![]() |
Faza grupwa turnieju !!!
Mecze GRUPA 1
(Hoomik) Bayer Monachium 0-2 Olympique Lyon(Jencos) rewanż (Hoomik) Bayer Monachium 5-4 Olympique Lyon (Jencos) |
Grupa 4 Ja Arsenal :PP:PPArsenal - Real M. 5 - 4 Real M. - Arsenal 4 - 6 |
Cytuj:
|
Grupa 1
Milan 3 - 3 Lyon Milan 4 - 2 Lyon Użytkownik Jencos jest o krok od wydalenia z konkursu. Powód:groźba, oskarżenia o korupcje, propozycja korupcji, oszustwa, mataczenie z rozłączaniem. Jeden zły ruch, i wylatujesz jencos, bo ja nie mam ochoty się z tobą użerać. Najpierw o mecz z hoomikiem, teraz oszukujesz mnie. Powiem o co chodzi. 70 minuta, 3-1 dla rossonerich, a ten się rozłącza, i mi każe wznowić mecz. Wznowiłęm zgubione 20 minut, bylo 1-1, i wyłączyłem. Pff... jeszcze pretensje. Hoomik potwierdzi próby mataczenia. |
Mazur.. jak możesz to zawitaj na gg czasem. Inaczej nie zagramy meczów.
|
Nowe punkty regulaminu, mające pomóc w zachowaniu Ghosta gry, żeby ten Ghost, nie stał sie Ghostem Nieudanym ; p.
Ac Milan/Dark Sven 3-4 Hoomik/ Bayern Monachium. |
Cytuj:
|
1 mecz: Ja Barcelona - Bezimienny13 Inter Mediolan
http://img130.imageshack.us/img130/6017/meczdz6.jpg 2 mecz: 1-1 |
:(
Walka o punkty w grupie C :
Inter (ja) 5:7 Barca (archi) Inter (ja) 1:1 Barca (archi) |
Cytuj:
AC Milan 3 - 4 Bayern Monachium (klik) 5 meczow, 3 wygrane, 2 przegrane, bramki 20-15. Nie tak zle, biorac pod uwage ze kompletnie nie umiem grac. |
My z Maggic'iem mieliśmy mały problem z 2 meczem, bo nam się 2 razy rozłączyło . Ale na szczęście skończyliśmy mecz. Moim zdaniem to była wina fify : |
|
Cytuj:
btw z Mazurem gram dopiero jutro więc jeśli ktoś chętny na sparing to pisać... ;] |
Tabela z dnia dzisiejszego:
http://rapidshare.com/files/51459395...forum.xls.html Jeżeli coś jest źle, prosze poinformować mnie TERAZ! Potem może być trudno wykryć oszustwo/błąd. Cytuj:
Dodatkowo, mówił, że jak 20 minut to on ustawia inaczej zegar, i probował mi wepchnąć SŁOWA* w usta. *Tak, słowa, słowa, słowa. Bez gópowatych skojarzeń proszę. @down O to chodzi. Poprawione, w następnej wersji będzie wszystko ok ; ). |
Źle policzyłeś... straciłem bramek siedem, nie sześć. Bo w pierwszym mecz straciłem dwie, a w drugim pięć, nie cztery.
|
Narazie nie jest tak zle z wynikami :)..ale kurde nie mam kontaktu z Rithien/Corinthias i Pardzioch30001 .. (jak bedziece to dajnce znak na gg) :)
|
w wynikach grupy 1 jest wpisane, ze przegralem z Jencosem 2x... krotko mowiac, zamiast 5:4, powinno byc 4:5
|
|
cholera skad sciagnac te durne hamachi?
|
@up WPisujesz w google hamachi download i masz
|
Mecze między mną a Patrykiem
1 mecz 2-1 dla Juve 2 mecz 4-2 dla Benfici I jeszcze jedno.. jeśli zobaczę, że ktoś gra ze mną na czas, to wyłączam mecz... moim zdaniem takie coś jest lamerskie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |