![]() |
Takie se, ale rób dalej :< maaaaaaało.
|
Kórwo miałem wygrać xD
Ten efekt wybuchu ich "reiatsu".. hmm.. Blicz? :P Ogólnie cód, miut i orżezki. 10/10 ;p @down Osiągnął ;p taki mały gifcik xD |
Podoba mi się!
Ciekawe walki, to lubię! Fabuła też niczego sobie. Myślę, że ten fejk osiągnie, albo raczej już osiągną, wysoki poziom! Powodzenia w dalszym tworzeniu! 10/10 ;] Pozdrawiam |
Ale, żeś animcó tutaj namieszał.
Ale efekt przyjemny, efekty też:D Wykonanie bardzo miłe. Zastanawiam się co wykombinujesz dalej więc plus dla ciebie :P Choć fabuła obecnie specjalnie wybitna się nei wydaje. Jedynie ta masa pytań obecnie trzyma ją dobrze. Więc się zaopiekuj wszystkim (pewnie masz pomysł już :P) |
Eerion! Ty żyjesz!
A co do fake: Świetny. Świeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetny. Efekty bardzo fajne, itp. |
Wyje**** fake 10/10
|
Fake super. Bardzo mi sie podoba. 10/10 oczywiscie ;)
|
Najlepszy fake jaki ostatnio obejrzałem.
|
Podoba mi się. Dużo efektów, co lubie. Zajebista krew. Nic dodać, nic ująć.
9/10 Dlaczego? Po prostu jest trochę literufek. |
Kolejna część
Ukryty tekst:
A w następnej! Dużo Krwi dużo trupów czyli to co Turok lubi najbardziej. |
Troszku takie nudne ale fajne efekty ;]
I niestety po troszku krótkie ale da się wytrzymać :p No cóż czekam na więcej ! I btw... Gdzie ja jestem co ?! |
Jak Ty to robisz że Fake'i zawsze Ci tak ładnie wychodzą ? Tylko ten efekt czegoś tam od tego kolesia był kiepski ale pozatym pięknie. 9/10
|
Zapowiada się świtnie. Część krótka, ale efekty znakomite. Mam nadzieję, że następna będzie dłużna ciekawsza i... czerwona! Acha... no i pamię... eee... no tak. xD
|
Jak tak patrze na fabułe, to stwierdzam, że:
Nudno, nudno i nie wiele... Dawaj troche więcej scen i zamieszczaj w nich wiecej fabuły... A co do grafiki to w porządku. |
=)
Zajebioza. 10/10, fabuła, efekty, grafika, ortografia, ale nad interpunkcją musisz jeszcze troche popracować ;P No ok, szybko dawaj next parta. |
Cytuj:
Ogółem stać cię na więcej, więc czekam na kolejne części tego fake'a. Btw. jestem w nim może ;? |
TO JEST SUPER8o8o8o8o! dawaj dalej jak najwięcej odcinków!!!!! już się nie mogę doczekać!!!!!
|
Eee szkoda ze sie nie wyswietlaja. Moze napis IMG z durzej litery, ale to nie ma znaczenia. Wrzuc jeszcze raz obrazki to moze sie uda. A jak nie to zobacz tam gdzie piszesz posty czy nie masz odznaczonej opcji [IMG]. Jak nie masz to niewiem... ;)
A fake przeczytam jak beda sie wyswietlaly xD |
http://img146.imageshack.us/img146/1213/ef135dt1.png
/\Tarcza tego na środku mi się nie podoba. Efekty świetne choć niektóre nie zaskakiwały. Na przyszłość ciutek ich mniej xD! Fabuła piękna :D, no i JA zabijam :P. 9.1/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |