Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wux
(Post 1775700)
"
podkreślony teks świadczy o tym że nie zapoznałeś sie z tekstem z newsa i się wypowiadasz z oburzeniem. Dlatego napisałem że twój post jest żenujący.
|
Tu nie doczytałem, i co z tego? I tak napisałem, że MOŻE, nie MUSI być wykorzystany. Nie ma to jak myślenie...
Cytuj:
Nie rozumiem o jakie oszustwa ci chodzi przecież komu by się chciało np: na 40lvlu latać za 60lvlem i czekać aż on zabije ci potwora i podzielicie się expem, każdy normalny człowiek woli sobie sam poexpić bo jest szybciej. Cipsoft wie co robi zostaw to ludziom mądrzejszym od siebie.
|
...czyli MI, bo JA jestem najmądrzejszy! Ech, ten kompleks wyższości... poza tym nie zawsze szybciej jest samemu, wspomniany 40 knight sam hydry nie ubije, za to 60 druid i owszem. Poza tym jest taniej, bo nie musi wydawać kasy na UHy, tylko zapieprza sobie za kolegą. TAKIE oszustwa miałem na myśli, Panie Mądry.
Cytuj:
Nie wiem dlaczego nie rozumiesz że większość rzeczy jest dla PACC. Cipsoft nie potrzebuje kasy z PACCów wyłącznie na utrzymanie serwerów bo sami chcą zarobić. Gdyby jak mówisz więcej rzeczy było dla FACC to mniej osób kupywało by PACCe a im zależy na tym żeby zatrzymać przy sobie graczy z płatnym kontem, a tak poza tym zamiast narzekać to poczytaj trochę w innych tematach co FACCe dostaną w tym upie...
|
Tak tak. Kilka run ma zadośćuczynić wszystkie tereny, potwory i czary dla PACC, nie? Weź się schowaj... i poczytaj co pisałem. NIE CHCĘ K**WA WSZYSTKIEGO, TYLKO CZĘŚĆ Z CAŁOŚCI! Bo pomyśl, PO CH** graczom darmowym np. Mino Leathery? Żeby sprzedawać za psie pieniądze paru ciołkom z PACC? A mogliby sami je wykorzystać do BP Addonu, gdyby CipSoft zezwolił im je uzyskać. A expowiska - darmowe są pełne kretynów, PACCowe też, ale są w cholerę większe i bardziej opłacalne. Po prostu przestaje się powoli z FACCem grać. A to właśnie taki FACCowiec kupuje płatne konto, nie? Więc, wszystkie mózgi, które myślą, że CipSoftowi opłaca się tylko PACC, powiedzcie mi - KTO K**WA KUPI TEN PACC, JEŚLI FACCOWCÓW ZABRAKNIE? Admini serwerów?
@2 up
A kiedyś Tibia była całkiem darmowa i nikt nie narzekał na PACC. (bo go nie było) Potem weszły płatne konta i było dobrze, bo płacił, kto chciał i grał gdzie chciał. A teraz - takiego wała. PACC only! Wszystkie update głównie dla PACC, (dwa ostatnie właściwie TYLKO dla nich) opłacalne expowiska - PACC, dobre itemy - PACC, czary - PACC... czekamy tylko, aż zabronią FACCowcom robienia SD. Co pewnie niedługo nastąpi...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patrickus
Poza tym jak dadzą trochę (podkreślam: trochę) więcej dla FACC to się wielu osobom gra spodoba, zostaną dłużej i może kupią PACCa, więc wg mnie wyjdzie prawie na to samo.
|
Popieram. I popieram także tekst wycięty.