Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
(Post 1782525)
nie, NIKT nie ma prawa spamować na forum
|
Jeżeli uważasz, że wyrażanie własnego zdania to spam, to po co żeś się udzielał w tym temacie, spamując?
A chodzi Ci o jakieś konkretne forum, czy tak ogólnie?
Cytuj:
(Post 1782525)
no i nastepny sukces update'u - jezeli ci dwaj przestana grac to bedzie 2 noobow mniej!
|
Czy zrozumiałeś moją wypowiedź? Może przeczytaj jeszcze raz...
Cytuj:
(Post 1782525)
ja spamerow szanować nie będe
|
Jak Ty możesz spojżeć w lustro?
Cytuj:
(Post 1782525)
ale: "co sadziesz o update" nie oznacza od razu: "napluj na cipsoft darmozjadzie że ci nic do facca nie dali"
|
A to, że leży sobie 100zł na całkowicie pustym chodniku, nie oznacza "żeby je wziąć". Podniusłbyś?
Cytuj:
(Post 1782525)
każdego gracza w Tibii stac na pacca
|
A znasz wszystkich osobiście i wiesz jakie są ich stany majątkowe?
Mogę się zgodzić że to 90 zł to nie jest wcale dużo i każdy może tyle zarobić w niedługim czasie.
Ale uważam, że problemy finansowe nie powinne być poruszane na forum, jak dla mnie wykracza to poza kulturę wypowiedzi, ale jeżeli.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
(Post 1781634)
A ja wole pisać taki temat. Jak oni się żalą to ja też.
|
Wszyscy się żalą, mają zajęcie i się cieszą.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagins
(Post 1784220)
Ja uważam, że autora tego tematu należy zbanować za to, że jest fajny i ma PACCa.
|
Na szczęście to od Ciebie nie zależy :]. Zawsze możesz wysłać raport do moderatora, tylko wiesz czym to się kończy jeżeli autor nic złego nie zrobił?B)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Tajfun
(Post 1785310)
Wedlug mnie na tym forum moderatorzy powinni zainstalowac program ktory nie wiem jak sie nazywa ale ktory ma dzialanie nastepujace: poprawia bledy, bo mnie to dobija jak coraz wiecej osob robi takie bledy ze mi sie wydaje ze oni to robia to dla jaj.. ale niestety tylko mi sie wydaje..:D poprostu pisza tak jak sie mowi, w ogole mnie to dobija.. zdenerwowalem sie... papa:D!
|
O ile mi się dobrze wydaje to sam nie używasz polskich znaków, a się czepiasz. Co do tego programu to chyba nie tu powinieneś o tym napisać ;]
|