![]() |
Prawda jest taka ze gdyby nie bylo spy to kazda akcja by wyszla i bylo by ich duzo wiecej...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mi chodzilo o minimalizowanie wlasnych dedow i maksymalizowanie dedow przeciwnika w tej wojnie jakos wam to nie wychodzi a juz najgorzej z expieniem oni se wbijaja expa a wy? nawet tej ich przewagi fragow nie odrabiacie pytam sie czy macie jakis koncept? bo mi sie zdaje ze nie i nie widzicie do jakiego konca to zmierza |
ty na pewno masz:D
|
Cytuj:
|
Remdila:
May 24 2007, 19:43:17 CEST Killed at Level 127 by Helluxzii and by Gladast |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To nie moj ots ja tylko znam gma |
Cytuj:
Z tymi fragami... Prawda jest ze w WK i OUTLAWS w przeciwienstwie do Tengu nie wiele osob ma ponad 120 lvl |: > |
kurwa jezeli chcecie rozmawiac o OTS to zróbcie nowy temat i tam sie wypowiadajcie to jest temat o wojnie X(
|
ROWAZO hacked xDD
ehhh jaka szkoda B) |
...
Wiem, że jestem noobkiem i raczej nie mam nic do gadania w tej sprawie.
Ja licze na Polaków bo zaczełem od przedwczoraj grać i nie widzialem, żadnego szweda z hight lvl moim zdaniem macie duże szanse i dużo Polaków jest za wami! Powodzenia !! ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co tak cicho ? :P Widze szwedzi sie rozkrecaja z expem, nawet Dankoo wbil ze 2 levele ;p Do roboty, nie obraze sie jak dzis akcje skolujecie ;P
ps. Ile stoi red dracon scale ? Dzis kolo mi chcial wcisnac za 2k jedno.. Ciezko kupic 100 hardened bones ? I jak juz to ile dawac max za 100 hardened ? |
Dzisiaj jakis typ sellal 100 kosci za 80k ;p
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |