![]() |
Yeayeayeayea xDDD Upade zapowiada sie BOSSSSSKO :D wkoncu moj wysilek w skilowaniu niepojdzie na marne :D knightroxior gratz cipkom wkoncu odwalili kawal dobrej roboty :D sadze ze te bronie, a bynajmniej niektore bedzie mozna wygrac w walne na arenie :D pozdro all i nie nazekac jest zajefajnie :D teraz tylko czekac na upade xDD
|
Eh....Czyli udupią sorka/druta i dorównają do nich palla/kinę. To rozwiązanie według mnie jest dobre, tylko żeby się nie okazało ze to wszystko dla Pacc. Sam mam pacca ale szkoda mi tych facców , którzy zawsze i w każdym update byli pomijani. Mam nadzieję, że te nowe bronie będą dla wszystkich lvl a nie typu SoV, ScA, Avenger, i będą dostępne z ,w miarę, łatwych questow, lub będą wypadały z potworków proporcjonalnie silnych do siły oręża.
|
mi sie wydaje ze bronie typu sov i th beda dalej najlepsze poniewaz zdobycie ich jest naprawde trudne i tym sposobem ocenia sie wartosc broni a te wszystkie 60 nowych bedzie dla meduim lvli z 15 clubow 15 swordow 15 axe i 15 broni dystansowych
|
loll
nc <10znakow> |
Cytuj:
|
już to widze:
You see a Magic water sword. (xx def xx att.) It's required 50lv and Premium Account. LOL wszystko dla pacc a te speary to nie wiem o co chodzi "broń dystansowa, taka jak włócznie, nie będzie upadać już na ziemię" j**ie troche otsem ;ppp gram knightem i h*j bo teraz będzie się opłacać (oby na faccu też) |
MASAKRA Burst Arrows Zabrac i zmniejszyc atak run czarów:o
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Chyab zaczne grac na OTSach xDDDDDDDDD rotfl!!! 8o8o8o8o
|
Wreszcie wykombinowali coś przykuwającego uwagę. To balansacja profesji zapowiada się wyjątkowo ciekawie. Pozostaje nam tylko czekać na aktualizacje ; ) Wydaje mi się, że to już niedługo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
he, czyli 666 najt z 9 mlvem bedzie jebał z gfb tylko co 8 sorc z 9 ml?
|
@ci co narzekaja na to ze all idzie dla PACC
co daliscie zeby sobie zagrac w ta gre? - nic wiec dlaczego do jasnej cholery oczekujecie ze cos bedzie dla was? niby za co maja wam dawac nowe bronie / nowe czary / nowe tereny jak wy nie dajecie z siebie nic, tylko przeludniacie servy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 284 (zarejestrowanych: 95, gości: 189)
Wreszcie tibia zaczyna nabierać rumieńców... Ciekawe czy te new czary będą dla pacc czy facc? cóż zobaczymy.. |
A może ktoś wie kiedy ten update wejdzie tak mniej więcej oczywiście??
|
Tak od początku jak zryli palla z tamego upadate tylko czekałem, aż Cip
Soft ulepszy palla teraz to ja będę wymiatać. Tylko ten update też przyniesie wady-koniec zarabiania szmalcu pallem na desercie :). |
Nie, po prostu jak rzucisz spearem w cycka pojawi mu się wbity między oczy albo w odbyt, a wyciągnąć się nie będzie dało (to będzie w sam raz jak dla cipów - skrzywdzić walczące profesje)
P.S. Czekajmy na wypowiedź Mateusza DW ;);) |
Ludzie, 100 zł za PACC to naprawde nie dużo, a zapewniam was, że wy byście nikomu nie dali nieczego za free, więc czemu CIPy mają dawać wam? Temat Facc/Pacc jest obijany przy każdym update. Nie chcecie być pomijani? Przez miesiąc odmówcie sobie chrupkuuf i innego ścierwa w foliowych woreczkach, to se kupicie zasranego pacca -.-'
Co do update, mam do niego pewne wątpliwości, ale chyba będzie dobrze... zobaczymy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:33. |