Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zero Tolerancji Dla Botterow! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144098)

World_of_naabz 19-10-2007 08:37

No to źle myślałeś.
Bot jest po to abyś mógł sobie np. poczytać ksiąski w trakcie kiedy twój bot expi za ciebie.

piotrek26111 19-10-2007 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rohas (Post 1701448)
*piotrek26111
Jak mogl Cie gm na czyms zlapac, skoro majac zalaczonego bota siedziales przy kompie ;)

Totalna bzdura, w kazdym prawie bocie ktory jest wypasazony w cavebot istnieje taka opcja jak "gm safe" co oznacza ze jak przyjdzie gm to postac przestaje wykonywać jakiekolwiek ruchy.

Pewnie zaraz jakis wielce uczony informatyk wyskoczy mi tu z tekstem ze gm moze wlaczyc niewidzialnosc. To ja wyprzedzajac fakty moge mu sie juz zasmiac w twarz: "Buhahahaha" bo tak naprawde cavebot dziala w oparciu o przestrzenny (trojwymiarowy) uklad wspolrzednych pol w Tibii wiec nawet jak gm pojawi sie niewidzialny i na ekranie go nie widac to i tak w kliencie na danej kratce pojawia sie informacja o jego obecnosci w opraciu o ktora bot zaprzestaje czynnosci. Tak wiec nie ma bata na botterow.

I pewnie zaraz jakis wielce uczony gracz mi wyskoczy z tekstem ze zaprzestanie wszystkich czynnosci to ryzykowanie deda. To ja uprzedzajac fakty powiem juz do niego: "Chłopie, pomysl logicznie, co jest gorsze: dostac wiecznego bana i juz nigdy nie moc sie zalogowac do gry czy stracic tylko troche expa?"

Scobel 19-10-2007 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1701579)
Totalna bzdura, w kazdym prawie bocie ktory jest wypasazony w cavebot istnieje taka opcja jak "gm safe" co oznacza ze jak przyjdzie gm to postac przestaje wykonywać jakiekolwiek ruchy.

Pewnie zaraz jakis wielce uczony informatyk wyskoczy mi tu z tekstem ze gm moze wlaczyc niewidzialnosc. To ja wyprzedzajac fakty moge mu sie juz zasmiac w twarz: "Buhahahaha" bo tak naprawde cavebot dziala w oparciu o przestrzenny (trojwymiarowy) uklad wspolrzednych pol w Tibii wiec nawet jak gm pojawi sie niewidzialny i na ekranie go nie widac to i tak w kliencie na danej kratce pojawia sie informacja o jego obecnosci w opraciu o ktora bot zaprzestaje czynnosci. Tak wiec nie ma bata na botterow.

I pewnie zaraz jakis wielce uczony gracz mi wyskoczy z tekstem ze zaprzestanie wszystkich czynnosci to ryzykowanie deda. To ja uprzedzajac fakty powiem juz do niego: "Chłopie, pomysl logicznie, co jest gorsze: dostac wiecznego bana i juz nigdy nie moc sie zalogowac do gry czy stracic tylko troche expa?"

Po pierwsze tibia nie jest TrojWyMiarowa ... ani jej przestrzen.
Po drugie nie ma czegos takiego jak wieczny ban, za pierwszym razem za macro maks 1 miech dostajesz, za drugim razem del acc.

A gdzie sa twe filmiki ??

Rohas 19-10-2007 13:45

*piotrek26111
Wystarczy umiec dobrze zinterpretowac tekst, zeby zauwazyc, ze jestes botterem ;>

P.S.
Nie odpisuj mi na tego posta, bo wychodze z tego tematu i nie mam zamiaru go (twojego posta) przeczytac ;)

World_of_naabz 19-10-2007 16:13

Tym razem mój imienniku (piotrek xD) zabłysnąłeś. Nawet jak padniesz to dostajesz bana za macro use (wycwaniły się te niebieskie pedałki, już wiedzą o gm safe ...)

Zito 19-10-2007 17:04

< deleted >

piotrek26111 19-10-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zito (Post 1701937)
:cup:No to piotrek26111 zablysnol.. fakt..
Wstrzymanie "czynnosci" na czas obecnosci GM jest z pkt. widzenia tego 2giego najszybsza metoda na wlepienie bana. Widac Twoje doswiadczenie (widziales kiedys gm?)

Niewidzialnosc GM? Wierzysz w jeszcze jakis bajki? Moze summonuje raty z mpa w srodku?

P.S. mam mala podpowiedz: Skoro chcesz zablysnac a umiesz tylko napisac(jesli w ogole) jakis maly skrypcik do TA, nie udzielaj sie w sprawach poza tym, osmieszasz sie i zdradzasz ze jestes "kinder botem".

Buhahahaha

Niech zgadne z jakiego powodu:

1. Masz na mysli ze afk (away from keyboard) postacia w Tibii jest nielegalny i nalezy sie za to ban? Czekaj, czekaj, skadś juz to slyszalem... aha to ten 12 latek pod depo mówił

2. Masz na mysli ze gm wie ze nie jestem tylko afk ale tez uzywam bota? A niby skad ma to wiedziec skoro nic nie robie? A niby skad mialby wiedziec ze wczesiej cos robilem skoro po jego pojawieniu sie nie wykonalem ani jednego ruchu?

3. Dowod namacalny: daty odwiedzin gma zapisane przez bot:
Aug 21 2007, 18:31:14 CEST
Oct 03 2007, 22:16:58 CEST
Oct 11 2007, 17:52:03 CEST
Za kazdym razem postac zostawiona na gm safe. 3 wizyty, 0 banow, masz cos jeszcze do powiedzenia panie zito?

Wiceros 19-10-2007 19:40

Po co wy takie durne tematy zakladacie? -.-

Rohas 19-10-2007 19:51

*piotrek26111
Hahahahahaha, jak ty blyskasz angielskim:
Cytuj:

Masz na mysli ze afk (away from keyboard)
Mogles jeszcze napisac co to znaczy po polsku i by ci mini slownik wyszedl. Alo wiem, najlepiej napisz slownik skrotow 'tibijskich' by piotrek26111 i bedziesz elo elo pro ;d

P.S.
Powiedz mi ile ty masz lat? Ale tak szczerze, a nie klam ze 16+ ;d

Cytuj:

A nie pomyslales ze napisalem tak bo wiem ze zadaje sie z takimi dzieciakami jak wy ktorzy nawet nie umieja czasownika "to be" odmienic
To, ze niektore dzieci na forum nie znaja angielskego, to nie znaczy, ze od razu cale to forum ;)

Btw.
Popracuj nad interpunkcja, bo jakos nie wygladasz na osobe ktora mialaby zdac za 2 lata mature :D

piotrek26111 19-10-2007 20:12

Szczerze mowie ze mam 17 lat. (18 koncze za 5 miesiecy) i chodze do 2 liceum
Cytuj:

*piotrek26111
Hahahahahaha, jak ty blyskasz angielskim:
Cytuj:
Masz na mysli ze afk (away from keyboard)
Mogles jeszcze napisac co to znaczy po polsku i by ci mini slownik wyszedl. Alo wiem, najlepiej napisz slownik skrotow 'tibijskich' by piotrek26111 i bedziesz elo elo pro ;d
A nie pomyslales ze napisalem tak bo wiem ze zadaje sie z takimi dzieciakami jak wy ktorzy nawet nie umieja czasownika "to be" odmienic a jazgoczą jak mlode ratlerki

Zito 19-10-2007 20:15

< deleted >

piotrek26111 19-10-2007 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zito (Post 1702252)
@piotrek

Gratulacje spotkan z GM.
Zostawiona na gm safe? Jakos nie widze tego w Twoich deadach, ani jak sam mowisz nie masz bana... wiec gm safe czy wrociles do kompa pogadac z nim? <RETORYCZNE!>

I odpusc sobie zgadywanie, ujawniasz tylko w jakich masz znajomuch w tibi, a i tak nie zgadniesz.

Bo moze bylem na czyms innym niz poison spider? Pomysl to nie boli.

Zgadnac to ty powinienes dlaczego ja nie dostalem bana mimo ze twoim zdaniem juz dawno powinieniem miec. (na pewno nie mam znajomosci wsrod gm)

World_of_naabz 19-10-2007 21:37

Nie ma bata, afkować można TYLKO W DP i jego okolicach. Każde inne jest uznawane za GM Safe czyli otrzymujesz retired na 30 dni pod nazwą banished because of macro use.

piotrek26111 19-10-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez World_of_naabz (Post 1702414)
Nie ma bata, afkować można TYLKO W DP i jego okolicach. Każde inne jest uznawane za GM Safe czyli otrzymujesz retired na 30 dni pod nazwą banished because of macro use.

No patrz, uzywa bota a mimo to jaki niedouczony. Chlopie gdyby tak bylo to by nikt pacca nie kupowal bo za glupie wyjscie do kibla by banowali. Pomysl to naprawde nie boli...

World_of_naabz 19-10-2007 21:43

Wybacz, lecz zawsze kiedy pojawia się GM u mnie odpisuje max po 1 min, i nigdy nie było ani 1 podejrzenia ze strony Gejemuff że botuje.
Mowa tu o czymś takim, że niebieska paua stoi nad tobą a ciebie biją raty etc. To od razu widać, że pure macro.
Lat być może styka Ci 17, lecz wiedzy i doświadczeniu o botowaniu zdecydowanie mniej.

Zito 19-10-2007 21:53

< deleted >

Tom The Tanner 19-10-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zito (Post 1702464)
:cup: Piotrek, mam nadzieje ze kiedys sie dowiesz dlaczego polowa tego forum lezy teraz ze smiechu.

Ja leżę ze śmiechu, bo czytając ich posty doszedłem w wniosku, że za rok to oni będą zapładniać przy pomocy aimbota. xD

Vial

Marcin24 19-10-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner (Post 1702499)
Ja leżę ze śmiechu, bo czytając ich posty doszedłem w wniosku, że za rok to oni będą zapładniać przy pomocy aimbota. xD

Vial

"Cześć synku, jak w szkole? - A, mój AimBot dostał 5 z matmy. - A ja zckrackowałam nowego, żeby mógł mówić "Cześć synku, jak w szkole?"
N/C.

MasterTusk 19-10-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1702531)
"Cześć synku, jak w szkole? - A, mój AimBot dostał 5 z matmy. - A ja zckrackowałam nowego, żeby mógł mówić "Cześć synku, jak w szkole?"
N/C.

aimbot to autocelownik:) a to, co opisujesz to chyba auto-responder;)

Marcin24 19-10-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterTusk (Post 1702543)
aimbot to autocelownik:) a to, co opisujesz to chyba auto-responder;)

Niech sobie będzie nawet AimIvona, ważne, że mówi "Cześć synku, jak w szkole?"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50.