Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Wiedźmin-RPG (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147543)

Yoh Asakura 07-12-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1781973)
cut

Fajnie, że spojlujesz tym, co jeszcze nie grają. Próbowałeś używać znaków ? A może walczysz srebrnym mieczem ?

Xydijo 09-12-2007 14:38

Mam problem ( i to jaki :D ) , otóż na bagnach , kiedy mam włożyć jeden z kamieni do obelisku ( czy jak to sie nazywa ) to przechodzi przez nie drzewo i nie moge nic zrobić ( tzn tak jak by tego obelisku wogóle nie było ) Odrazu mówie że mam patcha 1.1 i piracką wersje ( PL )

Yoh Asakura 09-12-2007 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xydijo (Post 1784281)
Mam problem ( i to jaki :D ) , otóż na bagnach , kiedy mam włożyć jeden z kamieni do obelisku ( czy jak to sie nazywa ) to przechodzi przez nie drzewo i nie moge nic zrobić ( tzn tak jak by tego obelisku wogóle nie było ) Odrazu mówie że mam patcha 1.1 i piracką wersje ( PL )

Ludzie ! Gra kosztuję 90 zł, jest zrobiona przez Polaków i jest naprawdę świetna, a wy zamiast wspomóc twórców to jeszcze kradniecie. Trzeba być skończonym idiotą, żeby zrobić coś takiego. Kup sobie oryginał i wtedy możesz się popytać o pomoc, najlepiej na oficjalnej stronie gry.

Ashlon 09-12-2007 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xydijo (Post 1784281)

O ktory obelisk ci konkretnie chodzi? Moze po prostu nie masz tego odpowiedniego kamienia i dlatego nic sie nie dzieje? :P

Xydijo 09-12-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 1784315)
O ktory obelisk ci konkretnie chodzi? Moze po prostu nie masz tego odpowiedniego kamienia i dlatego nic sie nie dzieje? :P

Nie pamiętam nazwy , ale mam ten kamień ( ale nawet jak sie nie ma to można otworzyć obelisk )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1784313)
Ludzie ! Gra kosztuję 90 zł, jest zrobiona przez Polaków i jest naprawdę świetna, a wy zamiast wspomóc twórców to jeszcze kradniecie. Trzeba być skończonym idiotą, żeby zrobić coś takiego. Kup sobie oryginał i wtedy możesz się popytać o pomoc, najlepiej na oficjalnej stronie gry.

Przepraszam ale nie wierze żebyś miał na pc każdą oryginalną gre lub program ... I co z tego że Witcher jest zrobiony przez polaków ? Gra jak gra , nie ma co kupować bo można ściągnąć za darmo ... o,O

Yoh Asakura 09-12-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xydijo (Post 1785099)
Przepraszam ale nie wierze żebyś miał na pc każdą oryginalną gre lub program ... I co z tego że Witcher jest zrobiony przez polaków ? Gra jak gra , nie ma co kupować bo można ściągnąć za darmo ... o,O

A ja nie wierzę, że wszystkie ciuchy w twojej szafie są kupione. W końcu musiałeś coś ukraść ! Zresztą, mówienie, że "ja kradnę, bo inni tak robią" jest żałosne.
Btw: jak będziesz kupować samochód, to sobie pomyśl: "samochód jak samochód, po co kupować, skoro mogę ukraść i mieć go za darmo ?"
@Down:
Kradzież to kradzież.

Żyłka 09-12-2007 23:48

Cytuj:

A ja nie wierzę, że wszystkie ciuchy w twojej szafie są kupione. W końcu musiałeś coś ukraść ! Zresztą, mówienie, że "ja kradnę, bo inni tak robią" jest żałosne.
Btw: jak będziesz kupować samochód, to sobie pomyśl: "samochód jak samochód, po co kupować, skoro mogę ukraść i mieć go za darmo ?"
Gratuluję najbardziej nietrafionych porównań, jakie dane mi było widzieć.

Bluray 16-12-2007 17:18

Niedawno kupiłem sobie wiedźmina (oczywiście orginalnego, bo szanuje ich pracę) i powiem że ta gra jest świetna, jestem dopiero w 2 akcie a słyszałem że gra jest cienka na początku a skoro teraz mi się bardzo podoba to co będzie później :) . Polecam wszystkim fanom RPG i nie tylko :P

Misza 16-12-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 1791957)
i powiem że ta gra jest świetna, jestem dopiero w 2 akcie a słyszałem że gra jest cienka na początku a skoro teraz mi się bardzo podoba to co będzie później :) .

IMHO to właśnie początek jest niezły, przy czwartym akcie zaczyna się powoli jebać. ;p

No, jeszcze strasznie ssie optymalizacja Wyzimy handlowej.

..::QRAS::.. 16-12-2007 22:50

Mam problem przy zadaniu BEZ PRZEBACZENIA (w banku pomoglem elfom) i nie moge znalesc Yaevinna (bylem w gaju druidow NIEMA , w burdelu tez nie ma , niewiem gdzie moze sie znajdowac ...)

SamarRKS 16-12-2007 23:01

mi wiedźmin nie chodzi i niewiem dlaczego ;/

Yoh Asakura 16-12-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1792747)
Mam problem przy zadaniu BEZ PRZEBACZENIA (w banku pomoglem elfom) i nie moge znalesc Yaevinna (bylem w gaju druidow NIEMA , w burdelu tez nie ma , niewiem gdzie moze sie znajdowac ...)

Człowieku, jakim cudem doszedłeś do tego momentu ? Sprawdź w chacie Vivaldiego.

Misza 17-12-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1792747)

Sprawdź w krypcie w kanałach.

@down: wytłumacz o co chodzi, bo tak jakoś nie załapałem.
Jeśli chodzi o gadkę o sihillu, to w ogóle jej w grze nie ma.
A jeśli chodzi o klimat książki to... cóż, sporo jest. Ale niewyrównany. Miejscami za mało, a miejscami żenują te garście tekstów wyciągniętych prosto z książki, czasami nawet niedopasowane do sytuacji.

kołbaś 17-12-2007 21:08

OK mam takie pytanie co do wiedzmina. Jak bardzo jest podobny do peirwowzoru czyli ksiazki ?? Chodzi mi glownie o momet w ktorym jaskier pyta sie jedenego z krasnoludów(bylo ich 9 razem z milvą oraz jaskrem i potem byl jeszzce wampir regis) co oznaczają runy na jego mieczu a on odpowiada cytuje "na pohybel skurwysynom". Jezeli jest to prosil bym o konkrety mniej wiecej w jakim momecie gry to się odbywa.

Ashlon 17-12-2007 23:54

Jak dla mnie bylo tego akurat, bylo wiele ciekawych zwrotow, bardzo dobre dialogi (rozwalaly mnie rozmowy z Dziadkiem na bagnach czy z kaplanem Vodyanoi o tym, jak w jezyku ryboludzi wymawia sie slowo "wiedzmin"), troche humoru, troche docinek. Calkiem, calkiem. No, ale ja prosty ludz jestem...:P

kołbaś 18-12-2007 07:40

NO ale czy byl akurat ten momęcik. Bo kumpel za ch*ja nie chce przeczytac ksiazki itd a gra w wiedzmina to mu chociasz w grze pokaze.

..::QRAS::.. 18-12-2007 08:10

A ja pierwszy raz sie przestraszylem gdy w tym domu nocy poszedlem sie bzykac z 3 wampirkami xD obeszly go i zaczely calowac a tam z tylu zonk xDDD

Batman666 18-12-2007 18:18

hej Czego moze byc wina ze komp mi sie resetuje w czasie gry w wiedzmina ? Moze to byc wina pirackiej wersji ? gram na patchu moj komp spelnia wymogi ze chodzi full bez laga. Wiec czemu mi sie resetuje ?>

kołbaś 18-12-2007 21:28

Mysle ze za takie "hej kurwa" nikt ci nie odpowie zwłaszcza za dodanie do wypowiedzi, że grasz na pirackiej wersji. No liczyc mozesz najwyzej na warna.

Yoh Asakura 18-12-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Batman666 (Post 1794562)
hej kurwa. Czego moze byc wina ze komp mi sie resetuje w czasie gry w wiedzmina ? Moze to byc wina pirackiej wersji ? gram na patchu moj komp spelnia wymogi ze chodzi full bez laga. Wiec czemu mi sie resetuje ?>

Po zarejestrowaniu gry możesz skorzystać z pomocy technicznej. Oj, zapomniałem, nie zarejestrujesz bo masz pirata, jaka szkoda. :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53.