![]() |
Taaa:D Karać a jakże! xDDDDDDDD
|
nic nadzwyczajnego
Moze ktos chce dolaczyc? I pierdolnac zyda kasztanem? (orzech biedak)
A jak tam Kasztany leci? Teraz Kris wam bedzie kupowal nowe pokemony czy moze zainwestuje w nowe chary na non-pvp?8o |
Skonczcie z tymi rasistowskimi tekstami, bo robicie sie zalosni.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Brozyn Musimy pogadać w grze. Bo mnie lekko zdenerwowałeś. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak dla mnie możesz mieć nawet magistra konstrukcji słoików. Byłeś w Auschwitz i co? Fajnie było? Sprzedawali popcorn? Z twojej relacji tak wygląda... BTW. Historia jest przedmiotem pamięciowym więc tu nie byłsnołeś inteligencją hauhahuauhahauhauhauhuha Apropos tych okrzyków, to większość Aristocats ich używa, i nie wiem czemu ich to tak bawi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak btw. gesty typu "Sieg Heil" są zakazane tylko wtedy gdy laczą sie z publicznym propagowaniem faszyzmu to nie jest zadne Heil Hitler czy cos z tych rzeczy tylko "NIECH ZYJE ZWYCIESTWO" w jezyku niemieckim ;) |
Vladek widze że czujesz się kimś po wstąpieniu do Aristocats ;] Życze powodzenia, plus moje proroctwo , że zostaniesz wy*uhany na 1 zakręcie przez "kolegów" z lepszego kraju.
|
To sa idiotyczne i dziecinne zachowania wiec skonczcie z tym idiotyzmem.
|
Forum tibia.pl FTW!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
+ swastyka w tle :> |
Vladek to nie zmienia faktu że jesteś antysemitą :<<<<<<<<<<
|
Raaeell i tak bedziesz wyjebany w dupe, nie wazne czy my wygramy czy oni. Wiec lepiej zacznij wychodzic na dwor, uczyc sie czy huj tam wie co innego robic a nie siedziec 24h przed kompem czyhajac na okazje do expienia. Predzej czy pozniej poczujesz jak jest traktowane kurestwo i konfidenstwo na Pandorii.
_/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szkoda tylko ze Polacy na pandori za dozo o pvp nie wiedza i brak im osoby która by tym wszystkim pokierowala
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |