Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Koszyk 06-06-2007 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1467672)
Tyle na ten temat,jakieś pytania?

Zamierzasz odwiedzic Szczecin ?:D:D:D

Arm 06-06-2007 01:15

Wystarczylo powiedziec, ze cos zaplaciles za mnie to bys mial 2 minuty po tym hajs na koncie.

Eti 06-06-2007 04:29

Bedzie fun i tyle a tutaj all podniecaja sie tylko :D
Tiuso i warszawa wygra wojne dla esp - esp przejmie server i wtedy sie okaze ze warto nie selnac charow tylko cierpliwie czekac na wydarzenia :D

Tak czy inaczej albo sie przegra albo wygra i tak bede happy przegramy to wkoncu zerwe z tym nalogiem , wygramy hmm bede happy ale wtedy nie bede mogl znow tak odejsc ;/ bedzie to dluga wojna pewnie i bedziemy przegrywac ale
w dpft sa same nalogi i nawet jak bedziemy przegrywac to mass logi beda przez dlugi okres :d

Fossilos 06-06-2007 07:54

Post under investigation

gienkos 06-06-2007 08:20

Oświadczam iz ja jako WETERAN Z ORMO - Ochotnicza Rezerwa Milicjii Obywatelskiej zgłaszam ze jesli DPFT bedzie potrzebowalo pomocy to zrobie wszytsko aby ORMO moglo jakos pomoc rozwiazac ten konflikt i wypierd***** stolice z serwera hahahah

LEGIA!!!
Co???
TY WIESZ CO!!!!!!!!!!!!!:cup:

DPFT WyGRA TA WOJNE I ARCASH I TIUSO I TE WARSZAWIOKI JUZ TU SIE WIECEJ NIE POJAWIĄ HHUAUAHUAHUA

btw. do aresa

SMIERC FRAJEROM I SPRZEDAWCZYKOM!

Fossilos 06-06-2007 08:40

Post under investigation

Arm 06-06-2007 09:11

a ja jesli wygramy bede retired, tak jak przed wojna ... a jesli przegramy ? masslogi etc poki mi sie nie znudzi;p

*Wube* 06-06-2007 09:41

Taaa wszyscy gadace ze TTT bedzie robic PA... Wy co kazdy jest rl albo pro by DPFT gdybyscie nie byli byscie zobaczyli co to PA : ) a PA zawsze bylo i bedzie nie wazne kto wygra wojne ; ) Leszczu hmm nie ze sie boi ale chyba nie przepada za Lukim : )

Ciacho1920 06-06-2007 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1467815)
Taaa wszyscy gadace ze TTT bedzie robic PA... Wy co kazdy jest rl albo pro by DPFT gdybyscie nie byli byscie zobaczyli co to PA : ) a PA zawsze bylo i bedzie nie wazne kto wygra wojne ; ) Leszczu hmm nie ze sie boi ale chyba nie przepada za Lukim : )

Nie wszyscy... Ja tu i tutaj mam bardzo dobrych kumpli i rl friends, dlatego niech wygra lepszy;]

Fossilos: Rozlam jest przy kazdej wojnie...zawsze cos nie gra w gildii ktora panuje bo kazdy chce swego... Rozlam byl prawie przy kazdej wojnie dpft vs. x!

Btw. Dobra wrozka mowi mi ze bedzie smiesznie:P

Szefie :) 06-06-2007 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fossilos (Post 1467760)
TO wasze całe ormo może naprawdę dużo zrobić.

30 ludzi po średnio 25~lvl i myślicie że coś zmienicie ?

<śmiech>

moga zrobic wiecej niz ci sie wydaje!!!

Fossilos 06-06-2007 11:49

Post under investigation

Koszyk 06-06-2007 12:36

@UP

Myslisz ze chcialby to zrobic? :o!

Hack plx? :\

Miku 06-06-2007 12:51

Smiesznie smiesznie. Ale panowie, zamiast bawic sie w "forum fighterow" zajmijcie sie gra ;d.

_/ TTT.

sakul 06-06-2007 13:58

Będzie co ma być.. Co do wojny i jej wyniku to żałosne jest tylko to ze Polacy znów się rozdzielili, że dołączyli do Hiszpanów, którzy wcześniej czy później w przypadku wygranej wojny i tak ich wygryzą.. Co do osób które odeszły i są neutralne osobiście nic nie mam.. Co do osób które dołączyły do TTT „same” – nie rozumiem Was.. Ale co do pewnych osób których nicków nie będę wymieniał i którzy zostali „KUPIENI” to brak mi słów – „TANIE SPRZEDAWCZYKI”

Arm 06-06-2007 15:52

Dzis uslyszalem ze kupilismy Leszcza za rl kase:)

Aro aka papa 06-06-2007 16:15

I gdzie teraz to cale talatajstwo co trulo mi dupe jak wbilem do beach...lind and leszcz are sacz spanisz lowers JAAJAJjAjAjAjAjAjajaja lol

@lind
oczywiscie ze leszcz sie sprzedal trzeba wkoncu zaplacic za walki Arki lol:P smiech na sali z tymi teoriami

Bartas15 06-06-2007 16:28

Hehe z tą waszą gadką ,że wyjedziecie na wiochy haha za dużo molesty i hg :P Arcash ze Szczecnia z tego co wiem jest hehe.Nie powiem Dpft przeginało ale ta deklaracja Tiuso na forum tibia.com mnie roz***ała haha pisze ,że dpft dzisiejsi to najgorsi PA i on wyczysci Arcania z PA :P Jedynym pa z dpft jest damoon ,którego powinni wyje**c.Ale przecież to w TTT jest dwóch największych PA na arcani : Knight'Kamos i Tiuso(wyjątkiem jest rodzina Shady ,którzy mysla ,że moga wszystko na servie szczegolnie Misiek i Mazur).Dpft wygra bo Dpft to przeszłosc-terazniejszosc-przyszlosc Arcani tak było ,jest i będzie.

Pozdro dla J-wa,Kujaw i wszystkich wioch:P Ebac Wielkich Kozaków z Wawy!!!

P.S. Lindlay kup sobie smoczek jak będziesz padał po raz XXX ,żebyś tak nie chrumchał jak świnia na cały blok:baby:

*Wube* 06-06-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1468195)
Hehe z tą waszą gadką ,że wyjedziecie na wiochy haha za dużo molesty i hg :P Arcash ze Szczecnia z tego co wiem jest hehe.Nie powiem Dpft przeginało ale ta deklaracja Tiuso na forum tibia.com mnie roz***ała haha pisze ,że dpft dzisiejsi to najgorsi PA i on wyczysci Arcania z PA :P Jedynym pa z dpft jest damoon ,którego powinni wyje**c.Ale przecież to w TTT jest dwóch największych PA na arcani : Knight'Kamos i Tiuso(wyjątkiem jest rodzina Shady ,którzy mysla ,że moga wszystko na servie szczegolnie Misiek i Mazur).Dpft wygra bo Dpft to przeszłosc-terazniejszosc-przyszlosc Arcani tak było ,jest i będzie.

Pozdro dla J-wa,Kujaw i wszystkich wioch:P Ebac Wielkich Kozaków z Wawy!!!

P.S. Lindlay kup sobie smoczek jak będziesz padał po raz XXX ,żebyś tak nie chrumchał jak świnia na cały blok:baby:

Jesli myslisz ze dpft wygraja bo to przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc to wygra TTT bo tam sa prawdziwe turtle ; ) oczywiscie wyjatki w dpft tez sa ; )

P.s nie wiem czy Lind padal xxx razy tak jak mowisz ; ) widze ze sie znasz na histori servera ; O

Fossilos 06-06-2007 17:06

Post under investigation

Poyeman 06-06-2007 17:20

Leszczu mogl wziasc kaske i ich olac :]

btw: wczoraj byla akcja Ttt zaatakowali ubili [CHAR]Lolo Volloso[/CHAR]
potym jak wpadla reszta Dpft i Ttt uciekli. Mogli podjac walke moze by bylo jakies open battle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40.