![]() |
Cytuj:
|
Przepraszam!!!!!!pomylka o pare zlotyX(X(X(X(...jush nie mogles sie przyczpic do czegos innego?Chodzi mi o to ze typy tam wczesniej mowili ze i tak jest dobrze ze za to zeby grac trzedba placic,a powiec szczerze jak bys zobaczyc przypadkowy screen i bys musial zaplacic bo to bylo by platne(mi sie tez podoba ta gra ze wzgledu na kimat i grafike)
Niektorzy wczesniej jeszcze mowili ze ma byc pare godzin free fajnie macie,mnie ta gra jakos przyciagnela po wyjsciu z rooka jak zaczelem poznawac nowe trenery,chodzic na lepsze potwory... |
@up: BR?!
@topic: Jeju, tak fakowie dostaną coś, więc po co ta dyskusja, kłótnie i Bóg wie co jeszcze... KUPCIE SE PACCA MUAHAHAHA! |
Mysle ze dostana, chociaz malo i nie wiem co to moze byc.
@offtop Jak mozna kupic pacc przez tibijska walute? I ile to gdzies kosztuje? |
Cytuj:
#topic IMHO jedyne co bedzie dotyczylo facc to te obiecywane zbalansowanie profesji ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
facc = demo
pacc = pelna wersja gry Nie ma tu o co plakac, watpie zeby facca dostali cokolwiek, bo czemu Cip Soft mial by to zrobic? Nie robiac tego zyska wiecej niz robiac to, poniewaz czesc faccow zdecyduje sie na zakup platnego konta. Chyba prosta kalkulacja? :D Zreszta popatrzcie na takie gry jak L2 czy WoW, tam nawet nie ma mozliwosci gry za darmo, a w Tibiii jest. :p |
Kurwa zajebiste z was kozaki tylko szkoda że w chacie przed kompem i czy wy umiecie czytac??? Jak nie to s*******ac do przedszkola a nie w tibie grac pytanie nie brzmi czy FACC to pijawka???, co FACC dostali w powszednim upade??? tylko: Czy FACC dostaną coś na ten upade??? Więc kurwa nie pierdlolic że FACC to cioty tylko co dostanom w nowym upade.
|
@up
kultury moze troche co? w domu cie ie wychowali? @topic Facc zawsze cos dostaje posluze sie przykladami z gory, Facc dostaje jakis poczatek, zalazek drobny updatu aby przekonac ze moze byc jeszcze fajniej na paccu. Np. Dostanie (strzelam teraz !!!) teraz palek i knight po jakies 4 czary (przypominam to tylko moj wymysl !) i 1 dostanie facc a 3 pacc, zazywaczaj tak jest z potworami, ze facc dostanie drobne expowisko z 2 -3 takimi nowymi rodzajami potworow a reszta jest dla pacc i to ma na celu zachcecenia jeszcze wiekszego do zakupu premium |
nie czytałem tematu(całego) więc może któs już pisał coś podobnego no ale....:p
moim zdaniem FACC dostanie 2 bezużytczne zaklecia typu "silniejsze utevo lux" i może ze 2 nowe potworki a tak to prawdopodobnie nic.... |
CO NAJMNIEJ POLOWA nowych czarow bedzie dla facc, i btw skonczcie rozmowe czy CIPsoft to zdziercy czy nie, bo jezeli kogolowiek tu nie stac placic 1 zl dziennie (ok 70groszy kupujac pacca na rok) to widocznie dopiero co przestal skakac z dywanu na podloge i nie powinien grac w tibie, pwned i koniec i kropa
|
Mysle ze FACC dostanie cos ale bardzo bardzo niewiele np. Jedna z tych 60 broni to wylotowania z potworka dla FACC`a
|
FACC dostanie jakiegos shita jak zwykle bo jak chcecie cos nowego = przyjemnosc musicie za to zaplacic niestety taki jest swiat a ze Polakowi zal 95 zl (choc nie zawsze to ten powod) to mowi ze Cipsoft sax etc...
|
X(X( wiecie co?? przeglądam te wszystkie strony tego tematu i... 99% wypowiedzi brzmią następująco (prawie identycznie): FACC coś dostanie ale będzie tego bardzo mało i będzie to jakieś shit... wiecie zmieńcie płytę albo się nie wypowiadajcie. Co prawda CIP skupia się dużo bardziej na PACCU ale nie zapomina przecież o większości swoich graczy czyli FACC (stawiam, że jest ich jednak trochę więcej;)). Wg mnie da i to sporo żeczy dla FACCA a zresztą jak tak lubicie tibie (ja lubie;]) to kupcie sobie ten cholerny PACC... chodźby żeby zobaczyć jak to jest.
No i to by nyło na tyle.B) |
Dla mnie granie bez pacc to nie jest tibia ludzie juz na rooku bez pacc sie gra do dupy ,szczerze mowiac sram na facc bo jak gram to napewno nim nie jestem od 1 lvl jak chcecie 40 lvl na facc robic miecha to prosze bardzo ja tam wole wydac 90 zl zrobic przez ten czas z 80 lvl pojsc na necro i w noc zarobic 50 zl i mi to zlewa czy 15 sorc placze .
|
ofc
oczywiście, że tak. Jasne jest, ze nie będa to nowe tereny, bo to odwieczna sekcja dla PACC :), ale wszystkie te nowe bronie, przecierz to nie jest przeznaczone tylko dla graczy z pacc, bycmoże nowe czary też beda dostępne dla facc. I nierozumiem tych odpowiedzi na NIe, skoro cipsoft jasno w swoich odsłonach to przedstawił.
|
Moim zdaniem CipSoft powinni dać jakąś starą wyspę na FACC, tak jak dali Venore. Bo PACC już trochę tych wysepek ma ;)
Wiadomo, że PACC'e muszą mieć lepiej, bo to oni sponsorują CipSoft i nie mam o to pretensji. Mogliby dać też jakieś nowe (lub stare) czary dla FACC. Takie moje zdanie :) |
knighci i palkowie facce tez beda przeciez mieli ponusy co kilka lvli (zawsze to cos :P )
|
Cytuj:
Tak to jest, nie płaci się to się nic nie ma, cipsoft też ludzie muszą zarabiać i nie dawaj tych emotek X( bo równie dobrze cipsoft mógł zrobić tibie płatną. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |