Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe stworzenia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155784)

Ghard Lage 28-11-2007 23:00

Double post i to z jakim opóźnieniem...

alexande 28-11-2007 23:15

Niezły Update będzie w tym roku ;] no ale to smoki ... Trolle będą wyjechanie wyglądać ;]

Gargoin 28-11-2007 23:19

Wszystko fajne xD te otki rox ^^ nie podobaja mi sie tylko:
wiewiorki- takie....zmutanciałe xD, takei jakiesduze
smoki - takie w ogole nie podobne do ich starszych wersji
te cyce o 4 łapach - dziwne :/

Trang Oul 28-11-2007 23:31

Jakie one słodziutkie, śliczniusie, puszyste... no dobra, łuskowate smoczki.

Aroonia 28-11-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leirdek (Post 1767612)
Te małe smoczki to mi przypominują taką bajkę,była taka.Hmm,nie pamiętam nazwy.Takie Pokemony 2,nawet fajne.

Digimons? ;> Kolega kiedyś maniaczył na ich punkcie.

Te Trolle nieco dziwne, oby się przyjęły. Koty, wiewiórki... i tak będą zabijane przez żądne krwi 10 lvle :( Małe smoczki zapewne tylko dla pacc, nie wiem czy będę miał okazję je odwiedzić.

Murdock 28-11-2007 23:38

Wszystko co dobre ma swoja cene a mianowicie pacca :( Stworki swietne sa ok;)

Smash-Shady 28-11-2007 23:40

<3 <3 <3 Kotki i Wiewiorki!!!!! ;)

Jezeli mlode dragi beda dla facc to zniose ta grafike... ^,-

a tak...hmm cyc drone taki brzydal smieszny
i ten smither jakis taki...jak puszka? 8o

Allorx 28-11-2007 23:45

Nono... tibia robi się coraz ciekawsza :)
Po co mam lamentować jak większość knightów?
Lepiej się cieszyć z nowych grafik, nowych terenów, nowego gameplay'a!
Pozdrawiam

Knight Patryk 28-11-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomcio Pall (Post 1767907)
Wg. mnie dragi powinny być najsilniejszymi potworami w grze. Demony jak napisał kiedyś Avenger(jakoś tak sry jak pomyliłem) demony powinny być trochę silniejsze od ghostów. Smoki zawsze były potężnymi magicznymi stworzeniami.

Fajne te potworki. Smoki też nieźle.

Jedyne co mi się nie podoba to trolle. Wg. mnie powinny one być wielkimi stworzeniami o wielkiej sile. A nie tak jak teraz.

Avager;p no zgodze sie co do smokow

tarangoul 28-11-2007 23:52

Ale się rozpisałem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Regoor (Post 1767541)
Te nowe potwory wyglądają super. Szczególnie Cyclop Smith mi się bardzo podobał.
Jedyne, co mi nie pasuje, to wygląd Trolli, według mnie jest beznadziejny.
I uważam, że te Cats są zbędne, w ogóle niepotrzebne.

Pozdrawiam.

Nie to żebym się czepiał ale równie dobrze mógłbyś powiedzieć: "Powinni usunąć quest,mace i axy a zostawić tylko miecze, po co komu drzewa, kamienie czy plaże w Tibii powinna być tylko trawa i woda i powinen byc 1 outfit a wszytkie potwory wyglądać jak raty". Według mnie to dobrze że Cipsoft dodaje takie do niczego potrzebne rzeczy bo one urozmaicają grę sprawiając że jest ona ciekawsza, telewizory, muzyka lub książki(komiksy jeśli ktoś woli :)) też nie są nam potrzebne ale jednak bez nich było by jakoś nudno.

A co do nowych potworów to według mnie gryzą się z otoczeniem, wyglądają jak by ktoś wyciął je z kąś indziej a te male dragi wyglądają jak dorosły smok z przeszczepem ciała (i powinny pójść na kurs angielskiego bo jeden źle napisał who), a co do Cata na rysunku jest taki milutki :)

Lord Gumio 28-11-2007 23:52

A wiec tak , nowe cyklopy napewno nizsze poziomy cyklopolis i kilka na mount sternum(Cyklop kowal ma addon jak u wariora :D).Wiewiórki natomiast mam nadzieje ze beda z nich lecialy orzeszki, Kotki nowosc w carlin i thais.Kłusownicy wydaja sie dla facc, poniewaz bylo napisane cos na temat nowych poszukiwaczy przygod, smoki cos jak wyverny(woi).Tyle :D

Ghand 29-11-2007 00:03

Wiecie co będzie najlepsze?
Facc dostanie trzy wiewiórki i nowe outy trolli.

Za to Pacc wydziabiste smoczki, nowe cycki, questy itp.

Nie dziwi mnie już to ;)

Knight Patryk 29-11-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghand (Post 1768338)

Nie dziwi mnie już to ;)

myslisz ze oni nie placa za nic?musza miec jakies koszty na utrzymanie serverow/pracownikow co nie jest latwe pozatym 90zl to nie tak duzo jak na 3 miechy;s

D4n1 29-11-2007 00:22

Mi sie wydaje ze male smoczki beda tez dla facc bo chyba walna jakis ich resp w d lair cos czuje ze nieźle będą wnerwiać ludzi polujących na dl :D

Takitti 29-11-2007 00:56

fajnie ;d

najlepsze te kotkiii ;* i... wiewiorki ;d trolle... blee... ;d mlode dragi... po co to? jak ja jestem pallem.. i chodze na dl'e to z trudem zabijam.. a jak to mi moze jeszcze summonnie malego dl'a? masakra... POKEMONN! CZY JUZ WSZYSTKIE MASZ?! MUSIMY OCALIC SWIAT ! ^^ pzdr for all ;]

KaMiLSpAwW 29-11-2007 01:12

echh i po co to?wtf

dla mnie to jest bez sensu te wiewiury i koty beda dodatkowa przeszkodą na drodze "cos ala Husky" -.-

zmienienie grafik dodanie kilku slabych potworów i na tym koniec?

co dla h-lvli? tluc ciagle to samo robi sie nudne powinni zrobic jakies expowiska ala edron d-lair / ice witche itp. bo ciagle to samo jest juz nudne , mam nadzieje ze wiecej ich bedzie...

Maatric 29-11-2007 02:16

@up

od kotków się odczep :D ale mogli by cos dodać do tego Up'date
bo H-Lvle niemają już co robić. Niech dodadzą coś typu hydra tylko że mocniejsza i więcej Expa.

ectoplasma 29-11-2007 08:54

Ja sprzedałem swoje 2 postacie, zgarnąłem kasę, i jestem szczęśliwy, że już w to nie gram. Płakać się chce jak widzę kolejne update. A najlepsi są Cipy, aż im się rączki trzęsą, żeby sprzedać jak najwięcej premmium.

A najbardziej żałosne jest to, że dali wszystkim podwójny exp. Abstrakcja...

Lord_Piterek 29-11-2007 08:54

Ja sie pytam, po ch*j jakies gówniane wiewiórki czy koty. Japier****e jeszcze więcej tych bydląt...
Smoki dobre jesli bylby pojedynczy resp tak jak ktos wczesniej mowil.
Ale te koty, nie no kur**...;( PO CHOLERE JAKIES GóWNO? X(

Esther 29-11-2007 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghand (Post 1768338)

Nie dziwi mnie już to ;)

Nie dziwi Cie już to ale wyżalić sie musiałeś.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43.