![]() |
Cytuj:
Arc nie ma przyjaciól..ma Phoenixa |
Cytuj:
@down 10 kończe za 2 miechy, a nie pisze każdego słowa wielką literą :( |
Nie MÓw Tak Niedobry CzŁowieku!! Wysmiewasz Sie Z Byle Czego, Piszesz Glupoty I Wogole Zachowujesz Sie Jak Moj 10 Letni Kuzyn.
|
Blade'Massters tez padl :<
@Vere, Vasp, Ripper, Phoenix, Evuller Fszyscy zdedzicie!!!!!!111 Macie roka na meinie bo muj pro to Super Patryk wienc sie stszeszcie lepiej!!!11111 @Film z Anasem Widzieliście co Mendill napisał na końcu? ^^ |
@Kiełek Ej nie wez plx ej czmeu mie hcesz zdedzic?
zawolam koleguf i zobaczysz mam durzyh koleguf Nobie nie zdedzisz nas fszystkih bo oni maja esde i durzo manasuw Jar Nove padl :q |
Reason jest jakze powazny...
Chlopaki poprostu nie lubia update i bija knightow i paladynow. |
I dobrze, teraz kolej na deduwe kiełkowego knajta
|
Cytuj:
Gz Maxiu za wbicie 100<3:D |
Firenze Bellator śmierdzi... Jak go hakne to zawita na rookgardzie:D:D:D
|
Do wszystkich powyżej, pomyślcie o użytkownikach, którzy w poszukiwaniu cennych opinii muszą przedzierać się przez tonę radosnych twórczości. Jeśli więc nie macie nic do powiedzenia, to powstrzymajcie świerzbienie paluszków.
Nie mam na celu nikogo obrażać, lecz widzę, że to forum kompletnie schodzi na psy. Może ten post skłoni niektórych do refleksji. ;O |
A ta gildia ma sojusz z Arc? :)
btw. wybiera sie ktos na pirate outfit quest? : | |
Cytuj:
Gz spostrzegawczości :baby::baby: |
Cytuj:
@up Zdedzisz za poprawianie mnie :P |
Gildia...
:confused: wyję troszkę poza temat ale..... muszę znalezc vice leaderów do gildii
[GUILD]Heroes Dynasty[/GUILD] :)) zapraszam:) |
Może byś pomyślał zanim coś napiszesz? To temat z plotkami o Iridi!!! Załóż nowy dział i tyle.. kolejny idiota jakby tych wcześniejszych było mało. :/
|
Krąży plotka, że Danthorr chce wrócić.
Kto za/przeciw? |
up /\ mi to wisi :q
Mass Kick :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale ten pierwszy z wypowiedzi Lisa xD |
A czy krążąca plotka wie, czy Danthorr zamierza stworzyć nową postać czy 'odzyskać' knighta o imieniu Danthorr?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |