![]() |
because of advertisement not related to game
za co można dostać bana o tej treści? |
Witam!
Gram w Tibię od dzisiaj i nie wiem jak się kupuje różne rzeczy.Czy ktoś mógłby mi pomóc?
|
Cytuj:
Cytuj:
http://tibia.pl/strona/manual |
Cytuj:
|
Dzięki
Dzięki za pomoc.]
|
Nie ma
Nie ma tam tematu który odpowiada na pytanie jak się kupuje w sklepie rzeczy. Jest napisane jak handluje się z innymi graczami.Czy może mi ktoś dokładnie powiedzieć jak się kupuje w sklepie????Będę wdzięczny.
|
Cytuj:
|
Pomocy Plx!!!!!!
Nie wiem co sie stalo zmoimkontem. gdy na nie wchodze wyskakuje mi napis account disabled for five minutes. plis wait. czekam to pięć minut juz od tygodnia i nic. prosze pomóżcie!!!
|
Glupi quest na nibelor
wykonalem ice island questa "barbariana testa" nastepnie przeszedlem do quetsa pdt"npc iskar" 1 misja z huskym 2 na nibelor rokruszyc lod zrobilem all i chcialem wrocic i ni chuja.... moze mi jakos powiecie jak sie z tamtad wydostac?X(;(
|
Cytuj:
Albo poprostu żle wpisujesz passy i po kilkach próbach zalogowania Ci konto na 5 minut |
Czy zamiana kontami między serverami jest legalna? Jak tak, czy istnieje jakiś sposób na pewną wymiane postaci (że mnie nie oszukają)?
Pozdro dla wszystkich w tym temacie, co robią błąd w co drugim wyrazie, dla tych co poradników najpierw nie przeczytali też xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pacc przez PayPall !! Pomocy !!
Witajcie mam dla was pytanie :
Czy ktoś z was kupował paca przez PayPal ?? . Czy to jest bezpieczne ?? . I jest jeszcze jeden problem : http://foteka.pl/full/c05fc606f6ffed...10701d2ee3.jpg |
Hydry 2
Prosze mapke do NAJMNIEJSZEGO spawny hydr !!!!!;(
Bardzo WAS prosze 1!!!:( Hail nerana! |
mam pytanko... gdzie sie daje mapki w windowsie xp teraz? bo nie moge znalezc tego pliku(wczesniej mi sie to udalo teraz nie;/)
|
:(
proszę o napisanie na priv ja jakim lvlu i o jakich skilach mogę zacząć expić na Wivernach ~~JA PALLEK~~ (pojedyncze respy wiv) solo + uhy/manasy i eventualnie inne runki bo jak klikam na jakiś link to pisze "404-not found" PLX O ODP.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam pytanie jakie ma szanse 100lvl MS z 40x25lvl Knight na skillach ~70/~70??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |