![]() |
@Tyson
No właśnie NIE wyślą a on sobie zabierze ze skrzynki. @Cooleq Popieram. Albo niech se każdy zrobi OT*'a superhipermastah klimatycznego, to też nie jest wcale trudne. @Up Arena może być też a Ankh, tam była od powstania miasta, tylko nieaktywna. |
Evul Machine
ooo Jaka mila informacja w koncu ja juz bylem zalamany ze mi sorka zniszcza a tu moze na 10 poziomie trudnosci spotkam jakiegos Orsha.. xD joke pewnie demoniec bedzie tylko ;/
|
Heh narazie jak na dotychczasowe info o update to ta arena wydaje mi sie najciekawszym pomysłem ale mam nadzieje ze nie będzie łatwa zeby te rary nie stały sie pospolitymi śmiecami... :p
Pomyśł wydaje mi sie lepszy od zajączków i pingwinów :P |
Ok, mówicie, że gówno łe jedy weź mi to, znow ots. Teraz tak mówicie ale ci co mają PACC i mówią, że to syf na 100% pierwsi będą się pchali, aby to wykonać... Te potwory (BOSS) to napewno będą jakieś nowe stworki, tak sądze :)
|
No nie! Oni robią z tej gry ots'a ;/ I co ta ma być? Helmet of the stars albo Mls będzie się dostawało za ubicie jakiegoś tam potwora i już wogóle nie będzie fajnych trudnych questów ;/
|
Myślę, że to fajny pomysł. B)
|
Super ta arene, mam nadzieje ze wszyscy pojda ja wyprobowac i bede miec tomby tylko dla siebie.
|
Cytuj:
|
Nie no dla mnie to jest fajoskie ,ale zeby ta arene zrobili we wszystkich miastach zeby chociaz popatrzec mozna bylo
A qrde czemu mialo by byc na innym poziomie ,jezeli drut jest w miescie a jakis jego qmpel siedzi na expie to przeciez moze go sio'hac -.- Ale fajno by bylo jakby na hardzie ostatnim poziomie hard'u byl taki team potworow: Morgaroth(czy jakos tak),Orsh,Demon albo wszystkie bossy z PoI znaczy te 4 |
Cytuj:
Nick blabla Swargoront To chyba parcel nie poleci do tego miasta tylko nie wpadnie do mal boxa... OWN3D!!! :D A co do tego newsa... mogli by dac cos o balansowaniu postaci, niz o takich sprawach pisac, co to 30 lvl planuje, ze bedzie mial rara i jest happy, a jak sie okaze, ze padnie tam 1x, 2x, bo potwory beda sprawialy problemy 100+ to bedzie pisal, ze sux update... zal! |
@up rotfl kretyn
o to mu chodzi ze nie wysle parcela i go zabierze <taza sie ze smiechu> <HAHAHA> |
@up
A co on napisał? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może będzie w koncu to wyrownanie profesji , nie wiem, ale to co narazie zostalo zaprezentowane jakos do mnie specjalnie nie przemawia....kilka nowych potworkow, nowy plecaczek z nowego wesolego miasteczka i jakas smieszna zapasnicza arena, gdzie bedziemy toczyc walki o zlote gacie A rycerze nadal pojda meczyc smoki ,w czasie gdy sorce expia samodzielnie na warlockach i hydrach |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ up
No tak, przecież sorce powinni się różnić od innych profesji tylko tym że mają mniej hp i capa... Knight który będzie miał swój odpowiednik SD [ale darmowy, bo to cios fizyczny] i visa [też bez płacenia maną] + jego hp i cap na milion run to już jakieś wyrównanie co? Oczywiście sorc którego hydra może zabić na kombo może sobie tam dalej polować ale płaci za każdy cios i ma capa na ~20 bp MF max... /\ niestety tak to sobie wyobraża większość knightów ~.~ Jeśli knighci mają expić tak szybko jak sorce muszą zadawać więcej obrażeń -> ale nadal maja parę razy więcej hp i capa -> nirvana Niestety wyrównanie tempa expienia sorca i knighta nie jest wyrównaniem profesji, ale knightom by to raczej nie przeszkadzało więc się drą... @ temat Arena to nie wynalazek OTSów ani nawet innych gier RPG, takie rozrywki [nie dla walczących może] istniały już w starożytnym Rzymie... [gladiatorzy kontra inni gladiatorzy albo gladiatorzy kontra zwierzęta] @ ktokolwiek - Tibia się nie zmienia w ręcznościówkę - Tibia już jest jedną z najbardziej zręcznościowych MMORPG [a dawniej była jeszcze bardziej zręcznościowa - teraz mamy hotkeye do run] - klimat/RPG nie zależy od tego co wprowadzi CipSoft - to czy będziesz PG czy odgrywał wybraną przez siebię rolę zależy tylko od Ciebie. To że pojawił się aimbot nie miało wpływu na RPG, Tiquand nie zepsuła klimatu - to gracze którzy chcą tylko expić i nic innego ich nie obchodzi usuwają klimat [nie mówię że sam jestem roleplayerem, lubię expić i polować ale bezmyślne PG bez celu też mnie nie bawi] |
Druid też może, racja, ale pacc wymagany ;) Mi tam ta arena się podoba, spróbować na najniższym lvlu nie zaszkodzi, to tylko gra jak jeden raz padnę to nie wezme krzesła i nie zaczne bić nim mamy :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |