![]() |
Cytuj:
Nawet wg mnie 80zl/glowe to chyba jednak za duzo, a przede wszystkim troszke nie fair w stosunku do zwyciezcow konkursu. Bo stworzyloby to 9 pierwszych miejsc. ;) @Down ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale i tak mi się wydaje, że jako ty jako nieliczny rozumiesz o co mi chodzi :) |
Panowie tak naprawde nie my, nie ja zawinilismy. PACC to zdecydowana przesada. Koszt kubka to ok 10 zl teraz jak je zamawialem - wtedy ok. 20zl + wysylka. PACC - 80zl.
Dostaniecie kubeczki i smycze, nie zrobilismy na razie innych gadzetow. |
Hehe, tak na szybko pomyslalem sobie, ze moze poczekajmy jeszcze z 6 miesiecy to zamowicie kubki za 5zl, plastikowe *#^@$ (jaka cenzura hehe) z napisem wykonanym markerem: "Tibia.pl" xD
O takie: http://img149.imageshack.us/img149/8877/hahasd7.jpg ~ Smieje sie tylko, chill out. W tej chwili juz mi praktycznie obojetne co i kiedy dostane, kubki w domu mam, a kluczy nie posiadam. xD |
Cytuj:
Cytuj:
Nooo :D Ale takie plastikowe ... bezcenne w szoku po otwarciu paczki :D |
Boski jaKubek, hehe..
|
Kubki wyslane, priorytetem.
|
Tej, Kuba, ale Ty sie nie gniewasz, nie? Bo my tu tak smiechy chichy z Ciebie robimy.. xDDDDD
|
Cytuj:
Scobel- wyluzuj ziom ;D Pacc - pacc czy nie pacc (kubek) co to za roznica :P i tak bosal zarabia krocie na reklamach ;D Widzieliscie nowy layout :P? brak tylko reklamy przy otwarciu strony :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja tylko pisze swe zdanie, bo część z was robi się pazerna :D Ale są i dobre strony tej wtopy :D Mamy miły temat :D Którego nam póki co nikt nie zamknie bo był by wstyd - cenzura :D |
Dotarł do mnie kubek wraz z szmyczką :)
gratz Jakub za piękne opakowanie :D |
I jak wrazenia? ;)
|
życie teraz ma smak :D
|
Cytuj:
KK daj fotki :D ... może Bosal go przekupił :D |
Niestety, Scobel, nikt nikogo nie przekupil. Do mnie tez dzisiaj przyszla jakas dziwna paczka. Z poczatku balem sie w ogole ja odbierac, bo wygladala jak bomba, jednak po 15 minutach zabawy z nozyczkami (Kubuś fajnie zapakowal :*) okazalo sie, ze w srodku jest..
Tadadada, fanfary.. Kubek i smyczka. Wlasnie pije z niego kawe i trzeba przyznac, ze smakuje jak kawa z kubka.. tak czy srak, dostalem swoje. ;) |
Haha, a ja nic nie dostałem, jak zwykle ^^ Dlaczego ja muszę mieszkać na takim wygwizdowie xD
|
Cytuj:
|
Nie martw sie Kshaq, przy dobrych wiatrach dostaniesz na Gwiazdke. ;)
|
pakowalem je pol dnia :) nie komentuje waszych "jaj" ze mnie, po prostu olewam, macie prawo - nie dostaliscie kubkow na czas.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |