![]() |
Może taka mało ważna pierdoła
21:26 Craban the Beginner [300]: For your information: We have not changed anything about the game that you will see. This is merely a technical test a na rl... Name: Craban the Beginner Sex: male Profession: None Level: 4 World: Premia Residence: Rookgaard Last login: Mar 06 2006, 10:36:18 CET Account Status: Premium Account i jeszcze jedna sprawa... ten char nie ma pozycji CM... |
@upup
sprzeda plejt sety na allegro.br :<! |
;p
A to ciekawe wlasciwie gdzie ci to napisali?
|
Ej mam pytanie, czy jak by byli to hackerzy i by ich namiezyli, to miely by konsekwencje prawne?
|
;d
To akurat jest ciekawe bo takiego hakera raczej by nie namierzyli
|
@up
proste. |
Cytuj:
ktos mi to wytlumaczy? ;/ |
Ktos moze haknal tibia.com dla prestizu/jaj/z zemsty (ubili jego 7 lvl) bo interesu w tym raczej nie ma (jesli real hack - cofka wiec chuja ze sprzedazy itemow).
Anyway - temat o hacku reported :D http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=2 rotfl |
Jak juz mnie tak wielkodusznie zacytowales (nie bierz tego na powaznie ;)) to ja ci odpowiem prawdopodobnie kupiles/aktywowales pacca wczoraj lub dzisiaj a dane z tego co widze sa z dnia wejscie klienta 8.0
|
Kurwa jeszcze niekapujecie co jest grane? -.-
Magowie z MDW na czele wynajeli rosyjskich hakerów żeby zniszczyli tibie za ten update. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ee
ale macie pomysly mi to wisi czy polepszylo sie knightom bo nooby zaczna grac knightami a na nastepnym upade bedzie lepiej sorcow i oni znowu sorcami. Ja wole pograc swoja postacia poczekac do nastepnego upade i miec duzy lvl.
NAJGORSZA JEST FALA 20 LVL KNIGHTOW I PALLOW X( |
Cytuj:
strona cipsoft.com niedziala chyba od tygodnia |
http://foteka.pl/full/8605e7ad88834c...f7c29929ba.jpg
idzcie w ts pograc a nie bzdury piszecie |
Cytuj:
Sex: male Profession: None Level: 4 World: Arcania craban ma CM , jest Cm , dowiedziałem sie od tutka na Honerze , edit: 23:22 Krowka Montana [18]: ok kauiz but why so later is a Test server? 23:22 Kauiz Mac Morden [24]: I don't know but i doubt highly that it is done by hackers 23:23 Kauiz Mac Morden [24]: if there was in sure cip would find some way to tell us |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Sry
Sorry za moj poprzedni post bo nie tu go wpisalem i jeszcze jedno olejcie juz to poniewaz i tak nic nie zrobimy a dowiemy sie wszystkiego za jakis miech ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |