![]() |
Cytuj:
|
G17 wez daj spokoj , OTS to nie RL tibia -.- . Opanuj sie koles ok ? Tylko posty nabijasz i tyle . A poza tym gratuluje (jezeli to prawda) dla tego playera , ktory otrzymal DSL :]
|
Cytuj:
|
cos sie stalo i napisalem 2 posta prosze usunac
|
Cytuj:
|
@G17
Niezłe : P hehehehehe No to czekamy teraz na 200 000 gracza :> ciekawe co on dostanie? :> |
dobra G17 kazdy zna twoją wyimaginowaną historie jak skradzione byly dla niego DSL ale nie spammuj tutaj ok ? N/C -.-
|
Cytuj:
|
dzieci neo nie spamujcie tu zajebancy, wygral to wygral jego sprawa, na pewno nie schowa ich w dupie tylko kupi ladny domek i je tam wylozy, i nikt go za to huntowac nie bedzie bo raczej nie ma 8 lvla i sie was nie boi
|
hahaha Użytkowników czytających ten temat: 109 (zarejestrowanych: 32, gości: 77) zaniedlługo ich bedzie 100 000
|
@.::~Arbuz~::.
Jakby to Abertt je miał, to by miał zdrowo przekichane. Nie znacie Titanii? Unity itp. :D |
Cytuj:
100% signed |
co wy sie tak wszyscy podniecacie ze ten koles je ma ?? jak se je sprzeda za iles tam mln kasy to se kupi wszystko oc najlepsze sie da i dalej mu tego w huj zostanie :) mowie wam przestancie to tak przeżyawac ok ?? jak chcecie tez miec dsl to se na ots zagrajcie :)
pozdrawiam all i prosze sie od debili tu nie wyzywac i noobow bo to jakos tak dziwne ze lodzie co sie nie znaja jada po sobie za jedno zdanie :) pozdrawiam jeszcze raz :) |
Cytuj:
<10 znakow> |
@G17
Jak to zobaczyłem spadłem z krzesła 8o wypas fota:p (fake/ots nie znam się) A nie pomyśleliście że te demony i ich władca go ochraniają ?? żeby nie przyszedł noob z postacia z allegro i go nie za^#$&$@ bił ?? |
Echhh...
Mam tylko nadzieje ze to nie jakis noob ktoremu mamusia pierwszego pacca kupila na wakacje bo sie osmiolatkowi nudzilo w domu. To by byla porazka wieksza jak jest.:( |
Post autorstwa forumowicza o nicku Dawid Mag.Nie utozsamiac tych slow ze mna :p
"przeciez ta statuletka jest drozsza niz te dsl poniewaz dsl moze bedzie mozna zdobyc a statuletki nie a tak po 2 : te dsl to nie gowno jezeli jestescie tacy madrzy to wymyslcie lepsze!? dsl jest unikatowe i pewnie kolo ktory to dostal dostal tez aol albo troche aoli szczerzemowiac fajna nagroda i fajna statuletka (w szczegolnosci statuletka) a po 2 pomyslcie kolo moze zamienic dsl za eq najlepsze w tibi i jeszcze raz + kilka aoli i juz jest ustawiony jeszcze pewnie ktos doplaci nie?" |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Jovere'xik
Jak znasz nick to mi podaj ;) |
ja bym to sprzedal za kuuuupe forsy w tibi a potem polowe z tej kasy sprzedal na allegro tak bym mial kase w tibi i rl i byl by git :D:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |