Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Pandori (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146162)

Vlaaaadek 25-09-2007 22:14

Taaa:D Karać a jakże! xDDDDDDDD

Grimberg 25-09-2007 22:18

nic nadzwyczajnego

Moze ktos chce dolaczyc? I pierdolnac zyda kasztanem? (orzech biedak)

A jak tam Kasztany leci? Teraz Kris wam bedzie kupowal nowe pokemony czy moze zainwestuje w nowe chary na non-pvp?8o

Murderer 25-09-2007 22:37

Skonczcie z tymi rasistowskimi tekstami, bo robicie sie zalosni.

QuanChi 25-09-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimberg (Post 1667980)
HEIL SIEG _Vlaaaaaaaaaaaaaaaaaadek jestem z toba.. karac zydow :D

Jesteś Żydem? Bo jeśli się wstydzisz swojej narodowości to nie znaczy, że masz "karać" swoich braci faszysto. Sieg Hail do kołyski śpiewał Ci tata? Dzieciak podłapał tekst, pojęcia nie ma co znaczy holocaust i myśli, że takie teksty zrobią z niego kogoś ważnego. Weź Vladka za rączkę, pojedźcie do Oświęcimia to może trochę zrozumiecie.

globi 25-09-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimberg (Post 1667980)
HEIL SIEG _Vlaaaaaaaaaaaaaaaaaadek jestem z toba.. karac zydow :D

Conajmniej głupie...

ragafewee 26-09-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 1667974)
Nooo proste =D Wielki Patrioto ueheheh =D

Ale masz eloelo texty kurwa no pojechałes mi :<

napisałem gdzieś że jestem patriotą? Mnie to boli jaki taki dzieciak jak ty sobie nie zdaje sprawy co piszę. Uczysz się historii?

@Brozyn

Musimy pogadać w grze. Bo mnie lekko zdenerwowałeś.

Vlaaaadek 26-09-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1668029)
Jesteś Żydem? Bo jeśli się wstydzisz swojej narodowości to nie znaczy, że masz "karać" swoich braci faszysto. Sieg Hail do kołyski śpiewał Ci tata? Dzieciak podłapał tekst, pojęcia nie ma co znaczy holocaust i myśli, że takie teksty zrobią z niego kogoś ważnego. Weź Vladka za rączkę, pojedźcie do Oświęcimia to może trochę zrozumiecie.

Byłem w Auschwitz 3 razy :<
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee
napisałem gdzieś że jestem patriotą? Mnie to boli jaki taki dzieciak jak ty sobie nie zdaje sprawy co piszę. Uczysz się historii?

Ta ucze sie a nawet troche wiecej ;< 6 na świadectwie z ubiegłego roku ( 2 kl gim ) i 17 miejsce w wojewódzkiej olimpiadzie kuratoryjnej z historii;)

Rashu 26-09-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 1668649)

Ta ucze sie a nawet troche wiecej ;< 6 na świadectwie z ubiegłego roku ( 2 kl gim ) i 17 miejsce w wojewódzkiej olimpiadzie kuratoryjnej z historii;)

Może mi powiesz co obchodzi mnie ocena dzieciaka z 2 gimnazjum?[to juz 15 lat powah!!!!!!]

Jak dla mnie możesz mieć nawet magistra konstrukcji słoików.

Byłeś w Auschwitz i co? Fajnie było? Sprzedawali popcorn? Z twojej relacji tak wygląda...

BTW. Historia jest przedmiotem pamięciowym więc tu nie byłsnołeś inteligencją hauhahuauhahauhauhauhuha

Apropos tych okrzyków, to większość Aristocats ich używa, i nie wiem czemu ich to tak bawi.

ragafewee 26-09-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 1668649)

zeskanuj dokument ukończenia 2 gimnazjum i z olimpiady to Ci uwierzę : >

Vlaaaadek 26-09-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rashu (Post 1669029)
Może mi powiesz co obchodzi mnie ocena dzieciaka z 2 gimnazjum?[to juz 15 lat powah!!!!!!]

Jak dla mnie możesz mieć nawet magistra konstrukcji słoików.

Byłeś w Auschwitz i co? Fajnie było? Sprzedawali popcorn? Z twojej relacji tak wygląda...

BTW. Historia jest przedmiotem pamięciowym więc tu nie byłsnołeś inteligencją hauhahuauhahauhauhauhuha

Apropos tych okrzyków, to większość Aristocats ich używa, i nie wiem czemu ich to tak bawi.

Z anonimami nie rozmawiam ; > Papa inteligentny chłoptasiu :(
a tak btw. gesty typu "Sieg Heil" są zakazane tylko wtedy gdy laczą sie z publicznym propagowaniem faszyzmu to nie jest zadne Heil Hitler czy cos z tych rzeczy tylko "NIECH ZYJE ZWYCIESTWO" w jezyku niemieckim ;)

Rashu 26-09-2007 22:33

Vladek widze że czujesz się kimś po wstąpieniu do Aristocats ;] Życze powodzenia, plus moje proroctwo , że zostaniesz wy*uhany na 1 zakręcie przez "kolegów" z lepszego kraju.

Murderer 26-09-2007 22:43

To sa idiotyczne i dziecinne zachowania wiec skonczcie z tym idiotyzmem.

Kakis 27-09-2007 00:09

Forum tibia.pl FTW!

globi 27-09-2007 07:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rashu (Post 1669247)
Vladek widze że czujesz się kimś po wstąpieniu do Aristocats ;] Życze powodzenia, plus moje proroctwo , że zostaniesz wy*uhany na 1 zakręcie przez "kolegów" z lepszego kraju.

To trochę pachnie rasizmem, co też jest głupie. Nie liczą się narodowości... zdajcie sobie z tego sprawę.

ragafewee 27-09-2007 08:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 1669224)
Z anonimami nie rozmawiam ; > Papa inteligentny chłoptasiu :(
a tak btw. gesty typu "Sieg Heil" są zakazane tylko wtedy gdy laczą sie z publicznym propagowaniem faszyzmu to nie jest zadne Heil Hitler czy cos z tych rzeczy tylko "NIECH ZYJE ZWYCIESTWO" w jezyku niemieckim ;)

+ swastyka w tle :>

Demioh 27-09-2007 19:00

Vladek to nie zmienia faktu że jesteś antysemitą :<<<<<<<<<<

Wicheer 27-09-2007 21:09

Raaeell i tak bedziesz wyjebany w dupe, nie wazne czy my wygramy czy oni. Wiec lepiej zacznij wychodzic na dwor, uczyc sie czy huj tam wie co innego robic a nie siedziec 24h przed kompem czyhajac na okazje do expienia. Predzej czy pozniej poczujesz jak jest traktowane kurestwo i konfidenstwo na Pandorii.

_/

QuanChi 27-09-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demioh (Post 1669975)
Vladek to nie zmienia faktu że jesteś antysemitą :<<<<<<<<<<

Raczej debilem.

Demioh 27-09-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1670234)
Raczej debilem.

nie chciałem być taki lapidarny xdddddddddddddddddd

Malitian 27-09-2007 22:52

Szkoda tylko ze Polacy na pandori za dozo o pvp nie wiedza i brak im osoby która by tym wszystkim pokierowala

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23.