![]() |
No , w sumie jest mrok i tru, mało odcinków, lepiej sie czyta jak wszystkie po kolei, bo nie można się doczekać następnego odcinka i niektórzy nie będą spali po nocach :<.
Od oceny sie powstrzymam ;<. Bo jeszcze mi tu ktoś powie że sie podlizuje "ELYCIE". Ironia to ironia. nie wszystkich to musi bawić ;]. |
Coś nie widać kolejnej części,a udało im się wytworzyć tu Spam(o to chyba im chodziło)
A więc byłbym za tym,żeby zamknąć ten Temacik. I tak ten temat łamie regulamin,więc to już trzeba było zrobić na początku :) |
Jakbyście się postarali to mogłoby być to takie głupie, że aż śmieszne, teraz trochę przesadzacie, ale przyznam, że ostatni pasek mi się podobał xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jezó, ludzie, my też (wiem, dziwne) mamy jakieś życie. |
Heh, fajny fake - 10/10 jak dla mnie :) A te orce niezłe comba walą xd
PS. Odcinki or hunted ;] PS2 Ja hce do fejka!!!111oneone [CHAR]Odin Taraxo[/CHAR] |
Więcej, bo...
http://img45.imageshack.us/img45/7382/pssh4.png Odkryłem, że rysowanie badziewiastych rysunków w paincie bardzo odstresowuje, zwłaszcza tych na tematy które mnie wkurzają. |
|
tżystu orcow wumyata!!!!! ja bochater oki????:):) plxplx Oki??/
10101010\1- Wą ;[ (Lolny,okradam cie z chaseł ;[) |
@2up:
hahaha, panu skale nie xD |
Ale pan skaua lubi orce ;<
|
Ooo.. bendzue zue kaaazaynie !! Co do?! Już wieczur a nie ma kolejnej częsci?!
|
http://img63.imageshack.us/img63/5513/beztytuuvc9.png
/\ To jest Orucus, z dnia na dzień co raz bardziej się denerwuje, że nie może zobaczyć kolejnej części "300 orcow"... Jeśli przez dłuższy czas ich nie zobaczy to zginie...a tego nie chcemy :> |
Oh, ah!
Hcemuu orci! Tajs i kapciodron jest zagrorzone! FAST FAST BO NIEDUGO NIKT NIE KÓPI TORCZA U SAMA!1 |
LOL
Choć to najgorzej wykonany fake bez czcionki tibijskiej i tandetnymi efektami Painta to najszybciej rozwijający sie fake dlatego że w ciongu paru dni <tygodnia?> fake ma już 100 ileś odpowiedzi a odwiedzin 5,000 |
;<
|
300 orcuw roks!1oneraz1!
my hcemy orce~111 |
Jak widać, ludzie sie wczuli...
Misza, co wy zrobiliście!/ Drugie radio maryja ;p? |
Zaraz zaczną prowadzić agitację wyborczą. "Głosujcie na PO!", "Partia Orcuw na prezydenta!"...
|
Dawać orce bo poszczuję Preclem!
Edit: >Usuwam precla na rzecz nie-dostania-bana< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |