec zechciej pisac po polsku ,a swoim pro angielskim szpanuj na tibia.com

szkoda Runda ,przydalby sie w wojnie

Fin'er 22-05-2007 03:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nedomanus (Post 1443976)
fin'er lubie cie stary ale ty jak sie nie klocisz przez tydzien z conajmniej 5cioma osobami to chyba chory jestes

Forumowa opozycja _/

Taer 22-05-2007 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1443901)
Dobra, żeby nie było że popieram najeżdżanie na rodziców... Opisze mój pogląd na tą sytuacje.

Przejdźmy do meritum - Rundo padł 18 maja około godziny 22 - 23 PM. Do śmierci Azareda przyczynił się 20 maja około godziny 22 PM.

Na dogadanie się z LS miał niecałe dwa dni.

Gdybym był na jego miejscu, odczekałbym jakiś czas ( 2-3 dni) na przeprosiny ze strony tego, który go bluzgał. Gdybym ich nie usłyszał to bym jawnie opuścił gildie i przyłączył się do LS, a nie bawił się w jakieś zdradzanie NG ( bo chyba nie wszyscy kumple zaczeli go w tym samym czasie bluzgać. Jeśli tylko taki np. Mannow powiedział coś na rodzinę Runda, to nie oznacza to że Azared musiał tak samo myśleć. )

Rundo jest w pewnym stopiu asertywny, spokojny, kiedy to jeden raz po przegranej bitwie na jego na jechali nie przejal sie. Ale to sie powtorzylo i potem znow, nie myslcie ze azared czy mannow powiedzieli raz "a huj w dupe twojej starej" i on sie obrazil, on ma 20 lat i nie jest dzieciakiem. ale juz po pewnym czasie mogl wybuchnac. Jakby po kazdym openie mnie wyzywali, moja matke to tez bym zrobil wszystko, aby oni padli i nie bawilbym sie w oficialne odchodzenie. Zrobil co zrobil i za to szacunek mu, pokazal ze ma gleboko w dupie te gre i jest ponad nia.

Haricane 22-05-2007 10:30

[quote=Pyro Aris;1443994]to raczej polskie forum ,wiec zechciej pisac po polsku ,a swoim pro angielskim szpanuj na tibia.com

:D Moj angielski nie jest pro :p a to sa proste słowa które zna każdy chociaż troche inteligętny czlowiek. Jeśli nie rozumiesz to nie czytaj raczej nie do ciebie to pisalem... n/c

NG i tak przegra bo nie ma koncepcji na walke z LS. Byl Rundo i niema trzeba walczyc dalej, a Mannow jak idzie ostatni na walke tak ucieka pierwszy dlatego nie ma na tibia.com "killed at lvl..." .

Myllion 22-05-2007 11:10

Bez beki, az zal mi sie Runda zrobilo :S. Wg. mnie dobrze postapil, zastanawia mnie jedynie, kto zrookowal jego postac.

@Huricane

Sorry, ale jak juz piszesz o inteligentnych ludziach to napisz przynajmniej to slowo poprawnie.

btw. w sumie nie wiem, patrzac teraz na NG to maja juz marne szanse na wygranie wojny, chyba ze polowe LS shackuja :S

Blacov89 22-05-2007 11:39

Co do wyzywania rodzicow innych graczy przez ludzi z NG to mozecie mi wierzyc badz nie, ale nawet wyzywali i moich rodzicow ,raz polathanem oficjalnie na forum tibia com - ban na 7 dni :p
drugi raz mial miejsce niedawno w grze kiedy to zalogowalem mojego wszechmocnego blaca i lazilem se po venore i zaczalem przesuwac sie nawzajem z jakims malym levelem. Po chwili ten niewytrzymal i wyzwal moja mame oczywiscie nie pozostalem mu dluzny i po krotkiej wymianie zdan skonczyly mu sie teksty i...

relog - azared nagle pojawia sie w vip :D

Zachowanie Mannowa jest conajmniej smieszne, podczas ostatniej bitwy mannow kiedy jego kompani padali jeden po drugim, on po cichu udal sie do pz i poprostu dal sobie loga. Wiec tutaj Finer mala aluzja do ciebie, czy Mannow naprawde wedlug ciebie jest przykladem dobrego lidera?

Rundo zrobil jak zrobil, jedyne co moge powiedziec to ze nalezy mu sie szacunek za to co zrobil, bo mysle ze tylko nieliczni sa w stanie tak postapic.
Goscia nie znalem dobrze ale tez nigdy nie mialem problemow z nim, no moze kiedys jak blokowal hydry calymi dniami..

Ps: Zielaq kopsnij mi na gg albo tu na priv msn twoj

Paul84 22-05-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1443839)
Na Śląsku ludzie szanują własnych i cudzych rodziców i nie ma wjazdów, więc nie wiem co się dzieje ;]

:o skad jestes Finer? :p sorry za post nie na temat :p

Fin'er 22-05-2007 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blacov89 (Post 1444153)
Wiec tutaj Finer mala aluzja do ciebie, czy Mannow naprawde wedlug ciebie jest przykladem dobrego lidera?

Jak to mówią, "każda potwora znajdzie swojego amatora". Nie jest typem dowódcy spartańskiego który razem ze swoimi wojakami walczy do końca, ale raczej jest zwykłym dowódcą który woli się przyglądać wojnie z bezpiecznej odległości, a w razie czego udać się do bezpiecznego miejsca :).

Ja tylko oceniłem to, że jak narazie trzyma się tu prawie 2 lata, więc jakby nie było, czy jego metody są chamskie czy nie, jego sposób jest skuteczny. Moralność przemilczmy.

Rundo zrobił jak zrobił, wg jednych dobrze, według drugich źle.

@ Paul84

Wodzisław Śląski, okolice Rybnika

Verixos 22-05-2007 15:00

Finerku mój kochany ;)
Mannow mógłby być równie dobrze vice-leaderem a i tak zapewne uciekałby z battle, mam na myśli to, że nikt by go do walki do końca nie zmusił, więc ten "leader NG" jest zwykłym h lvlem, którego nie obchodzą kumple, a to, że się utrzymał już 2 lata na serwie to nie tylko jego zasługa, może on jedynie poszczycić się kumplami, którzy mają h lvle i w większości są lojalni do swoich guild matesów B) :] :D
Amen.

Verixos 22-05-2007 15:03

Oo a jeszcze do tego jego kontrowersyjnego "dowództwa" - myślę, że chłopaki z NG grają na tyle długo, że wiedzą co robić podczas battle, i jeden Mannow na jakieś genialne pomysły ( których oni wcześniej nie znali ) nie wpada :cup: Ich siła tkwi w tym, że grają ze sobą właśnie od kilku lat no i ROZMAWIAJĄ NA VENCIE ( hihi drobna aluzja :baby: )

Pyro Aris 22-05-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haricane (Post 1444108)

:D Moj angielski nie jest pro :p a to sa proste słowa które zna każdy chociaż troche inteligętny czlowiek. Jeśli nie rozumiesz to nie czytaj raczej nie do ciebie to pisalem... n/c

yhy ,od 10 miesiecy mieszkam w NYC ,a moj angielski z kazdym dniem sie polepsza.

wiec
jak nadal chcesz szpanowac swoim pro ingliszem ,to wypad na tibia.com ,tam napewno cie docenia

Verixos 22-05-2007 15:22

@ Pyro
Spokojnie człowieku ;) Nie chcemy tutaj kolejnego Axia :baby:

Pyro Aris 22-05-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verixos (Post 1444312)
@ Pyro
Spokojnie człowieku ;) Nie chcemy tutaj kolejnego Axia :baby:

nie myslalem ,ze dozyje czasow ,kiedy to ludzie beda porownywani do axia...

a teraz z innej beczki
czy ktos wie ,czy Qxwatz ma bana ,bo obilo mi sie o uszy gdzies ,ze ma

Qxwaaatz 22-05-2007 17:01

Najpierw jest ban na 7 dni, poznije 30 a dopiero pozniej delete ta? bo jesli tak to za 30 dni z rsikiem bedzie latal

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.