![]() |
Chłopcy prosze o spokuj! Ktos mi powie czemu zawsze na openkach widze ludzi z strojami DS? i wdodatku z butami czerwonymi - to struj anal team, wiec jak chcecie nasladowac Ds to prosze dokladniej bo czerwone buty nienalerza do ich stroju ^^
|
Tralla Aug 29 2007, 17:09:03 CEST Killed at Level 148 by Nonix Dark
and by Thomonix |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro dla Stanka <3 aka Keonka |
Thx Pablo
19:56 Pablofon [180]: ej dacie sobie rade? 19:56 Pablofon [180]: czy wyjsc 19:56 Pablofon [180]: mow 19:56 Pablofon [180]: kurde 19:59 Pablofon [180]: ej jestem na vencie 19:59 Pablofon [180]: Mam cos robic? Oswiec nas skoro tu zajrzales poterzny pablo =) |
Cytuj:
Jezeli komus odpowiem na to pytanie niezszerszonemu to bedzie to tylko Stanek <3 i na pm, a nie na forum. |
A co kolega taki niesmialy? Smialo, prosze powiedziec ze od dzis bijesz swe :) a moze olik sie wypowie na ten temat? no bo podobno skonczyles z war ;)
|
Cytuj:
|
Huahauahua drogi Pablo, niestety, twoj niecny plan niewypalil X( !! Myslisz ze lepiej zostac po "srodku" bo moze bedzie jakis boom na NF i jak co to niebedziesz musial wybierac strony, ale naprawe zaczyna mi brakowac na tym forum dotychczas mocno aktywnego Olika, cyzby pochłonela cie tak pomoc w Black Panthers? Czekamy na wypowiedzi naszych "poterznych polakow"!
A może czekoladka? A może cukiereczek? Może wolę budyń, a może kisieleczek? A może tak, a może nie? A może tak, a może tak, a może nie? A może tak, a może tak, a może nie? A może tak, a może tak, a może nie? Mowic Kur.a, gramy w otwarte karty :evul: |
Cytuj:
As Pik As Trefl As Kier As Keonek cala 5 w mojej rece ;) |
Dupa... kazdy wie o co kaman, a ty pablo mow jasniej... i dawac mi olika!
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Muhauhuah Pablofonik dupolizku nawet stanek cie opuscil :* hahaha idz lizac dupe szwedom bo dla polakow jestes nikim xd
pozdro i gratz dla stanka xd ! |
Cytuj:
Btw : a jesli chodzi o lvl to przegonil juz Abo :] |
Cytuj:
Na szczęście dla ciebie, szkoła zaczyna się za 3 dni, to może rzadziej będziesz odwiedzał to forum, a zajmiesz się bardziej pożytecznymi czynnościami np. przypominaniem zasad ortografii. @BP BP nie są już tak potrzebni jak kiedyś bo działalność rasistowskich organizacji takich jak Ku Klux Klan została zdelegalizowana i sytuacja się trochę uspokoiła, co w każdym bądź rodzaju, nie oznacza że rasizmu już nie ma. Mój avatar będzie symbolizował jedność i solidarność z czarnymi braćmi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahaha Olik, naprawde zal mi ciebie, a z czarnymi bracmi mozesz skonczyc na polu bawełny, co do twojej "neutralnosci" to moze rozwiniesz ten temat zamias gadac o dupie marynie i niedawac zadnych sensowych odpowiedzi, no, a nasz drogi pablo to chyba został w dołku...
Hmmmm... i co my teraz zrobimy... :swe: <---- Podoba ci sie ta flaga? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |