![]() |
|
Nie... zapomniałem o tym fake'u.
A precla Lolny zaraz ubije i już nie będzie taki zajefajny. |
10/10
Bardzo fajny fake ale pisales zeby nie mowic krutkich zdan napisze co mi sie najbardziej podobalo :D
Podobalo mi sie to jak Mad Matt odciol glowy noobam i wlecieli na skalem podobalo mi sie jak noob wpadl do wody 0o podobalo m isie intro xDDD n00bsonow :] i podobalo mi sie all i Lasy tez byly fajne xD podpalenie co w wiadomosciah mowil koles xd 10/10 |
Fake naprawde bardzo dobry. 10/10!
|
Noo... ten już może być. Nawet trochę się uśmiałem.
Tak ogółem to Wiatr w moich oczach jest lepszy niż Noobsonowie. |
Będą następne części? ;)
|
A szkoda że porzucony , bo to najlepszy paskowiec na tym forum..10/10
Niektórzy mówią że najlepszy jest 4!uc ale to zgabka od fuc!ka więc nie ma się czym popisać. A i tak : @up Zostałeś archeologiem! EDIT @down To nie chciało odkopywać, chciało pw do autora napisac. Ale jak już odkopałeś to skomentowałem...Ty jesteś archeolog nie ja. |
@Orog
Miałem ten temat w zakładkach na Mozilli a od dłuższego czasu nie widze na nim nowych odcinków wiec sie zaczołem zastanawiać dlaczego? |
Ja pierdzie*e! Alegupiodkopałtematsprzetdwóchmiesiency! Paczcie jaki archeolog pośmiejmy sie z niego! ahahhsfuhsunfbsejutjzk nggt nsr bhhahaha!
Orog, spokojnie, niecałe dwa miesiące to jeszcze nie taka archeologia, szczególnie w tym dziale. Ja tam i tak wolałem Szatana&4!um'a (nie 4!uca), ale ten też był dobry. PS. Nie wiesz może, czy gdzieś jest archiwum fuc!k'a? Bo strona jakoby nie działa ;P. |
@up
Robię akcje przeciwko tobie ale i tak Cię lubię ^^ Tak czy siak to archeologia. A o archiwum poproś .. dobra nie pamiętam jak ona miała nick na digarcie ale ja mam archiwum. Nie pytaj skąd mogę Ci po prostu przesłać. Fan arty , uca i fuc!ka. |
To jest super hiper extra fake dawaj nastepne sezony plx.... ~/~
Noobsonowie&Wiatr :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Naprawdę musicie to tak odświeżać? ;>
|
@up
Wiesz , temat powinien znowu spokojnie spocząć , ale jak widać n44by nie widzą że temat został odkopany i komentują nieaktualizowany fake.. |
"Wiatr nie zbyt, ale noobsonowie byli fajni.
9/10:D |
|
"zjejczały pasek" dobre xD, co do samego paska to mało smiechu, troche sie opusciles ostatnio (moze przez to, ze malo fake robiles) no ale jak na taka przerwe to 7/10 sie trafi ;>
|
JEE! Powrót w dobrym stylu! Niby mało śmiechu,ale klasyczny humor,a nie dzieciowo-podwórkowy jak większość ostatnich paskowców..
|
@up
taa... twój też nie gorszy... @topic Wiesz, wolałem jak robiłeś LoD, bo ten paskowiec nigdy nie trafiał w mój gust niestety :P |
Fajnie ze zaczoles kontynuowac W&N. Ten part nie jest zly w dobie dzisiejszych paskowcow ale poprzednie bardziej wymiataly. Fajnie jak bys wrucil i skonczyl Vaupe bo byl fajny :(
|
Brakowało jakiegoś dobrego paska... =]
Czekamy na Noobsonów. =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |