![]() |
Fallout 1, Earth 2140,2150 , Gothic, Age of Empires 2, Diablo II, Starcraft, Faraon
|
jestem rozdarty pomiedzy operation flashpoint a Halo:combat eveloped...obie gry cos z siebie mialy...
|
Harry Potter i Kamień Filozoficzny. Moja pierwsza gra komputerowa. Pamiętam, jak śniły mi się koszmary z gnomami, które zabierały mi kryształy (nie wiedziałem, że to fasole) ;)
|
Takie jakieś czołgi z pegasusa...
A na PCta to niemam pojęcia, chyba Need For Speed 1 |
Seria Sudden Strike i Blitzkrieg!
|
Call Of Duty 4 Modern Warfare
ahhh coz za swietna gra |
Samurai Warrior - Commodore 64
Colonization - Amiga 500 Turok - Nintendo 64 Resident Evil - Playstation Starcraft - PC |
Warcraft 3
Sudden strike gta vise city To tyle. ;] |
Cala seria Crasha Bandicota na ps1....taaaa
|
Warcraft 3
Golden sun[grane na GBA nie na emulatorze...:)] Final Fantasy XIII |
Gothic I
Settlers III SHOGO Soldier of Fortune Warcraft III GTA 3 |
Wolf 3D (Gra wyszła DOKŁADNIE rok przed moimi narodzinami ;])
Fallout Fallout II Wielka trójca, do której ciągle powracam. Mimo, że znam praktycznie na pamięć, nadal ciągną ;] |
RED ALERT 2 +dodatek Yuri Revenge
2 lata życia... bez neta. jeszu! zapomniałem o serii Splinter Cella 1 zajebioza ,2 dobra ,3 bardzo dobra mmm... te txty Sama mnie czasem rozwalały :) |
D2LoD
Settlersy :) |
MK 4
MDK Warcraft 2 Diablo 2 |
MDK
Książe i tchórz (ma ktoś link do tej gry jak tak to na pw bardzo prosze) Diablo2 |
warcraft 3 + tft,aoe1i2 the conqueror(all kampanie bardzo zapadaja w pamiec i troche ucza :p),Red alert 1 i 2,Quake3 (ile na tym nolajfowalem xD)Tibia...,Mortal Combat Trilogy,Metal Slug(all czesci) a gry z kumplami przy jednym kompie to Homm3(z dodatkami) oraz Wormsy...a z takich na stronach to lubie pograc w makao na kurniku :)
duzo bylo gier mocno wciagajacych ;D za duzo... |
D2LoD Uu
i te ciągłe Ballruny ^^ |
The Phantasmagoria<na ośmiu(!)płytach cd>-najlepszy horror w jaki w życiu grałem. Klimat, blood, brutal violence, monsters, nightmares, jeszcze grac o 24 ze świeczkami przy kompie. Brrrrrrrr!!!!Można było się po$rać ze strachu
|
nie wiem jak to możliwe ale double post...
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |