Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Powód do radości! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140441)

KrEmAs KAc 21-07-2007 14:38

Myślę ,że to będzie dead rat w którym będzie dead rabbit w którym będzie dead wolf w którym będzie niekończący się torch :P

Matti Hautamekki 21-07-2007 14:55

hehe pewnie jak zwykle na takie rzeczy dadza coś w stylu medal of honour.

Dark Knight 21-07-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grzelu8 (Post 1561380)
Sprzedanie przedmiotu jest raczej nie możliwe bo gdy ktoś wystawi przedmiot na allegro (powiedzmy dsl) to wszyscy będą wiedzieli o kogo chodzi - wtedy ban gwarantowany i 90zł i item warty dużo więcej przepada. Postac też

Nie pomyslales ze ta osoba moze sprzedac ten przedmiot ??

Zwyciazca sprzedaje item za mln gp a kupiec sprzedaje go w rl za setki zl, euro itp :P

Uther92 21-07-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grzelu8 (Post 1561380)
Sprzedanie przedmiotu jest raczej nie możliwe bo gdy ktoś wystawi przedmiot na allegro (powiedzmy dsl) to wszyscy będą wiedzieli o kogo chodzi - wtedy ban gwarantowany i 90zł i item warty dużo więcej przepada. Postac też

Przecież sprzedasz itemów za rl kase nie jest nielegalna.

Harry Xin 21-07-2007 15:22

Ja mam tylko nadzieję, że zwycięzca się pochwali co to było albo przynajmniej cipsoft da nam znać... ;)

grzelu8 21-07-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92 (Post 1561432)
Przecież sprzedasz itemów za rl kase nie jest nielegalna.

No a co ja napisałem? Że dostanie bana

Adjan 21-07-2007 15:35

Najlepiej by było gdyby nic nie mówili o tym prezencie -.-'
Co im to dało? Mówienie jaka to komercha, jakie to straszne, oh, ah jakiś 10 lvl dostanie jakiś uber item, a ja nie, dlaczego ja nic nie dostane?!1111 Przecież przyczyniłem się do tej liczby~!

Piszcie tak dalej, przynajmniej jest się z czego śmiać ;*

Alya 21-07-2007 15:44

Gracz, który będzie właścicielem 100 000-nego konta z aktywnym PACC, będzie miał powody do radości - dostanie specjalną nagrodę! Będzie to najbardziej kosztowny, wartościowy i poszukiwany przedmiot, jaki ktokolwiek, kiedykolwiek dostał w grze.

I co mu po takim przedmiocie, jak i tak długo nie będzie się nim cieszył? Dostanie hacka, zabiorą mu wszystko i będzie wspaniale nagrodzony :/

SaDDaM 21-07-2007 15:59

Mnie sie wydaje że to jest za błahy powód aby rozdawać rar itema takiego jak dragon scale legsy.

Warrior_Baso(e)n 21-07-2007 16:02

no i następny tandetny sposób na wyłudzenie kasy od graczy ^.-, było 10-lecie a teraz będą świoętowa 100k ludzi z paccem, a to że mega hiper ultra przedmiot dadzą to jest bezsensu bo wydac kilkaset zł aby dostac kilka pixeli? totalny bezsens, każdy kto by specjalnie kupywał pacc aby dostac tego itema to jest totalnym noobem i tyle, jak dla mnie cipy przeginają

Adjan 21-07-2007 16:18

Przecież nie musi się ujawniać 0o

Segalczuk 21-07-2007 16:31

Ehh , niewiecie o co hodzi ehh wystarczy troche na tutor board posiedziec i sie zobaczy ze to ma byc nowi outfit;p lub 3 addon zalezy jak zwyciezca se zazyczy.

Lisuu-aleniewrl 21-07-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghand (Post 1560264)
Dla zwykłego zjadacza chleba Pacc to wydatek rzędu co najmniej 100 złotych.
GM może stworzyć jakieś cacuszko ,typu MLS albo DSL, w sekundę.

~Ghand

Przeczytaj wywiad z Xadamem debilu-.- Gm'i NIE MOGA robic itemow-.-

BobekKck 21-07-2007 17:08

ale po co komuś taki item?? więcej wyda na PACC przez parę miesięcy...a co z resztą która też ma PACC ?? powinni dostać wszyscy jakiś prezent ;/

Morius najt 21-07-2007 17:28

założe się że osoba która wygra ten item o ile ktoś w ogóle wygra cokolwiek to pewnie bedzie to jakis h lvl prawie na pewno nie będzie to osoba, która ma 10 lvl bądź 20 :) to tyle. Pozdro

Szybki'lols 21-07-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morius najt (Post 1561692)
założe się że osoba która wygra ten item o ile ktoś w ogóle wygra cokolwiek to pewnie bedzie to jakis h lvl prawie na pewno nie będzie to osoba, która ma 10 lvl bądź 20 :) to tyle. Pozdro

No i co żeby czasem 1 lvl który sobie kupi pacca nie wygrał,to może być każdy ^.-

Morius najt 21-07-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 1561700)
No i co żeby czasem 1 lvl który sobie kupi pacca nie wygrał,to może być każdy ^.-

i dlatego też można wnioskować że niebędzie to żaden rare item typu dsl abo warlord sword... czaicie taką banie :D 1 lvl na roku z warlord swordem albo dragon legsami?

Selentih 21-07-2007 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adjan (Post 1561502)
Najlepiej by było gdyby nic nie mówili o tym prezencie -.-'
Co im to dało? Mówienie jaka to komercha, jakie to straszne, oh, ah jakiś 10 lvl dostanie jakiś uber item, a ja nie, dlaczego ja nic nie dostane?!1111 Przecież przyczyniłem się do tej liczby~!

Piszcie tak dalej, przynajmniej jest się z czego śmiać ;*

Masz rację... CipSoft o tym miedzy innymi dlatego też, że się cieszą ile osób już kupiło PACCa... Przeż to tak samo jak jest dziesięcolecie jakiegoś miasta... Są festyny i konkursy i jeżeli ktoś czegoś nie wygra to co powie, że się do tego miasta przyczynił? Jedyne co tutaj widzę to jest ogromna zazdrość. Zresztą jak 50% ludzi moze więcej, którzy tu pisali dlaczego oni nic nie dostaną... Zastanówcie się zanim piszecie...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Warrior_Baso(e)n (Post 1561548)
no i następny tandetny sposób na wyłudzenie kasy od graczy ^.-, było 10-lecie a teraz będą świoętowa 100k ludzi z paccem, a to że mega hiper ultra przedmiot dadzą to jest bezsensu bo wydac kilkaset zł aby dostac kilka pixeli? totalny bezsens, każdy kto by specjalnie kupywał pacc aby dostac tego itema to jest totalnym noobem i tyle, jak dla mnie cipy przeginają

A czy to nie jest powód do świętowania? 100k ludzi, którzy kupili PACC to jest coś! Informują żeby później nie było pretensji, że nic nie mówili po cichu nagorda, a ludzie powiedzą, że wtedy by kupili PACC i może by wygrali. Jak dla mnie ty przeginasz...

I jeszcze jedno... postaw się na miejscu takiej firmy... Mają do opłacenia programistów, grafików i innych ludzi z grupy towrzącej tą grę, oczywiście serwery (które już są stabilniejsze i pojemniejsze) + nowy projekt jak gdzieś było wspomniane... Każdy musi jakoś reklamować aby zarobić... Wszystkie chwyty dozwolone aby legalne i skuteczne...

raven 21-07-2007 18:05

no narzekajcie dalej, przeciez to TAAAAKIE ZŁEEEE, ale jak to WY byscie dostali to przeciez to takie glupie ze tego itema do wody byscie wyrzucili nie? Bo przeciez CIPSOFT to komercha i ten item jest nieuczciwy bo kazdy powinen dostac

MoQ 21-07-2007 18:32

wedlug mnie to nie uczciwe, bo niektorzy gracze kupuli pacca na np. rok jakis czas temu, kiedy jeszcze nie bylo informacji ze bedzie nagroda dla 100000 gracza ktory kupi pacca... i dla takich graczy niema mozliwosci wygrania czegokolwiek

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59.