![]() |
Cytuj:
za xx lat tu będzie ich więcej niż w tych kairach czy ugandach |
Cytuj:
ps. Tu zawsze tak jest, 10 minut nic do czytania a jak coś to od razu 4 msg na raz. : D OnTopic@ Łasóh@ Może zrobić, pomyśli jaki to on anarchista i jeszcze kogoś pobije czy w/e. |
Cytuj:
@down: poza tym, że głodny i skacowany : ) |
Cytuj:
|
Renesans "czeskiego piłkarza"? Hellyeah, może nie taki jak na tym zdjęciu rednecka, ale sam takowy fryz zapuszczam (...i wąsy na przedzie).
|
Ja powiem że dzięki temu że kolega zabrał mnie na koncert jestem inny niż byłem kiedyś.
Ba, nawet uczę się grać na gitarze. Hoi że pożyczyłem od niego ale gram i nawet nieźle mi idzie ^^ Tyle z mojego życia. Btw. Kiedyś słuchałem 50 centa xD Teraz KSU i Ulicznego Opryszka hehe Taki ps: We Wrocku będzie PRL w lutym prawda? Może się zgadamy ludzie, tak chociaż na 5 min pogadać :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ja w takim razie jestem jakimś dzikim wytworem natury... noszę jakieś dresy albo dżinsy + za długie bluzy (nie pytajcie dlaczego po prostu nie mogę wytrzymac w jakimś polo albo w szytym na miarę garniturze) golę się na łysą pałkę ale gram też na gitarze i słucham rocka, rock'n'rolla (ac/dc, led zeppelin, black sabbath te klimaciki) i absolutnie nie wiem do jakiej subkultury mam się zaliczac ? chyba zrobię sobie nową :p aa i swoją osobą chyba obalam mit, że osoba która gra na gitarce to ciotunia w długich włosach (a spotykałem się z takimi określeniami ;>)
|
2up@
Też byłem, jak wyglądasz? Kojarzysz małego typka w krótkich włosach blondo brązowych z koszulką punks not dead i Anarchia w agrafce? :D up@ Black Sabbath - Iron Man ^^ Dyn dyn dyndyndyn tyryryryryryry dyn dyn dyn. |
@PRL: nie wiem czy jadę na wrocławski, na opolskim raczej będę, jak coś pisać : P
@Zalgadis: a The Analogs? |
Cytuj:
http://i516.photobucket.com/albums/u...c49fa06f21.jpg to ja, głównie z tamtej strony urzędowałem ;x Cytuj:
Nie zaliczam się do żadnej subkultury i nie czuję takiej potrzeby, nie martw się takich mixów jest więcej :D |
Cytuj:
@Ze'To Teoretycznie należymy do rockmanów, jednak ja bym to ujął klasykowców rocka (pozdro, porządna muza). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ok, lecimy: -Włochaty (na nim zaczynałem) -Ksu -Uliczny Opryszek -Defekt Muzgó -The Analogs -Brudne dzieci sida (troche) -Dezerter -Black Sabbath -Vader -Kreator -Trompka Pompka -Zielone Żabki -Farben Lehre -Manowar i kiedyś Zabili mi żółwia Anything else? :P |
Cytuj:
|
@Hakuoh
dzięki dzięki :) a jeśli już przy tym jesteśmy to słuchałeś kiedyś Tenacious D albo oglądałeś ich film "Pick of Destiny" ? :D jeśli nie to naprawdę polecam, chociażby na youtube w 10 partach bo dla ludzi kochających rock naprawdę zajebisty film :d nawet Ci linka dam na youtube o ! http://www.youtube.com/watch?v=kHyOg...x=0&playnext=1 oglądałem to jak narazie 4 razy i teraz mam powód, żeby obejrzec po raz 5 :p ogólnie wszystkim polecam (ten początek animowany może wydac się głupi ale reszta jest miodzio) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do "The Pick of Destiny", to chyba każdy widział ;>. |
@Ze'To
Tenacious D chyba kazdy zna ;D zajebisci sa ;D sam raczej slucham Black Metalu i ubieram sie jak ludzie sluchajacy BM ale nie gardze inna muzyka ;p no przynajmniej sie staram :) nawet dobre techno nie jest zle ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |