![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko że na tej wojnie pomysłowość nie wygrywa :) Ważna jest siła . Osobiście uważam że gdyby wojna toczyla sie o pomysłowość taktyk to Em by wygrało :) |
A dlaczego jak na większości OB dostają srogo po tyłku :baby::baby::baby:
|
Cytuj:
|
@Inwestor
Tylko ty jestes takim debilem czy tez reszta CO? Wg. ciebie (lub was) kazdy frag dla EM to ping haha.. jestes po prostu popi****lony |
Vasilliev : Jun 18 2007, 12:05:05 CEST Killed at Level 130 by Royal Suchy
Lord Fighterr : Jun 18 2007, 12:07:12 CEST Killed at Level 128 by Fireplex Shirit Iron : Jun 18 2007, 12:05:20 CEST Killed at Level 134 by Maly wizak Piechtolot: Jun 18 2007, 12:07:26 CEST Killed at Level 154 by Posterunkowy Mariusz and by Royal Suchy |
@Roxen
Morda psie jebany. Czy ja napisalem ze wszystkie fragi tak zdobywaja ? A to ze mamy 2 x wiekszy sd power to gdy EM mieszalo sie w wojne to chyba wiedzieli o tym wiec neich teraz nie narzekaja na to ... |
Cytuj:
Ping Pong rox. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu EM tak bardzo boi sie przyznać że zagrało nie uczciwie? [Tylu zbiegu okoliczności by nie było ;)] |
Dokladnie jak napisal Ankel ... My potrafimy sie przyznac w przeciwienstwie do was .... Ja bedac w CO i sluchajac zawsze tej samej wymowki "spingowali mnie" sam mialem nutke niepewnosci bo ciagle to samo ze ping az do dnia kiedy sam zostalem spingowany i zobaczylem na wlasne oczy ze to prawde ze EM ostatnio tylko tak zdobywa fragi ... i sie dziwia ze my mowimy na nich zydy ....
|
Cytuj:
ah sorry tak przeciez spingowalismy dzisiaj 4 osoby naraz, uhm tak tak wszyscy mieli kicki, hacki itp |
Cytuj:
PS. mógłbyś zacząć pisać po polsku, 3x czytalem to co napisales zeby to zrozumiec XD Nie lepiej czasem isc do szkoly zamiast wbic troche expa ? xD Powiem wam ze cale CO tak funkcjonuje. Mam zioma na rl w CO, to wiem jak to wyglada |
Jestem człowiekiem kulturalnym, więc w przeciwieństwie do ciebie nie będę pisał jak ostatni debil czy jak to woli cię nazwać. Tak wogule zapytam czy jesteś członkiem CO ? Jeśli nie to nie wypowiadaj się czy oni pingują czy nie. NIe wiesz jak jest naprawdę to milcz. Wszyscy się śmieją z nas ? jakoś nie zauważyłem ?
Naszym celem jest wypędzić EM i ich zwolenników z Aldory za wszelką cenę. Będziemy abusować jak się nam spodoba i od naszego kaprysu ... ale tylko i wyłącznie zwolenników EM, no i chyba że ktoś nas wkurzy to wtedy. Broń Boże nie tkniemy gildii neutralnych, zdecydowali tak to respektujemy ich neutralność pozdro ;) P.S: nie zły poemat mi wyszedł xD |
Cytuj:
Kurwa człowieku, opamiętaj się. Z ciebie się śmieją, ale żeby z CO? Powiedz mi czemu CO to dziecinna i debilna gildia? Bo spingowała raz suchego? A EM pinguje cały czas CO? Już nie mówie o hakowaniu i tym podobnym ;) Ostatnio około 10 osób zostało spingowanych, ci co mieli pz padli. I POWIEDZ MI CZEMU CO TO DZIECINNA I DEBILNA GILDIA? Meh...meh.. dobra ok, żyj se swoim światem, bo debilem i dzieckiem to jak dla mnie, po twoich postach, wynika, że tylko ty nim jesteś. |
Dlatego dziecinna, że część członkow (nie wszyscy) zachowuja sie jak idioci i dzieciaki. Przykład - Ghetti, Lady Galfi itd. Po stronie EM tez jest taki, nie mowie ze nie (Tito~), ale w tej "dziedzinie" CO przewaza i kladzie na plecy cala Aldore, to fakt :) Ale czy to jest powod do dumy? Problem CO polega na tym ze wiekszosc z nich nie uznaje samokrytyki, a to czasem pomaga zrozumiec wiele rzeczy.
@Vagraav Daj spokoj, nie ruszacie ludzi neutralnych? To jak znalazl sie w wojnie Legendios i Brainn ? Dlaczego ludzie maja limity? (tak wiem, EM tez je daje) Czemu ludzie ktorzy znaja czlonkow EM na rl sa hunted? Chyba nie zaprzeczysz, ze w tym momencie powiedzialem prawde? |
[quote=Jiibav;1495157]nie mamy zadnych szans,ale poprzednie OB same sie wygraly, tak?
Miałem na myśli że w ogólnym wyniku nie macie żadnych szans na wygraną ;) Bitwy to co innego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |