![]() |
haha fajne fotki pzdr 4 fun
|
fyx
Dave wiem ,ze twoja stara robi bramy na pogrzebach ,ale mniejsza z tym. Chcialbym Ci jednak przypomniec ,ze po moim bracie nie jezdzi sie od tak ,nie bede tu wspominal jak miales 40lvl sorcem i dupe lizales dla mnie i brata chodzi tu o "Coomanda" dla tych co nie w temacie. Pamietam jak dzis ,ze sie zaliles mi jak Cie bija w tej twojej wiosce ,az mi zal Ciebie sie zrobilo. Najlepsze jednak bylo to jak opowiadales o remizie i tamtejszych dyskotekach, bales sie na nie chodzic bo mieli cie (pobic) smutne . O twoim wygladzie to juz nie wspomne ,opisywales sie tak: tu cytuje "jestem maly i nosze okulary jak mam dac sobie rade z tymi chlopakami "
To jest prawdziwy gang mowiles.. z bratem taka z Ciebie polewe robilismy ,ze jestesmy z domu dziecka itp.. najlepsze bylo to ,ze Ty w to wierzyles!! I nie szpanuj sie tu 130lvl bo kurwa moj brat juz Ci mowil zeby nie my bys nie istnial na swiecie zwanym "Nerana",a i po co ma moj brat tam po Ciebie jechac ,jak i tak masz zjebane zycie przez to ,ze twoja stara sprzata "Darashie" Pewnie u CipSoftu masz plecy nie? PS. Jebany konfidencie nigdy CI tego nie zapomne.. =] Jeszcze kurwo wrocisz na droge lizania dupy ,chociaz i tak dla kazdego lizesz nie wazne czy to jest rl czy tibia. Pozdro Dla Trupka Ty kurwo tez nie lepszy jestes oraz dla Daviego mamy bo kobieta Ciezko pracuje |
Coomando co sie slalo z twoja postacia ?
|
|
Ciamek heh, przypomnialo mi sie ze mowiles cos o mojej starszej kiedys ;) widze ze na rl bym Cie zabil :) przymasowales w zla strone....:/ przyjmij zestaw moze cos z Ciebie bedzie :)
pozdro all HAIL DOH |
Jesli to naprawde on to nie dziwie sie czemu po wszystkich jedzie.
|
lol ciamek pogromca burgerów chyba
/zapaść |
Cytuj:
|
oO, OmG, Dzieci zmieńcie gre XDD Jakie same frajerstwo tu gra XD Ciamek pozdro~ dla Ciebie XD W ogole wszystkim by sie przydało dofinansowanie na chirurga plastycznego... Po co pokazujecie te wasze "dupy" tu? XD No dajcie spokój <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Haha... leze |
Cytuj:
|
Pozdrawiam!
tam pare postów dalej jak sie napinają, na oklaski oczekujecie kto jaką łape ma? The Old and Sexy One: http://img265.imageshack.us/img265/7496/p1000604hp0.jpg |
@Daidrax
Bez obrazy ^^ ale wygladasz jak HITLER z tym wąsikiem ^^ |
Cytuj:
|
Racja, święta racja :)
Cytuj:
Ferax |
@up
nie prawda ;] |
wtf kurwa czemu niema połowy postów?
|
macie grubo.....gdybm tu z speedim wrzucil terazniejsze zdjecie na spince byscie trzepali konia z wrarzenia...wiec respekt leszcze k.....
nie wiecie z kim gadacie na rl ;] ~~HAIL DOH~~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |