![]() |
ehh... dla mnie Legendą jest Wojowniczy Pall, ta jego historia :(
siłą woli Kiperlana, pamiętam, że z końcem tego szweda, skończyli wszyscy ;D i niemamy problemów jak inne światy (czt. niekończące się wojny ze szwedami) ;D Mevar ofc. chociarz jego zbytnio nie pamiętam, troche po tym jak zacząłem grać dostał bana, ale niema tego złego co by na dobre :P mamy za to Nemtora ;D Benny Bongoe, który wspaniale wojował na wojnach, a teraz jakby znikł :| |
Frosty Ironbeard
może nic wielkiego nie zrobił ale itak dla mnie to on jest najbardziej spoko koleś z aldory. |
Więc...dam tu 5 miejsc:
1.Mever 2.Masakrowiec 3.Kieperlena 4.Rodzinka Del'impro 5.no i oczywiście eli |
Cytuj:
|
przepros, wyjdz i zamknij dzwi
|
Kiperlana, stary ek Nemtora, stary owner Masaka.
Kiperlana - miał on wiele rare item itp. Jako pierwszy wbił 100lv. Kończąc grać podobno wyrzucił całe eq do wody (Niestety nigdy się tego nie dowiemy) Ek Nemtora - był to pierwszy har Nemtora. Wtedy zachowywał się normalnie, nie ignorował graczy itp. Masak - Najwyższy level na aldorze do bodajże 80-90lv~ (potem wyprzedził go Kiperlana), był on postrachem Aldory. To moje zdanie. |
Cytuj:
ahahaha a moze tobie chodzilo o mevara? bo to byl char nemtora ale to nie byl ek buhaaahaha dla mnie legedny 1-masak,mevar,kiper~,canabi lolo,masskotek,wojowniczy pall,seth-drone,rodzina del'impro :) 2-ludzie z EM,Gildia ktorej liderem byl Ron(nie pamietam nazwy xd!),BW i PPG elo |
@Migell: o fak n/c man xD
@eVo: nie chodzi Ci przypadkiem o Sacrifice ? bo Ron byl chyba kiedys liderem Sacrifice cos mi tak swita w glowie ale nie jestem pewien w 100% |
Migell ile grasz na aldorze, że jesteś tak super poinformowany o jej historii? BUahauahauahUAhauAHua dawno się tu tak nie uśmiałem :P
Power Ranger tak Ron był liderem "sacry" :P |
........................................
|
yulop SPASTIC (pozniej del'nabo agenci )
kiperlana masskotek herodes i ulath von dracula head'reaper < ten to byl kozak ;d i cała , dawna, z poczatkow serwera, gildia MONOLITH ! btw, pamieta ktos jeszcze nicki kolesi z gildii Mafia Legends? |
hmm...
Legendy: Mevar,Wilaggio,Wojowniczy Pall,Kiperlana....Dark'Moodor:p
|
Dark'Moodor... ? Toc to zwykly nie lojalny smiec.
|
hm...
No sory chlopaki slyszalem...tez ze to zdrajaca i smiec....ale jednak cos tam ta nielojalnoscia zrobil :p:baby::baby::baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o.O Ktoś mnie wspomniał :) Prosiłbym o priva, gdyż widzę, ze wspomniałeś sporo osobistości, które ja również pamiętam. Legendy Aldory wg mnie: -Ulath von dracula i jego nieśmiertelny tekst z niesamowitego BW the movie "This is first, all is next". -Seth-Drone(ktoś napisał w poście czy ktokolwiek go pamięta, a więc odpowiadam - JA!) -Hailandor -Yulop Spastic(Później Yulop Del'Nabo haha.) -Mevar (nawet miałem okazję z nim trenować :D) -Masakrowiec (Skur.... zabił mnie kiedyś z Gerrellem za nic ;p) -Last Mohicanin (bardzo dobry kolega :D, ale później sprzedał chara) -Wojowniczy Pall -Kirenox (Serek) najlepszy kumpel chyba na Aldorce -Drogunis (Grał jeszcze wieloma innymi charami) -rodzinka La Viudów Jeżeli kogoś pominąłem, to tylko dlatego że już dawno nie grałem i mogłem zwyczajnie zapomnieć nicku. W razie czego zedytuję posta :) |
Witam,
Ron Montegro zakończył swoją kariere na 128 lvl :) pózniej postac poszła w ręce innej osoby :) Ron ma teraz "chyba " najlepszy Ots w Polsce moim zdaniem :) Dla mnie osoby które najbardziej zapamiętałem to Masakrowiec i Nemtor Pozdr Diego Montegro <dawniej> :) |
Dziś ściągnąłem Tibie po wielu latach..
I tak sobie przypominam. Dobrze pamiętam Nemtora , Kiperlane czy Masakrowca... Dużo na tamte czasy było osób z olecka na wysokim lvl.. Haha przypominam sobie jak wtedy chodziło parę ciekawych historii o nemtorze .. Były takie dwie sytuacje.. 1.Raz matka zabrała mu buty żeby wojtek nie wychodził z domu do cafejki godzinami grać ..to nemtor poszedł do cafejki podobno bez butów haha.. 2. Kafejkę internetową miał nemtora kolega .. Czasami nemtor podobno brał tam śpiwór karimatę i nocował w niej ...grali po nocach razem z ludźmi z olecka.. Takie historie krążyły od kolegów Nemtora z Olecka.. Ciekawe co dziś chłop robi haha ..:) |
A to było olecko na 100%? Ja legendy słyszałem, że niby płock, ale żadnego potwierdzenia nie mam.
No i te historie słyszałem :p |
Tak akurat Nemtor był z Olecka ..
Z Płocka też było parę osób na wysokim lvl.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |