![]() |
Cytuj:
|
Feist a za ile pociągasz?
|
@UP
WIESZ za Friko to robi Trenuje ;s xD Rayza-18 posty Feist- 10 posty x] |
Oni to tak zawsze trenuja a potem i tak wszystko spier.. =P
|
@UP
Oni?? Feist i kto jeszce ?? 8o |
@Rafayen: Z taka zacheta to nawet platna pani nie pociagnieB). Ale jestes i masz swoja chwile - probuj;).
|
@Up
Czyli jestes: Płaty-extra Ciągniecie ?? xD Friko-Trening? =D |
Tak żałosnym spamem i flamem robicie tylko przykrość Oxemu. Napracował się, żeby wymyślić temat, gdzie 'starzy wyjadacze' mogliby się pookładać jak zawsze, a tu jakieś młode nupki zapchały temat, i przegoniły i Rybę i Pixik'a i Bastash'a i SVEN'a. Choć Kuraj i Kamos starają się jeszcze opanować sytuację, można uznać ten temat za spalony.
LOL! nawet fajne podsumowanie... Cytuj:
A Korka nie będę wpisywał na listę, bo 1 czy 2 posty w temacie to czysta kpina z Oxygane ze strony Korka. To on tu obecnie robi za padawana, więc połowa postów powinna być jego, ale on się wolał wypiąć, więc go nie wymieniam... ;) PS Practice makes perfect! Cytuj:
|
Przepraszam ;(;(;( juz niebede za kare przez 10 dni niebede pisal :(
Wybaczycie mi =)?? _____________________ Sorry za zach. |
Cytuj:
|
>Quezacoatl (za 3 razem przepisałem poprawnie)
Bastash? Sven? PiXiK? A gdzie nasz PiW Koruś?! |
Oo
@Quezacoatl: Pisalem dla odprezenia, tak rzadko cokolwiek pisze - kazdemu xp kiedys sie nudzi. Co niektorzy lykali jak pelikany, no ale na tym polegal fun. Lecz tego, ze Ox bedzie przygnebiony tym, ze zrylismy temat, gdyz wysilil sie go wymyslic - nie kupuje. Temat byl cienki i obliczony na niska afere. Na prawde sadziles, ze ktos go potraktuje powaznie?
Co do Ryby - Korona nikomu spadnie z powodu kilku uszczypliwosci. Dobranoc. |
Ja Pisałe mdla zabawy :p
Sorry:) Ale Skoro RYBA w kiblu x] Feist Juz nie Ciagnie =D To mozna Close topic?? |
Oxygane jesteś wielki. Wywołałeś ogromnego flejma. Podziwiam cię(nie no serio!)
|
Bardziej udowodnil dziecinnosc i glupote pewnych userow.
|
Takie bylo zalozenie tematu - przeczytaj pierwszy post otwierajacy temat.
|
Cytuj:
|
Rynsztok się zrobił. Starczy już.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |