![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=AExyvVgczs8
Filmik o Hawku i o tym jak pada. Aug 26 2007, 02:46:28 CEST Killed at Level 121 by Tris Jogus and by Urbexx W ostatnich dniach dołączyli do punishers Matte Moe / Fea Umarth / Abu Loppez Ambellyn Aug 25 2007, 14:55:19 CEST Killed at Level 121 by Drazharm and by Misko-kaczor Padnięcie Ambellyn nie dotyczy tej wojny choć może niedługo zacznie bo Ambellyn wyszła z dofu i pewnie niedlugo zasili szeregi punishers... |
Padł i pewnie padnie jeszcze nie raz, przynajmniej nie siedzi 24/7 przed kompem tak jak te pajace z Wanted :)
|
01:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Beefschieber von Odium. He was killed by Kruchy Mag. 00:37 You see a dead human (Vol:10). You recognize Huzubozi. He was killed by Sapphire Deoxys + Connaz ;p |
Huzubozi hattrick B)
|
Nawet nie wiedzialem ze na tibi.pl sa takie dyskusje.. o wojnie.. ciekawiej niz na tibia.com world forum.
Yours Waszka |
A ja widzę, że wziąłeś sobie do serca uwagę na temat Twojego podpisu ;]
|
Guess who's back ?!
Punishers _/ |
Cytuj:
Btw. wstyd ze mamy kogoś takiego w Szczecinie, byś sie chociaż nie przyznawał do tego..zreszta nie tylko Ty..ale może obejdzie sie bez nazwisk. @Poza tematem Oj sie niedługo szkoła zaczyna, jak miło będzie poczuć ten luz na respawnach, spokój na forum, cisza na channelach ;) Korzystajcie z wolnego a nie siedzicie w Tibii ;) Pozdrawiam. |
..................
|
A znasz mnie na rl?Nie. To s*******aj:)
|
Cytuj:
Co do wojny to liczę na punishersów, nie ciągnie mnie do wanted - pewnie mam to jak dostałem od nich paymenta jak grałem. Tak więc gogo Punishers ;). Następnie, kogo liczą statystyki? To że wanted ma te kilka fragów więcej to nie znaczy że są lepsi ;(, widziałem comba punisherów bez kinightow, też są naprawdę mocne. Kto oglądał film to wie o co mi chodzi. Cytuj:
|
@Adrag
Bo wanted nie mialo okazji pokazac jakie maja combo + przydupasy... |
i w obecnej sytuacji raczej niepredko to sie uda Heniek ;)
|
Cytuj:
|
@dan~~ n/c
|
Cytuj:
|
Nie wierze ...
Urbexx Aug 30 2007, 20:33:45 CEST Killed at Level 203 by Stofieballofieand by Zamaran Quintus Rajstin Mejere Aug 30 2007, 20:33:16 CEST Killed at Level 105 by Eudoros and by Zamaran Quintus Tu film http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/30211 |
ubrexx zamiast w pz siedziec to dal sie w trapa wjebac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |