![]() |
@up
Pochwal sie swoimi fragami w takim razie jesli nasze ci sie nie podobaja :baby: Przyznałem ci racje do 1 fraga, ale w drugim biliśmy go we 3 osoby (Ja, Kilalla, i kluk) wiec nie mów mi ze wiesz lepiej :) I dalej czekam na twoje fragi. No dobrze a ja w dalszym ciagu czekam na twoje fragi! Chyba sie dzis nie doczekam... @down Daj swoj nick to pogadamy ;~ No ale ok nie bilem, dawaj swoje pro fragi. |
@Up
Sluchaj debilu, tak czy inaczej nie biles go sam i to jeszcze nie z jakimis 50 tylko z 100 i 90~! Feb 21 2008, 12:15:12 CET Killed Therius Dard at Level 10 unjustified Feb 06 2008, 20:11:00 CET Killed Yorio Mami at Level 8 unjustified Feb 21 2008, 12:16:51 CET Killed Therius Dard at Level 10 ok Feb 21 2008, 12:14:08 CET Killed Therius Dard at Level 10 ok @Down Napisalem cos o Tobie?-.- |
Cytuj:
Za to ty jestes zajebiscie smieszny... -.- |
oo to respek ja moim 21 ms-em mam lepsze:
Jan 25 2008, 07:00:22 CET Killed nie dam ci nicku msa at Level 38 unjustified Jan 25 2008, 06:41:49 CET Killed nie dam ci nicku msa at Level 37 unjustified sry nie dokopiowalem |
@DarkKZ
Ty do mnie nic nie mowiles ja do ciebie noobie...;x Pewnie jestes jakims noobem z empire of vampire i tyle... -.- |
@Daw
Moje fragi sa rox wiem o tym:cup::cup::cup: Btw.Znow sie podniecasz niczym?Trudno ubic botera(na pacc jest ich pelno):evul: @Up Taaaa...:X |
Ace zołtan to ty niezle...
Czyli miałem racje że jakiś zóltan i to pewnie Dark Kiler Zoltan... |
Chce ktoś kupic msa?-.- 50+ lvl, 65+ dni pacca, Silvera ofc...
|
@Up
Za ile chcesz ?:s |
Cytuj:
Wiadomo że to zoltan , zoltany to były największe kurwy na servie. @up Ale co ty możesz zrobić z 50 lvlem.. nigdy takiego na oczy nie widziałeś. Wbij lepiej swoim mastah charem 25 lvl i rzondź śwyatem!1111oneone |
@Gorti
Nie mow tak-.- Towja stara to najiweksza kurwaX( @Down Nie? |
Cytuj:
ojoj prawda kole w oczy?... edit: e tam.. |
Cytuj:
I co myślisz że tera fajny jesteś? Prędzej czy później się dowiemy kim jesteś kutasie pierdolony ; S /G |
@Up
W*****les mnie:evul::evul: Btw.Ciebie sie najbardziej boje;( PLXXXXXXX NO! |
Cytuj:
Zobaczymy ;) |
Cytuj:
Ale ja mam duuuużoooo nooobcharów po 20-3 lv więc chętnie zrookuje kurwe :evul: |
@Poreda
Dark kiler zoltan ma 17 a nie 8:evul::evul::evul: |
Feb 23 2008, 10:59:29 CET Killed at Level 64 by Wala Ray
+ monster kolo, gandrumix,aqua lavin,hell'frycekv i ktos tam jeszcze... Za to ze "bloknalem gandrumixa na hydrach" chociaz stal obok schodow :( Spadly mu bohy, oddalem je. A oni dalej gadaja ze zrobilem to specjalnie :baby::baby: ;( Zal -.-' edit: jeszcze crino vevis xD |
bywa i nastepny pokazuje że zoltany to najwieksze nooby z serva ^^
A jakoś Ci nie wierze że nie zrobiłeś tego specjalnie... ;p |
haha wiedzialem ze sie poskarzysz tutaj xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |