Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Zabawmy sie raz jeszcze! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148565)

Adikeen 19-10-2007 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElCapitano (Post 1702018)
"Ponczus" a co musze byc premierem albo prezydentem zeby sie udzielac na twoj temat ? ^ ^ a tak pozatym to pamietam ze siedziales jak opetany przy tej tibii wiec skoncz sie bulwersowac bo jeszcze schudniesz i co wtedy bedzie ; ) i nie czepiaj sie krow bo sam wygladasz jak wielka mućka

a co widziales mnie w rl ze tak mowisz?
bo ja ciebie nie ;-(

Kapitan Chrupek 20-10-2007 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adikeen (Post 1702690)
a co widziales mnie w rl ze tak mowisz?
bo ja ciebie nie ;-(

no pokazujcie fotyy bedzie smiesznie :D:D:D:D:x

ElCapitano 20-10-2007 14:10

Adikeen masz racje nie widziales mnie ale ja ciebie tak ; ) a co chcialbys sie ze mna spotkac ? Moze na piwko albo cu¶ xD

wonbis 20-10-2007 19:58

up
ja chętnie wpadne na browara gdzie ? kiedy? o której? ale ty stawiasz :D

p.s
tak wklejajcie swoje fotki bedzie ubaw :p

ElCapitano 20-10-2007 20:06

Skoro takie z was modele moze sami wstawicie swoje fotki ?Chociaz to bedzie niezapomniany cios dla naszej psychiki zobaczyc wasze geby ^ ^. A na browarka to zawsze i wszedzie jezeli tylko kaska jest ;p jezeli chcecie sie posmiac nie widze problemu, o ile sie nie myle kazdy ma lustro w domu zajzyjcie w nie i bedziecie mieli powody do niezapomnianego smiechu ; )

Zolzoller 20-10-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElCapitano (Post 1704183)
Skoro takie z was modele moze sami wstawicie swoje fotki ?Chociaz to bedzie niezapomniany cios dla naszej psychiki zobaczyc wasze geby ^ ^. A na browarka to zawsze i wszedzie jezeli tylko kaska jest ;p jezeli chcecie sie posmiac nie widze problemu, o ile sie nie myle kazdy ma lustro w domu zajzyjcie w nie i bedziecie mieli powody do niezapomnianego smiechu ; )

Jak was smieszy czyjs wyglad , to ja wspolczuje wam i waszym rodzicom .. no ale tylko swiadczy o waszej "doroslosci" .. mozee kiedys doroosniecie coniektorzy tu .. chociaz szczerze w to watpie

ElCapitano 20-10-2007 22:05

Zolz jezeli twoje slowa sa kierowane takze do mnie to prosze cie o czytanie ze zrozumieniem tego co pisze i tego co pisza inni takze ; )a co do "DOROSLOSCI" czym ona dla ciebie jest ? Czym sie objawia hmm? to mnie ciekawi bo wydaje mi sie ze ty tutaj jestes najmnie "DOROSLY" omajgad

Adikeen 20-10-2007 23:11

czlowieku, ja cie nie widzialem, ty mnie nie widziales wiec o czym gadasz? -.-

Kapitan Chrupek 20-10-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zolzoller (Post 1704437)
Jak was smieszy czyjs wyglad , to ja wspolczuje wam i waszym rodzicom .. no ale tylko swiadczy o waszej "doroslosci" .. mozee kiedys doroosniecie coniektorzy tu .. chociaz szczerze w to watpie

odezwalo sie dziecko spamu -.- wyskoczyl nie wiadomo skad i sie udziela... Boisz sie buzki pokazac?

ElCapitano 21-10-2007 00:03

Sluchaj Adrian(o) widzialem ciebie i twojego brata Davida wiec nie wierć tego tematu dluzej ; ) 1:0 for me

up zgadzam sie wyszlo takie nijakie i "kozaczy" ;p

wonbis 21-10-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElCapitano (Post 1704183)

mam lustro w domu ale zbite ;(
a co do fotek nie chodzi mi o ¶mianie sie z czyjegos wygladu tylko tak porostu ¶miech to zdrowie :p

p.s wszystkich urażonych proszę o przebaczenie :p

wasz wonbis :]

ElCapitano 21-10-2007 00:29

Masz racje ale zeby sie smiac z czyjegos wygladu tylko po to zeby sie smiac to szkoda slow .Dla smiechu polecam kawaly ; ) pelno ich znajdziecie na necie (smiech gwarantowany)smiac sie mozna takze z glupoty np. waszej; )

wonbis 21-10-2007 02:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElCapitano (Post 1704902)
Masz racje ale zeby sie smiac z czyjegos wygladu tylko po to zeby sie smiac to szkoda slow .Dla smiechu polecam kawaly ; ) pelno ich znajdziecie na necie (smiech gwarantowany)smiac sie mozna takze z glupoty np. waszej; )

pewnie że mam racje ;)

a co do kawałów i głupoty ludzkiej to też masz racje :p

Zolzoller 21-10-2007 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElCapitano (Post 1704488)
Zolz jezeli twoje slowa sa kierowane takze do mnie to prosze cie o czytanie ze zrozumieniem tego co pisze i tego co pisza inni takze ; )a co do "DOROSLOSCI" czym ona dla ciebie jest ? Czym sie objawia hmm? to mnie ciekawi bo wydaje mi sie ze ty tutaj jestes najmnie "DOROSLY" omajgad

o dorolosci napisalem w moim poprzednim poscie , a ty kapitan chrupek i el capitano , wyskoczylem nie wiadomo skad ? nie nie , wyskoczylem z waszych dwoch stron spamowania o wygladzie a nie o grze , , wiem wiem ze wy bardzo ta gre przezywacie .. no ale ludzie , bez jaj

ElCapitano 21-10-2007 10:09

Zolz prosze cie czytaj ze zrozumieniem posty a bedzie wszystko ok ; ) JAkos nie przypominam sobie zebym komus ublizyl na tym forum,jedyne co to stwierdzalem fakty,a co do spamowania to wlasnie ty spamujesz Panie Dorosly

Adikeen 21-10-2007 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElCapitano (Post 1704842)
Sluchaj Adrian(o) widzialem ciebie i twojego brata Davida wiec nie wierć tego tematu dluzej ; ) 1:0 for me

up zgadzam sie wyszlo takie nijakie i "kozaczy" ;p

no to jezeli mnie widziales to powiedz kim jestes;)

nebulanoob 21-10-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adikeen (Post 1705261)
no to jezeli mnie widziales to powiedz kim jestes;)

Frajerem...

Zolzoller 21-10-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElCapitano (Post 1705141)
Zolz prosze cie czytaj ze zrozumieniem posty a bedzie wszystko ok ; ) JAkos nie przypominam sobie zebym komus ublizyl na tym forum,jedyne co to stwierdzalem fakty,a co do spamowania to wlasnie ty spamujesz Panie Dorosly

Raz pie*dolisz tak a raz tak , tylko po to zeby wyjsc z twarza ,

Masz hunta i h*j

Vintermage 21-10-2007 17:58

Up.
Zamknij mordę lizidupie.

Driger 21-10-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vintermage (Post 1705956)
Up.
Zamknij mordę lizidupie.

Heh , nie zebym byl slepy ale gdzie on komu lizal d*pe ? ;P

On chyba tylko pisze swoje stwierdzenia i poglady .. oczywiscie jak to tak mozna nazwac xD

Ps : Zbanowany jest tak wiec chyba maja z nim coniektorzy spokoj , chyba ze stworzy specjalnie dla co nie których nowe konto xDD

A wracajac do nebuli , wojna nadal trwa ? Procz hespiosa zostal ktos jeszcze hackniety ?

A co z sowqu ? gra nadal ? ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39.