![]() |
Cytuj:
|
Mam problem ( i to jaki :D ) , otóż na bagnach , kiedy mam włożyć jeden z kamieni do obelisku ( czy jak to sie nazywa ) to przechodzi przez nie drzewo i nie moge nic zrobić ( tzn tak jak by tego obelisku wogóle nie było ) Odrazu mówie że mam patcha 1.1 i piracką wersje ( PL )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw: jak będziesz kupować samochód, to sobie pomyśl: "samochód jak samochód, po co kupować, skoro mogę ukraść i mieć go za darmo ?" @Down: Kradzież to kradzież. |
Cytuj:
|
Niedawno kupiłem sobie wiedźmina (oczywiście orginalnego, bo szanuje ich pracę) i powiem że ta gra jest świetna, jestem dopiero w 2 akcie a słyszałem że gra jest cienka na początku a skoro teraz mi się bardzo podoba to co będzie później :) . Polecam wszystkim fanom RPG i nie tylko :P
|
Cytuj:
No, jeszcze strasznie ssie optymalizacja Wyzimy handlowej. |
Mam problem przy zadaniu BEZ PRZEBACZENIA (w banku pomoglem elfom) i nie moge znalesc Yaevinna (bylem w gaju druidow NIEMA , w burdelu tez nie ma , niewiem gdzie moze sie znajdowac ...)
|
mi wiedźmin nie chodzi i niewiem dlaczego ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: wytłumacz o co chodzi, bo tak jakoś nie załapałem. Jeśli chodzi o gadkę o sihillu, to w ogóle jej w grze nie ma. A jeśli chodzi o klimat książki to... cóż, sporo jest. Ale niewyrównany. Miejscami za mało, a miejscami żenują te garście tekstów wyciągniętych prosto z książki, czasami nawet niedopasowane do sytuacji. |
OK mam takie pytanie co do wiedzmina. Jak bardzo jest podobny do peirwowzoru czyli ksiazki ?? Chodzi mi glownie o momet w ktorym jaskier pyta sie jedenego z krasnoludów(bylo ich 9 razem z milvą oraz jaskrem i potem byl jeszzce wampir regis) co oznaczają runy na jego mieczu a on odpowiada cytuje "na pohybel skurwysynom". Jezeli jest to prosil bym o konkrety mniej wiecej w jakim momecie gry to się odbywa.
|
Jak dla mnie bylo tego akurat, bylo wiele ciekawych zwrotow, bardzo dobre dialogi (rozwalaly mnie rozmowy z Dziadkiem na bagnach czy z kaplanem Vodyanoi o tym, jak w jezyku ryboludzi wymawia sie slowo "wiedzmin"), troche humoru, troche docinek. Calkiem, calkiem. No, ale ja prosty ludz jestem...:P
|
NO ale czy byl akurat ten momęcik. Bo kumpel za ch*ja nie chce przeczytac ksiazki itd a gra w wiedzmina to mu chociasz w grze pokaze.
|
A ja pierwszy raz sie przestraszylem gdy w tym domu nocy poszedlem sie bzykac z 3 wampirkami xD obeszly go i zaczely calowac a tam z tylu zonk xDDD
|
hej Czego moze byc wina ze komp mi sie resetuje w czasie gry w wiedzmina ? Moze to byc wina pirackiej wersji ? gram na patchu moj komp spelnia wymogi ze chodzi full bez laga. Wiec czemu mi sie resetuje ?>
|
Mysle ze za takie "hej kurwa" nikt ci nie odpowie zwłaszcza za dodanie do wypowiedzi, że grasz na pirackiej wersji. No liczyc mozesz najwyzej na warna.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |