Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Skandal !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132808)

Dohiro 09-06-2007 01:29

RZal mi cip

gram druidem i oczekuje ze niewiele sie zmieni a jak sie zmieni wiele to mam tez knighta i cipy mi moga..... co oni chca osiagnoc -.-

Duch Niespokojny 09-06-2007 01:41

W zasadzie nie ma sensu się nawet rozpisywać na temat dla dzieci płaczących, że już nie będą mogły wbijać setek tysięcy expa na godzinę i ich życie w związku z tym traci sens, powiem więc krótko: boo hoo

Ujo 09-06-2007 01:45

U druida wszystko jest w spox ale soccer w takim OF spotka 8 zerków i 3 leadery 1 ue i wszystko leży i ma na dzeńdobry 10%
knight to zabawka soccera knight kupuje se uhy i blokuje soccerowi gs/dl
i nic za to nie ma bo co zrobi taki knight z bs demonka/gs takiemu gsowi czy dl? NIC
Jak ktoś zagra palladynem odrazu koncy bo nie chce sie takiemu gośćiowi zbierac speary i do wbicia 50 dista skillowac na trollach.
A spotkanie palladyna z +15lv graniczy z cudem a na dester Quiesta idą 50 palladyni i nawet ludze dopłacają po 2k
soccer na 8lv jest w stanie zabic zerka na dystans puszcza f bomba w niego i bije 0 stat a taki knight pewnie użyje uha to samo z dragiem knight użyje ok.3 uhy a soccera podchodzi i z visty i po dragu a co upade soccer myśli że odrazu wszystko im sie zabierze

niech soccery cytują mój post i pie***ą jakie ja bzdury pisze i nieprawdziwe g**na a zwłaszcza mojej ortografi bo łeb ukręce

Cygan Slejter 09-06-2007 01:51

Tylko jedno

mogli tylko ulepszyć knighta pala
sorków i druidow nie ruszac

i h.. wam w du..

Adow Adan 09-06-2007 02:27

A wy dalej swoje?

Mogli , mogli , ale nie zrobili i chwała im za to , nie będzie teraz "za 5k wyczyszcze Behe room" .
Zrozumcie te 10-20 dmg mniej chyba was nie zabije nie? Ja skilowałem knightem i co ? wale z 2 recznej do 220 a sork zyskuje ten miesiąc skilowania(maximum) i zamiast tego expi + robi mlvl.

Nie podoba sie ze cipy chcą zbalansować knighta i pallka? to zacznij nimi grac a nie piepsz ze osłabią druta/sorka. "nie płacz nad rozlanym mlekiem" , juz nic nie zrobicie , najwyzej mozecie zmienic profesje/gre.

eloMurarz89elo 09-06-2007 03:02

Pamietam jak w poprzednim update jak wprowadzili cipbota najci i nawet sorce starego pokolenia przezywali ze teraz to sorc stanie sobie na koncu ekranu i bedzie z SD nawalal ale teraz ludzie sie przyzwyczaili i im przeszlo tak bedzie z tym updatem a nawet to ciesze sie ze gra najtem bedzie bardziej urozmaicona (rzut bronia i atak obszarowy czyli cos w stylu zajebania bronia w ziemie i zrobienie boom) oraz bedzie mial jakies szanse bo to naprawde zal widzialem filmik gosc 101 skilla+sword ring+Avenger nie mogl Hero zabic ostatnio starym najtem tak samo (skill 60 ktory sie troche czasu robi) z FSa bilem jakiegos 25 sorca w sumie to juz go nic nie bilem jak fuul defa dal wiec ciekawe jakby sie czuli sorcowie ktorzy zamiast z visa bic np po 100 to by bili po 30 tracac 20 many :)

tomoe 09-06-2007 03:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1471841)
http://hunted.pl/2007/06/08/update-przeciek-3/

a oto cytat który spowodował moja rezygnacje z gry w tibie od wyjscia updata:

"Oczywiście podniesie się teraz bunt, ale moc czarów zwłaszcza magów znacznie osłabnie. Dotyczy to przede wszystkim poziomów ponad 70. Obrażenia, które będą zadawane, nie będą już takie same, nie będą w takim stopniu zależeć od levelu."

exori vis/mort/flam (moim zdaniem podstawowe czary do expienia) zostaną znacznie obniżoneX(
Wielu moich kumpli także rozważa odejście z tibi
CIPy niszczą tibię.

Napiszcie co wy myślicie na ten temat.

Proponuje ci znaleść sobie dziewczyne .... ŻAL

Cashtan 09-06-2007 09:40

Ten temat jest zrobiony zeby egoisci sie mogli wyplakac.
Jak wam wprowadzali wandy to sie cieszyliscie a my plakalismy, pelno ludiz zrobilo sorcow, a teraz bedzie na odwrot. Chcecie to sobie placzcie tylko dla siebie byscie all chcieli -.- I ciesze sie ze jestem knightem teraz mozecie pocalowac mnie o tu - w dupke :dance:

Jedziem jedziem exori con exori con !!1

#Edit
Aha, jeszcze fajne beda te nowe amunicje xD Jakies urozmaicenie

Aha, i co za ... wymyslilo nazwe tego tematu -.- Skandal to byl jak wam dali wandy visa i cipbota

Tomciu 09-06-2007 10:15

już placzcie wszyscy sorce ;'((-ta gra nigdy nie bedzie zbalansowana ...-będzie tak zbalansują palka i knights ,sorce będą chcieli więcej itd...

^Prusorone^ 09-06-2007 10:27

Jestem za bo gralem kazda profesja i mialem dosyc spore levele :)
100% za

teraz od nowa zaczelem grac knightem to jest dopiero upokorzenie uptade to zmieni widze nawet po czesci :)

Uther92 09-06-2007 10:31

Ludzie, ja was nie rozumiem:
-Przed teaser'em: "knight i pall są udupieni, niech coś zrobią"
-Teraz:"eeee ;( sorkiem i drutem grać sie nie da"

Kogucik302 09-06-2007 10:32

Przecież to najgorszy update od czasów Souli! Osobiście gram sorkiem i wszystkie zmiany bym wytrzymal ale zobaczyłem to:
Cytuj:

Obrażenia wszystkich bełtów i strzał zależeć będą od umiejętności walki na dystans (distance fighting), wliczając w to wybuchające strzały (burst arrows).
Nie wytrzymałem! Oni nam każą chodzić w róźdżkch! Teraz knight i pall są dużo silniejsi! TO SKANDAL!

CzesioMS 09-06-2007 10:59

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli teraz mam d lance na 24lvlu a ona ma być od 50lvl'a to muszę się męczyć z F Axe? Bo jeśli tak to żadne ulepszenie.

Epikur 09-06-2007 12:51

Jak dla mnie all is good tylko nooby sie wkurzyły grające sorcem / drutem które w tibie może od roku grają a może i nie i niewiedza jak się kiedyś grało tymi profesjami a najśmieszniejsze jest to że duże lvle sie nie wypowiadają mimo że te obniżenie hita druta sorca dotyczy ich samych tj. poziomów 70+ czyli do wszystkich Noobów (bo inaczej niemożna ich nazwać) Nawet nie odczujesz że coś ci się hit zmienił na poziomie 70- "tak pisze na tibia.com".
A po 2 to zanim coś napiszecie radze się zastanowić ponieważ wreszcie będzie jakaś sprawiedliwość bo jak byście przeczytali posta na tibi.com to byście wiedzieli że od tego upa dla sorca / druta będzie najważniejszy mlvl a dla knighta skile i nareszcie cipy doszły do tego wniosku że trudniej jest wbić skila knightem żeby mieć hita o 2 lepszego niż drutem/sorcem lv który podnosi im hita też o 2
Od tego upa jak chcesz mieć dobrego druta / sorca niestety będziesz musiał stać tyle co knight trenując swój mlvl jak knight swoje skile.

Cytuj:

@derol Po raz pierwszy dobry update ze strony cipsoftu a nooby niech koncza grac w tibie :evul:
Heheheheheeh

Andrealfus 09-06-2007 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1471841)
http://hunted.pl/2007/06/08/update-przeciek-3/

a oto cytat który spowodował moja rezygnacje z gry w tibie od wyjscia updata:

"Oczywiście podniesie się teraz bunt, ale moc czarów zwłaszcza magów znacznie osłabnie. Dotyczy to przede wszystkim poziomów ponad 70. Obrażenia, które będą zadawane, nie będą już takie same, nie będą w takim stopniu zależeć od levelu."

exori vis/mort/flam (moim zdaniem podstawowe czary do expienia) zostaną znacznie obniżoneX(
Wielu moich kumpli także rozważa odejście z tibi
CIPy niszczą tibię.

Napiszcie co wy myślicie na ten temat.

bez urazy, jestes debilem.
i co? spadnie ci sila magi o 20% i co? zamiast 170 uderzysz 140 z visa i co? spalisz 20 many wiecej to co rece ci odpadna? i czytaj uwaznie newsa "Pall i Knight beda uderzac z run duzo slabiej" (bodajze tak to szlo) a ze u sorca bedzie liczyl sie mlvl to bardzo dobrze, bo po ostatnich updatach byl naprawde malo wazny
A myslisz ze sprawiedliwe bylo gdy sorc/drut rozwala wszystko wbija po pare lvli dziennie (70lvl+) a knight/.pal co? gora na 1 - 2 dziennie ich stac i to juz kosztowalo caly dzien.
myslisz ze co skillowanie skilla powyzej 80 bylo lajtowe? no i co? wskillowalem i gowno mi to dalo, dalej bylem slaby gdy sorc juz biegal i expowal spokojnie.
Teraz dopiero bedzie fair play i sobie pogadamy jak sorc bedzie spierdzielal jak mu wyskocze, juz mnie zabic nie umi a teraz to ja bede wstanie jeszcze efektownie sie obronic inaczej niz ucieczka. Teraz bedzie dopiero gra jak za dawnych czasow (tibia 6.9 - 7.4 mmm... :) )
@topic
i pisze jeszcze ze sorc / drut do lvl 70 - 80 nie zauwazy roznicy wiec o co drzesz kapcia? mowiel spadnie ci o pare % sila magi to swiat sie nie zawali -.- uzyjesz ten bp mf wiecej ( i tak jzu tani jest 1,1k a kiedys 2k) i nic ci sie nie stanie

@up
kolego popieram cie w 100% :):)

@Czesio
Bedziesz mogl jej uzyc ale nie wykorzystasz jej pelnych atrybutow

Epikur 09-06-2007 13:10

A właśnie nie wiem czy sobie zdaliście z tego sprawę ale zobaczcie jakie teraz pvp serwery będą ciekawe :)) jak knighci sie zaczną mścić na sorców i drutów którzy kiedyś ich tam położyli :evul:
Pierwsze co robie po upie to oblukam jak Seromontis i Eternal Oblivion poleci z lvlem w 1 dzień po upie :P

Wirus) 09-06-2007 13:13

Dobrze Mówisz

X(TO już lekka przesada zgodze się niech Knight dostanie nowe bronie , lub więcej czarów ale pall i zmniejszyć ataki Magiczne!!!! :baby: Cip Soft juz troche przesadza ale co poradzisz to juz odnich zależy co zrobią w ubdate ale wątpie że zmniejszą atak ale wszystko możliwe.B)

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<POZDRO>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>

Andrealfus 09-06-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wirus) (Post 1474547)
X(TO już lekka przesada zgodze się niech Knight dostanie nowe bronie , lub więcej czarów ale pall i zmniejszyć ataki Magiczne!!!! :baby: Cip Soft juz troche przesadza ale co poradzisz to juz odnich zależy co zrobią w ubdate ale wątpie że zmniejszą atak ale wszystko możliwe.B)

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<POZDRO>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>

I dobrze ze cos palkowi dali udupiali go przez tyle updatow
co do atakow magicznych to tez dobrze bo jak widze sorca expiocego z viasa praktycznie za darmo na jakims kaso dajnym potworze to mi sie nie dobrze robi jak on pisze ze ma waste 10k -.- a lvl o 3 wyzej

Adow Adan 09-06-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogucik302 (Post 1474131)
Przecież to najgorszy update od czasów Souli! Osobiście gram sorkiem i wszystkie zmiany bym wytrzymal ale zobaczyłem to:

Nie wytrzymałem! Oni nam każą chodzić w róźdżkch! Teraz knight i pall są dużo silniejsi! TO SKANDAL!

Z tego co wiem to tylko palladyni powinni latać z łukiem -.-

Cytuj:

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli teraz mam d lance na 24lvlu a ona ma być od 50lvl'a to muszę się męczyć z F Axe? Bo jeśli tak to żadne ulepszenie.
Możesz biegać z d-lance , ale bedziesz miał mniejsze "możliwośći" tzn. Mniej bęziesz atakował na xx lvl niż na tym minimum co powinieneś ją nosic.

Ps. raczej d-lancy do 50 lvl nie podniosą(30 max)

Leefoo 09-06-2007 13:31

OMG, ludzie. Jeszcze w Tibie 8.0 nie graliście, a już narzekacie ;)
Pożyjemy - zobaczymy...

Ja się zastanawiam jak rozwiążą problem leczenia, skoro mlvl będzie odgrywał dużą rolę...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48.