![]() |
Cytuj:
bo ja ciebie nie ;-( |
Cytuj:
|
Adikeen masz racje nie widziales mnie ale ja ciebie tak ; ) a co chcialbys sie ze mna spotkac ? Moze na piwko albo cu¶ xD
|
up
ja chętnie wpadne na browara gdzie ? kiedy? o której? ale ty stawiasz :D p.s tak wklejajcie swoje fotki bedzie ubaw :p |
Skoro takie z was modele moze sami wstawicie swoje fotki ?Chociaz to bedzie niezapomniany cios dla naszej psychiki zobaczyc wasze geby ^ ^. A na browarka to zawsze i wszedzie jezeli tylko kaska jest ;p jezeli chcecie sie posmiac nie widze problemu, o ile sie nie myle kazdy ma lustro w domu zajzyjcie w nie i bedziecie mieli powody do niezapomnianego smiechu ; )
|
Cytuj:
|
Zolz jezeli twoje slowa sa kierowane takze do mnie to prosze cie o czytanie ze zrozumieniem tego co pisze i tego co pisza inni takze ; )a co do "DOROSLOSCI" czym ona dla ciebie jest ? Czym sie objawia hmm? to mnie ciekawi bo wydaje mi sie ze ty tutaj jestes najmnie "DOROSLY" omajgad
|
czlowieku, ja cie nie widzialem, ty mnie nie widziales wiec o czym gadasz? -.-
|
Cytuj:
|
Sluchaj Adrian(o) widzialem ciebie i twojego brata Davida wiec nie wierć tego tematu dluzej ; ) 1:0 for me
up zgadzam sie wyszlo takie nijakie i "kozaczy" ;p |
Cytuj:
a co do fotek nie chodzi mi o ¶mianie sie z czyjegos wygladu tylko tak porostu ¶miech to zdrowie :p p.s wszystkich urażonych proszę o przebaczenie :p wasz wonbis :] |
Masz racje ale zeby sie smiac z czyjegos wygladu tylko po to zeby sie smiac to szkoda slow .Dla smiechu polecam kawaly ; ) pelno ich znajdziecie na necie (smiech gwarantowany)smiac sie mozna takze z glupoty np. waszej; )
|
Cytuj:
a co do kawałów i głupoty ludzkiej to też masz racje :p |
Cytuj:
|
Zolz prosze cie czytaj ze zrozumieniem posty a bedzie wszystko ok ; ) JAkos nie przypominam sobie zebym komus ublizyl na tym forum,jedyne co to stwierdzalem fakty,a co do spamowania to wlasnie ty spamujesz Panie Dorosly
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz hunta i h*j |
Up.
Zamknij mordę lizidupie. |
Cytuj:
On chyba tylko pisze swoje stwierdzenia i poglady .. oczywiscie jak to tak mozna nazwac xD Ps : Zbanowany jest tak wiec chyba maja z nim coniektorzy spokoj , chyba ze stworzy specjalnie dla co nie których nowe konto xDD A wracajac do nebuli , wojna nadal trwa ? Procz hespiosa zostal ktos jeszcze hackniety ? A co z sowqu ? gra nadal ? ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |