![]() |
Ja też używam AVG Anti-Virus Free, mało zużywa procka i narazie nie mam na co się skarżyć :]
pozdrawiam szczurekosw:D:D |
odp;p
Ja uzywam norton antivirus 2009 jest on platny sam skanuje aktualizuje sie uzywalem avasta ale czasami zawodzil wiec go odstawilem wraz ze zmiana komputera
|
z Darmowych:
avast ;) z Płatnych: Kaspersky 2009 xd ale drogo ja mam Nortona ;d |
Cytuj:
Kiedyś go już próbowałem i muszę powiedzieć, że czasami przeszkadzały mi komunikaty, że wykryto gdzieś jakiegoś win32. Z Darmowych to mam antywirusa który się nazywa AntyVir, czyli normalny fajny, który nie wyświetla żadnych komuniktatów, że wykryto win32. Pozdrawiam Stiesse |
Najlepszą będzie jak zainstalujesz Comodo Internet Security i nowego Avast 5 ;)
|
Cytuj:
moim zdaniem jest to najlepszy program antywirusowy:p w polaczeniu ze spybotem (nie jest to zaden bot) ;] robi z komputera twierdze xd |
Akurat Spybot stracił swoją pozycję w kwestii oprogramowania antyspyware. Obecnie lideruję a-squared Free. Co do oprogramowania antywirusowego -Avast 5 nie ma sobie równych wśród freeware.
|
Osobiście używam Avire i jestem z niej/niego zadowolony - skanuje sprzęt raz w tygodniu, zawsze w terminie aktualizuje bazę, nie muli mi sprzętu - polecam.
|
Ja używam AVG 2011 i jestem zadowolony. Darmowa wersja nie ma firewalla więc jako zapory używam ZoneAlarm (też darmowej wersji) i wszystko działa jak ta lala
|
Ja obecnie używam Avast, program sprawuje się bez zarzutu, a mam go już od dwóch lat. Automatyczne aktualizacje ułatwiają życie. Jeszcze ani razu nie padł mi komp. Polecam!
Download: http://www.avast.com/pl-pl/free-antivirus-download |
Darmowy Avast, do błędów w rejestrze etc. Spyware Doctor, TuneUp Utilities 2011 oraz HijackThis
|
Najlepszy zestaw:
Microsoft Security Essentials, Malwarebytes' Anti-Malware, używanie mózgu. |
Osobiście kupuje nortona (licencja na rok) i jestem bardzo zadowolony
|
Ja polecam antywirusa: Eset Smart Security 5 (płatny) ale na prawdę godny pochwały, nie muli kompa, zajmuję mało pamięci ram.
A z bezpłatnych to za bardzo nie mam pojęcia, który dobry :D |
Norton Internet Security 2011. Małe zużycie procesora oraz pamięci ram, bardzo duża skuteczność ! Owszem płatny, lecz na allegro można znaleść subskrypcje za 20 zł przedłużajacą licencje naszego anty-wira o 365 dni :)
|
Co jak co ale jednak w miarę dokładnym a przy tym nie szkodzącym przy usuwaniu ewentualnych wirusow programem jest Microsoft Security Essential
|
A co powiecie o najnowszy kaspersky? warto kupić?
|
Antywirus to tylko dodatek, jak ktoś jest debilem i nie patrzy co ściąga to nic go nie uchroni. Jak myślisz, to nie potrzebujesz nawet antywirusa. Do kompletu dla osoby myślącej wystarczy jakiś zwykły darmowy Avast.
|
Właśnie Avasta chcę polecić.
|
Avast jest jednym z lepszych programów anty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |