Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Saphira (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=215)
-   -   Ratujmy Saphire !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142021)

Seba'rivel 09-08-2007 13:10

Jezeli ktos ma ochote wpasc na saphira niech napisze tutaj swoj nick i msg me in game po free items:)

Iks.de 09-08-2007 13:29

Ralvin:
Twoj nick?

Seba'rivel 09-08-2007 14:10

I WAZNE!
Free items moze dostac ktos kto jest nowym graczem nie np: 12-20lvl....

Mathew Shadowsword 09-08-2007 14:40

Witam! Mój rodzimy świat to Hiberna. Na Hibernie byłem od zawsze, tam z obcokrajowcami polacy problemów nie mają.
Gdy zobaczyłęm ten temat i przeczytałem co br/swe robią z polakami na saphirze postanowiłem porzucić rodzimy świat i przejść na saphire.

Nie jestem rasistą więc nie będe tępił swe/br, lecz próbował zaprzestać aby oni nie tępili nas! A WIĘC WYJDZMY NA ULICE UBIERZMY SIĘ W NASZE BARWY I WALCZMY Z TĄ RASISTOWSKĄ POSTAWĄ OBCOKRAJOWCÓW!!

A tak po za tym w jakim mieście mam mieszkać ? ;]
Mój nick to Mathew Boltfire. Narazie na rooku ale dzisiaj wyjde ;]

Seba'rivel 09-08-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mathew Shadowsword (Post 1594301)
Witam! Mój rodzimy świat to Hiberna. Na Hibernie byłem od zawsze, tam z obcokrajowcami polacy problemów nie mają.
Gdy zobaczyłęm ten temat i przeczytałem co br/swe robią z polakami na saphirze postanowiłem porzucić rodzimy świat i przejść na saphire.

Nie jestem rasistą więc nie będe tępił swe/br, lecz próbował zaprzestać aby oni nie tępili nas! A WIĘC WYJDZMY NA ULICE UBIERZMY SIĘ W NASZE BARWY I WALCZMY Z TĄ RASISTOWSKĄ POSTAWĄ OBCOKRAJOWCÓW!!

A tak po za tym w jakim mieście mam mieszkać ? ;]

Br sa wporzo

Fremen 09-08-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mathew Shadowsword (Post 1594301)

A WIĘC WYJDZMY NA ULICE UBIERZMY SIĘ W NASZE BARWY I WALCZMY Z TĄ RASISTOWSKĄ POSTAWĄ OBCOKRAJOWCÓW!!

Tak. Zamierzasz walczyć nosząc biało-czerwony outfit? Heh

Mathew Shadowsword 09-08-2007 15:15

hehe tak napewno nie to po to zeby wiedzieli z kim maja doczyneinia ;]

Ezranel 09-08-2007 15:48

Ten server jest stracony....kazdy "wiekszy lvl" odszedl (wyjatki to Arad, Seba~i kilka osob mniej znanych). Ja, Van Neez, lady'Nitka juz dawo odeszlismy z tego serva.....jak wiekszosc Polakow. Ja kiedys myslalem ze to co pisza na forum o hunceniu Polakow (ogolnie o PA) to klamstwa i mozna spokojnie grac..jednakze mieli racje. Granie na saphirze to tylko marnowanie waszego czasu (oczywisce to tylko moje zdanie i "kilku" innych osob) pozdro

btw: Po co sprowadzac osoby na saphire?, "zeby PGowali" jak dobija do 50lvla to juz koniec przygody z saphira...i co moga takiemu nobzowi????

Siergiey 09-08-2007 18:20

juz lepiej robcie sorcow/drutow lvl ~30 sd w lape i ifdzcie pkowac ;; we 20 mozesz ujebiecie jakiegos najta 100+ :] ot co ;; gl&hf
sam probowalem troche poxpic ale jak mnie na kicku ghul ujebal od tamtej pory sie nie loguje. no bo wkurw. ;

Seba'rivel 09-08-2007 18:23

Lady'Nitka dal gra btw:)

Ezranel 09-08-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba'rivel (Post 1594789)
Lady'Nitka dal gra btw:)

cytuje:

"/Gone but not forgotten~
@ Selena."

Nitka ma hunta na saphirze od vilshiona, zreszta jak cale yataman (hail!)

Iks.de 09-08-2007 19:49

Ja, tharx i seba może możemy spokojnie grać, bo nigdy nie mieszaliśmy sie w zadne wojny? ;)

Seba'rivel 09-08-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iks.de (Post 1594927)
Ja, tharx i seba może możemy spokojnie grać, bo nigdy nie mieszaliśmy sie w zadne wojny? ;)

mowiac profesjonalnie nie wychylamy sie;)

El.Drinio 09-08-2007 19:56

*up

Nie wychylałem sie a hunta dostałem :)

Rafix17 09-08-2007 21:20

Hmm wlasnie ja dostalem hunta bo wracalem z expa i zauwazyl mnie Mauk Cort, zaczal bic i kazal placic, ale ja nigdy nic Szwedom nie dam :D wiec hunted. Ale i tak nadal expie bo oni w wiekszosci jak juz tu ktos wspominal zasypuja nas huntami, a pozniej i tak o nich zapominaja :p Moim zdaniem chodzi im o to zeby pozbyc sie potencjalnego zagrozenia jakie moga w przyszlosci stanowic 40-50lvl i niestety wiele osob boi sie Szwedow i opuszcza Saphire ;( Wiec jesli chcemy, aby na tym serwerze dalo sie grac nie powinnismy sie poddawac tylko expic expic expic ... i ubic nobztrakta :p

Tenux Ridd 09-08-2007 21:27

Na pacc area tam sie swietnie expi. :cup:
Niestety facc moga ubic za byle co ;(

Iks.de 09-08-2007 21:28

Jak zaczniesz bić nobza to wszyscy jego znajomi zaczna sie logowac i wpadna, a nawet jesli uda wam sie ubic nobz to gildia mu da kase na deda, jak vilshion padl dostal 500k od gildii bo mial rs. >.>

jed 09-08-2007 21:36

Hehe... Wiedziałem, że sporo Polaków gra na Saphirze, ale wątpiłem, że tak chcą walczyć o wolność. Ogólnie Saphira spoko serwer. Z możliwościami... Ceny są też zajebiste - DSM 100k, na Azurze przy odrobinie szczęścia da rade za 30k znaleźć.

Swego czasu trochę grałem na Saphirce i z tego co słyszałem, to PA wobec Polaków jest masakryczne. Mam tam 66ek, rozważałem grę, ale na Azurze mam bardziej komfortową sytuację. Może któregoś dnia wesprę Was swym orężem. :]

Taka mała rada... Skoro już chcecie walczyć o wolność, to póki co nie wychylajcie się. Podlizujcie się Szwedom, siedźcie cicho i bijcie lv. Jak urośniecie w siłę, to będziecie mieli szanse, tym bardziej, że z tego co pamiętam szwedzka siła na Saphirze opierała się na magach, a teraz różnica między 170+ a 110+ magiem jest prawie żadna. Życzę powodzenia!

@Iks.de

To, że ubijecie jednego kolesia nic nie da. Partyzantka nie ma sensu. Serwer przejąć można tylko przez open battle. Azura to serwer wiecznej wojny, więc co nieco wiem o tym. Zresztą... Azura i Saphira ma wiele wspólnego...

Iks.de 09-08-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1595128)
@Iks.de

To, że ubijecie jednego kolesia nic nie da. Partyzantka nie ma sensu. Serwer przejąć można tylko przez open battle. Azura to serwer wiecznej wojny, więc co nieco wiem o tym. Zresztą... Azura i Saphira ma wiele wspólnego...

Dlatego jestem przeciwko temu.

Seba'rivel 09-08-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1595128)
Saphirze opierała się na magach.

tak bylo przed updatem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54.