![]() |
Cytuj:
Btw,. ten nius dam tutaj Start Orange Ekstraklasy przesunięty?! Z powodu, przysłania próśb paru klubów, liga może nie wystartować w terminie --.-- |
i dobrze, zdecydowanie bardziej wole ogladac w OE Ruch niz Plock cz Leczna. W dodatku mecz Wisly K. tez zostal przelozony.
I info dla druzyn z Miro Radoviciem: – Chcę odejść z Legii, bo kibice odebrali mi szansę gry o europejskie puchary – stwierdził Miroslav Radović po werdykcie UEFA, usuwającym Legię na dwa lata z rozgrywek o europejskie puchary. |
Cytuj:
Lecz z drugiej strony, chciałbym żebyśmy rywalizowali już w 1. terminie Co do Legiji, to było wiadome teraz tylko czekam ilu piłkarzy będzie chciało odejśc,.. *EDIT* Btw, załatwiłem kolejnych 2 kumpli z rl do wygrajlige.pl ^^ |
Ostatnia lige tibia.pl wygralem i patrzac na wpisy o nubasach na poczatku tematu, stwierdzilem ze hoomik zasluguje na deja vu. Tak wiec jestem i zachecam do dalszych zapisow : d
|
Ey! I am a cop AND YOU WILL RESPECT MY AUTHORITAH! ,,!,,
42 teamy, ciekawe ile osob bedzie grac przez cala runde... |
Na mnie mozna liczyc ;]
|
Na mnie tyż! Na mnie tyż.
|
To nie Fair wy macie wiecej kasy ;< Ja swoj chonor mam i nie daje... ale tez chcce tyle kasy xD
@up Nie no, nazwa świetna. 0o |
Albo zabawmy się, i niech kazdy wklei swoj sklad zlozony z piłkarzy OE, gdyby mial nieograniczony budzet (marzenia ; ] )
|
|
@Up
Tja, najdroższy skład i koniec. Btw, Please żeby liga zaczeła w 1. terminie, bo już nie moge się doczekać ;s *EDIT* Jutro poznamy decyzje co do 2 beniaminków, czy będą grać w 1. lidze tzw, Ruch Chorzów, tak, tak Ruch, sądze że licencje odzyska (70 % pewności), a Polonia Bytom będzie miała na lajcie, a w Czwartek poznamy decyzje co do korupcji Sosnowca, i kurwa* jak się tu nie w*****ć, Panowie z PZPN i Orange Ekstraklasa my tu gramy w PIŁKARZYKI!, lub staramy się zagrać. |
Cytuj:
|
Z kąd wy macie tyle hajsu?
|
Cytuj:
|
hahahahaha!!! Ruch i Polonia dostały licencję :)
|
Cytuj:
Btw, Liga startuje zgodnie z planem ^^. |
Kiedy te pierwsze rozgrywki? chyba miały być 23go? tzn dzisiaj
Hoom: ile drużyn jest? @down A, no faktycznie. Widocznie coś mi się pojebało. |
Cytuj:
|
zapisalo sie 45 druzyn. Dzis licencje otrzymaly juz chyba wszystkie druzyny Ekstraklasy, takze coraz bardziej realny wydaje sie start ligi w pierwotnym terminie, tj. w piatek (2 mecze - Groclin vs Ruch i Lubin vs Widzew), jesli tylko Leczna i Arka nie zaczna odpieprzac jakichs numerow na 24 godziny przed rozpoczeciem sezonu, a na to sie niestety zapowiada (a przynajmniej w wypadku Lecznej). Niezly cyrk mamy w tym roku, ale coz, jakie wladze, taka liga.
|
dojdą jeszcze 2 drużyny ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |