![]() |
Cytuj:
|
Ja jak podchodziłem do testu dwa lata temu to zgarnąłem 40pkt. 'Uczyłem się' z kumplem - cały dzień graliśmy w Diablo 2.
|
Cytuj:
inne osoby z klasy co mialy maxa tez po kartonie dostaly xD |
Ja za Oxford dostałam pudło z takimi dwoma niebieskimi segregatorami Easy English i po kij mi to.
@down Niestety nie, wuef zwalił sprawę ;< A po ostatniej jeździe u dyrektora to i nie wiem, czy mi wzorowe postawią. |
Pisane rok temu, 35/40 z próbnego, 39/40 z właściwego. Proste to było... Pieprzycie, ja piszę cholernie brzydko(istnieje szansa, ze mam dysgrafię, ale jakos mi sie nie chce sprawdzac.), a jakos mi za to nie ujęli. I zawsze się siebie doczytuję tak apropos.
Mamba nje bendzje miec szesczero 8)))))) |
I tak te testy nic nie dają, więc nie radze sie wynikami zbytnio przejmować, no chyba że ktoś miał z 30-40 to gratz ;)
|
Cytuj:
@down: jakbym musiał, to bym poszedł, ale mam głęboko gdzieś ulgi typu 2x czas na egzamin, kodowanie wykonane przez nauczyciela itp. Na egzaminie gimnazjalnym w obu częściach czekałem 45-60 minut na zakończenie testu mając zadania wykonane, nie chciałbym siedziec 2x dłużej. |
Ciekawe czy jakby cię na siłe zabrali na badania, to czy zmieniłbyś zdanie i używał sobie powera świstka. Z takim papierkiem wymiatasz, jakby wszystkie dys do kupy zebrać to masz takie ulgi, że hoho ;x
MATI9630 mówie ci poważnie - za pismo. |
40 pkt. :) Oczywiście kułem cały dzień... ... przed kompem xD
|
Pamiętam, że z podstawówki miałem 31 punktów najgorszy wynik to 0 ponoć koleś przyszedł tam wyjął komórkę i wyleciał.
|
Mój kolega oberwał 9 punktów. Może mnie ktoś oświecić, co się dzieje gdy jest się poniżej progu 11 punktów? Bo ostatnio nauczyciele jacyś małomówni.
|
Rok temu pisałem. Z próbnego 32, na normalnym 37 pkt bez kiwnięcia palcem.
@matinubuasuchtesz Też brzydko piszę, nawet bardzo, jednak nie lecę po świstek o moim piśmie. Nie ma się czym chwalić, ale jeśli wszyscy się żalą to ja też. @mambamamija A Mamba będzie miała 6.0! Huhuhuehehehuehuhuhu uhuhuhu! huhu! uhuhuhu! Nie trzeba było jeść tyle czekolady. |
28 pkt :) Moja koleżanka miała 8 pkt ;d
A próbny miałem 20 ;d |
Cytuj:
|
40 pkt. <szpan> :d
|
U nas najgorszy wynik to było 20. Doprawdy, nie wiem jak można było napisać tak słabo. Przecież to było takie proste! No, może było łatwe bo strasznie kułem... a kułem przecież moje umiejętności grania na komputerze!
|
3 lata temu - 36 pkt bez uczenia, na próbnym 37 xD
a najgorszy w szkole to podobno 18 pkt :p ale tamto to nic w porównaniu z gimnazjalnym, a wyniki już za 4 dni :o |
Cytuj:
Żeby off topa nie robić to z tego po podstawówce miałem 34 pkt chybam albo 36, nie pamiętam, w sumie to do dziś nie wiem gdzie zrobiłem błędy :D |
Ja 3 lata temu mialem 17 pkt ten test byl na rozumienie czytanego tekstu a nie na wiedze zdobyta w szkole!!!!
|
Ja 38.
Ale znam takiego jednego, co miał zero, bo po 2gim zadaniu postanowił że to bez sensu, i go to gó**o obchodzi, podarł test i wymaszerował. Siedzi sobie teraz czasem pod moim blokiem, pijąc piwko i popalając... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |