Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Szczuru.pl 28-05-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel4ever (Post 1453181)
Nie kminie Cie Bolter, już nie chodzi o te legi, które pojawiły sie po tym jak Sorcerera biegała koło domku no ale "ok". Decyzja że moge supportowac każdego kogo bedzie mi się podobało należy do mnie i tylko do mnie, wiec nie pisz ze moge sobie supportowac Kazadum.

@Widakey
Kiedyś jakoś wydawałes się spoko, albo to byl inny owner.

@Miku
Ale starać się moge :p

PS.
I tak nie zapłace, przecież musze wydawać kase na "supportowanie Kazadum"<ironia, jeżeli łapiesz>

Dalej jestem spoko : D spytaj sie reali ^.^

Morii 28-05-2007 09:44

wam sie chyba juz naprawde nudzi zeby jakis the brood pkowac, kto to wogle jest?:P

SeQ_PL 28-05-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1454012)
wam sie chyba juz naprawde nudzi zeby jakis the brood pkowac, kto to wogle jest?:P

W sumie to nie wiem :o.
Emoka niecierpie za styl wypowiedzi do zobaczenia po wojnie :)

Emok 28-05-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1454362)
W sumie to nie wiem :o.
Emoka niecierpie za styl wypowiedzi do zobaczenia po wojnie :)

A ja za SeQ'iem nie przepadam, z powodu jego aroganckiej postawy.

@Widakey i spółka

Dobra walę was... Dla "Panów Titanii" K-legi to przecież skarb! Będą ich bronić jak niegdyś Polacy swej ojczyzny.
Dobra odkupie Kyo Mibu'owi te "drogie" spodenki.

A wy powinniście się wstydzić! Czuję się jak Gorczer podczas "panowania" Unitowców.

See you in the hell.

Raziel4ever 28-05-2007 19:02

@Widakey
No ale nie dla każdego ^^

@Emok
LoL, z tą ojczyzną to przesadziłeś :p

@Bolter
Dzisiaj nie mam Ci jeszcze nic do powiedzenia =>

Bolter 28-05-2007 21:53

Emok czego mamy sie wstydzic wyzszego lv tutaj i tego ze mozemy ci skopac Dupe ? Nawet noobami mozemy cie ubic bez problemu wiec splyn niedorozwiniety psychicznie czlowieku masz 17 lat a placzesz o takie badziewie jak 10 latek to nie gra dla dzieci ze gdy im(10 latkom) sie cos zrobi to placza jak bys im zabral zabawke na zawsze.

Niema sprawiedliwosci na tym swiecie I w ogole w tibii
Mozesz sie czuc jak zapanowaniem Unitu Groczer mi to wisi walczymy oto by tu panowac
ja bylem pomiatany przez unit teraz ja bede pomiatal tymii co proboja mna gardzic

Kazadum darzy do tego samego zhuncili o wiele wiecej osob niz my.
Nauczylem sie tego od nich.

damtob 28-05-2007 23:03

To podsumowanie xd

the brood kozacza a w sumie to niemaja czym
co do seq to on taki jest xd
bolter stara sie wytlumaczyc ze tibia to gra
szczuru ~~~~
jeszcze miku tu najmadrzej gada

Kangurr

Bolter 29-05-2007 00:34

Jak bym traktowal ta gre jak zycie to skoczyl bym juz dawno z balkonu kiedys moze i tak sie zachowywalem ale wkoncu zrozumialem ze niema co sie przejmowac zabardzo teraz gram w wolnym czasie nieodkladam nic w rl zeby sobie w tibie pograc i nieplacze ze mi zajebali nooba albo ze ukradli mi to czy tamto stracilem wystarczajaco duzo przez osobnika zwanego "Zigi" aka Czoło to byl typ ktorego nikt niepobije. Ale co tu duzogadac Bp hmm wystrzelany w Hero i Manasowanie sie w trapie od 6 dsow zamiast uhania to MOWI samo za Siebie XD

Pozdro dla Czekala ktory nas wyzywal bo jego kolega padl suasuhahsau przynajmniej ladnie padl :P
SORRY CZEKAL Niebulwersuj sie juz

Szczuru.pl 29-05-2007 00:50

Aff pracowałem dziś od 13 dopiero teraz wróciłem i nie wiem o co kaman ; o Bolter nolife?!! :O !!!! XDDDD

@Kanggur

Co ~~~~ znaczy? mam nadzieje ze nie plemniki ; / ; / ; /

Latim3rid 29-05-2007 10:40

No offence ale... Czytam te posty i poprostu zal.

Miku 29-05-2007 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1455500)

zgadzam sie w 100% :)

Emok 29-05-2007 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1455500)

Zacząłem odczuwać to samo :P
Temat o nazwie: Eiv vs Aliance, a sprawa idzie wokoł paymentu dla Sathoriny i "Knight Legów Lemona El'Loco" :D

damtob 29-05-2007 17:24

@szczuru
niewiem nieplama ty jestes jakis dzwiny.... jeszcze 2 meisaice temu a dobra ja nic niemowie xd

Szczuru.pl 29-05-2007 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez damtob (Post 1456045)
@szczuru
niewiem nieplama ty jestes jakis dzwiny.... jeszcze 2 meisaice temu a dobra ja nic niemowie xd

Mów. Ja Cie nie zahunce za opinie na mój temat jak to robi Vilum :D

damtob 29-05-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1456078)
Mów. Ja Cie nie zahunce za opinie na mój temat jak to robi Vilum :D

hahah wiesz jak jest razem robilismy pa pkowalismy a ty mi za 2 meisiace piszesz ze mnei neiznasz i nieiwesz kto ja jastem....

SeQ_PL 29-05-2007 17:48

Mhhmm moja postawa do Emoka wynika z tego ze w*****a mnie swoja gadka pozatym ma The Brood ale to wiekszego znaczenia niema.
Tom byl taki kumpel a stanol przeciwko mnie w wojnie. To samo sie tyczy "bro" Sagaana ktorego osobiscie sam zespawam.

Szczuru.pl 29-05-2007 17:52

Sequ może wkońcu zmienisz nazwe gildii? :D :D :D

Bolter 29-05-2007 18:20

Co jak co Tom wielki kolega gdy go wzielismydo IB potem wielkiprzeciwnik ktory wyzywal nasod noobow na kazdym kroku
Sagann nazywal mnei bbro a poszedlujebacancient sorca w 20+ osobowej ekipie po tym zdarzeniu napisalem muze jest dlamnei smieciem skoro tak traktuje sie Bro.

Skrzat : Patrze bije mnie 2 wychodze z cave patrze a tam niema gdzie sie ruszyc tyle ludu XD.

A co do Wojny Sequ Kto ja wygral zabicie dziewczyny Sagaana to byl dobry pomysl potem cala Gildia Wraz z Sagaanem pisala ze odchodza I co same Ga sie poddalo wciaz niewiem czemu po 2 min zmienil zdanie Samozlo ze jednak rozwiazemy ta wojne bez paymentow :> w 7 osob wyszlismy z Wojny bez zadnych strat i z 1 Fragiem suahshuaus I niech nikt juz sie niewyglupia i pisze ze ktos wygral ta wojne a tym bardziej Ga :/

Pozdro dla Ga i Gl w Wojnie :P

Qu'ink 29-05-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1456106)
Mhhmm moja postawa do Emoka wynika z tego ze w*****a mnie swoja gadka pozatym ma The Brood ale to wiekszego znaczenia niema.
Tom byl taki kumpel a stanol przeciwko mnie w wojnie. To samo sie tyczy "bro" Sagaana ktorego osobiscie sam zespawam.

A czym ta wojna była wywołana, jak byś był bez skazny to mogłbyś mieć pretensje, zastanów sie czemu się zwrocili przeciwko tobie.

Bolter .. O ile mi wiadomo to ze doszło do pokoju to przekonał go to tego Yongiem, no fakt Sagaana guldia miala wysokie morale ;]

damtob 29-05-2007 19:32

ta wojna z ga to chodzilo to ze co z moripem zabilismy jakas laske kolo dk?
kangurr ;*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33.