![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
teraz na tibie można mówić ots :) to tylko chwila aż będą same 300+ 400+ 500+ lvl haushuahsuhsa zal i tyle
|
moze i nie bylo lepiej(jak dla kogo) ale byl lepszy klimat i to na pewno
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Niby Cipy powiedziały że w tym roku biorą się za boty, no ale jedno powiedzieć, a drugie zrobić:D @topic Tak, była lepsza, a takich tematów było xx i jak zawsze jest więcej zwolenników niż przeciwników stworzenia starych-nowych serwerów. A jak wiemy - dobry pomysł = nie wykorzystany przez Cipy pomysł;p I tyle. @down Ekhm... z tego co słyszałem to dopiero prawdziwa rewolucja ma nadejść... czyżby chcieli zrobić własnego bota i go sprzedawać? Więcej $$ na koncie;p |
Cytuj:
Jak widac strasznie sie wzieli za te botki :D ze normalni gracze padaja od anty bot monster's zal &bol... |
Cytuj:
Cytuj:
|
swoją drogą mówiąc o serwerach to nie wiem po kij tyle serwerów jeśli większość pvp nie przegracza obecnie 600 osób w godzinach szczytu
|
@up
Z czego połowa to boty;D @2up Tak jak było up mówione - z takich serwów by musiało powstać parę, ale Cipki nigdy się za to nie wezmą, bo ile już było petycji? Poza tym, pełen nadzór by się zdał, ja bym np zmniejszył stamine na takich serwach, ale to już tylko mój pogląd. A co do walki z botami... sam byłem przeciwko botom, i to długi czas... a teraz popierdzielam na blackd i jakoś mi to jedno, jakich Cipy mają pomagierów, tak tyle ludzi będzie bocić. |
dla ludzi którzy nie grają nałogowo 15h staminy w zupełności by wystarczyło i by się tak fajnie nie botowało
|
Cytuj:
|
mogliby zrobic , sam lubie coraz to nowsze tibie ale nie przeszkadzaloby mi to ze by zrobili taki serv
a co do tych pvp to mysle ze mogli by polikwidowac ze 3/4 servy pvp a zrobic w te miejsce no-pvp bo za duzo ludzi cisnie sie na tych kilku serrvach zaraz zapytacie jak polikwidowac , kazdy gracz z servera zlikwidowanego mialby na tibi com taka notke ze musi wybrac nowy server i by go wybral poprostu |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22. |