Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sylwester ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159141)

Zelmex 31-12-2007 09:58

ja osobiście nie lubię sylwka, więc spędzę go w domu. Może postrzelam petardami/fajerwerkami z ziomkami, rodziną

KrEmAs KAc 31-12-2007 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cafe (Post 1817799)
Kilo zioła, 0,7 na łebek i Tibia.

Kilo zielska =30zł*1000g=30k zł :o potem narzekanie ,że nie ma na PACCa i 0,7l coś koło 30zł+ a przed kompem głodują X(

Cytuj:

ja osobiście nie lubię sylwka, więc spędzę go w domu. Może postrzelam petardami/fajerwerkami z ziomkami, rodziną
double post
no i przecież lepiej się uczyć niż chlać :P

Kejmilo 31-12-2007 11:39

Założę się, że ponad połowa z tych, co piszą, że będzie alkohol, zioło i panienki pewnie spędza Sylwka z mamusią oglądając Sylwester z Dwójką... Piszecie te bzdury żeby okazać się cool, ale coś wam nie wychodzi Xd

Evil Maul 31-12-2007 12:30

5 kilo dobrego palenia,10 kilo kokainy,20 litrów bolsa , 50 dzifek i pusty Okolnir z frostami i kurfa YO !!!!!!!!!!!!11111oneoneoenoenoe i o 0:00 zapuszcze sobie fajerwerki przy depo Karlin !

<brecht> xD

Nadrill 31-12-2007 12:48

I tak wszyscy skończycie na imprezie przy Kazo.

Marsseel 31-12-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejmilo (Post 1818237)
Założę się, że ponad połowa z tych, co piszą, że będzie alkohol, zioło i panienki pewnie spędza Sylwka z mamusią oglądając Sylwester z Dwójką... Piszecie te bzdury żeby okazać się cool, ale coś wam nie wychodzi Xd

A może to ty zazdrościsz, że sam czegoś takiego nie doświadczysz?

zoliax 31-12-2007 14:07

Człowiek ma całe życie na wyniszczenie organizmu alkoholem, czego tu zazdrościć? :d

Vanhelsen 31-12-2007 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 1818460)

A może ty zazdrościsz że on zazdrości, że oni zazdroszczą?...
A po mojim poście:
Może ja zazdroszczę, że ty zazdrościsz, że on zazdrości że oni zazdroszczą wydanej kasy na procenty i straconych godzin z życiorysu? :>

Kejmilo 31-12-2007 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 1818460)

Do twojej wiadomości - nie zazdroszczę, bo niby czego? Jak napisał pan Zoliax, mam całe życie żeby porządnie się nachlać i naćpać, więc po co niszczyć organizm tak wcześnie? Mi chodzi o to, że posty typu
Cytuj:

5 kilo dobrego palenia,10 kilo kokainy,20 litrów bolsa , 50 dzifek
(oczywiście wiem, że autor sobie żartował)
piszą dzieci na poziomie gimnazjum, czasem nawet 5,6 klasa podstawówki, które myślą, że papierosy i piwo są takie suuuper, bo są dla nich zakazane. Mnie to nie rajcuje jakoś, wolę spędzić Sylwka sam (no właśnie, jeszcze pełno Sylwków przede mną) niż zrobić z siebie kretyna na oczach kumpli, a za kilka lat tego żałować.

spider-bialystok 31-12-2007 14:31

@Kejmilo
Uwazasz, ze fajna impreza w gronie znajomych to tylko chlanie i jaranie? Wspolczuje towarzystwa. Ja nigdy nie jaralem i nie zamierzam, a co do picia, to tez nie przesadzam, 0.5l wodeczki na cala noc styknie. A pije tylko przy okazji, uprawianie kulturystyki do czegos zobowiazuje ;]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejmilo
Mnie to nie rajcuje jakoś, wolę spędzić Sylwka sam (no właśnie, jeszcze pełno Sylwków przede mną) niż zrobić z siebie kretyna na oczach kumpli, a za kilka lat tego żałować.

A ja nie rozumiem po co tracic mlodosc na siedzenie w domu.

Vanhelsen 31-12-2007 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejmilo (Post 1818631)
[...]Mnie to nie rajcuje jakoś, wolę spędzić Sylwka sam (no właśnie, jeszcze pełno Sylwków przede mną) niż zrobić z siebie kretyna na oczach kumpli, a za kilka lat tego żałować.

Czemu od razu kretyna? Nikt chyba nikomu nie każe pić bez umiaru vódy...
I podobnie jak spider - wolę spędzić młodość na imprezowaniu (bye nie było, w pewnych granicach ofc) niż teraz siedzieć w domu a potem być za starym na takie zabawy...

Kejmilo 31-12-2007 14:48

Cytuj:

Uwazasz, ze fajna impreza w gronie znajomych to tylko chlanie i jaranie? Wspolczuje towarzystwa.
Jasne, że nie, tylko, że na moim osiedlu są same typki, które chcą chlać, kumple z klasy podobnie więc?
Cytuj:

A ja nie rozumiem po co tracic mlodosc na siedzenie w domu.
Pisałem już wcześniej, ze zostaje tylko dlatego, bo musze pilnować siostry i jej koleżanek. Po prostu zostałem do tego zmuszony i teraz siedzę w domu, więc daruj sobie dobijanie mnie tekstami "po co tracić młodość"
Cytuj:

Czemu od razu kretyna? Nikt chyba nikomu nie każe pić bez umiaru vódy...
Żebyś się nie zdziwił - jak ktoś bardzo lubi chlać, to osoba, która mu odmawia jest dla niego kretynem

Morkox 31-12-2007 15:29

ehhh

Ja będe na impezie plenerowej organizowanej przez nasze kochane miasto ;> Będzie Papa Dance i inne zespołyB) i to jest o wiele lepsze od siedzenia w domu i patrzenia na TV.TO będzie super sylwester dla mnie ino w tym roku bez fajerwerek:(

A dla tych co piszą że będa pić,palić itp to powiem wam jedno:

ŻENADA PRZEZ DUZE Ż Xd

Donpeyot 31-12-2007 15:31

@up: żenada to twój film o newbie xDDD

Mumin121 31-12-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donpeyot (Post 1818850)

hahahah, popieram.

Morkox, no naprawdę zajebiste zespoły, NAWET PAPA DANCE!

Morkox 31-12-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donpeyot (Post 1818850)

lol nie dacie mi nigdy spokoju xd

up@

Może dla ciebie bo u nas w mieście nigdy dotąd nie było plenerowego sylwestra xd

P@wcik 31-12-2007 16:06

off
Ludzie dajcie spokój Morkox to naprawdę odjechany gościu :P

Topic :P
Moja piwnica, kumple, muzyka, %, fajerwerki... sprzątanie...

Fajna_Poziomka 31-12-2007 16:10

Ja spedzam sylwestra w klubie Onyx w Tarnowskich Górach, Zapraszam!:cup::cup:

Articuno 31-12-2007 16:13

Jednak: w mieszkaniu z 4-5 osobami i browcem :)

spider-bialystok 31-12-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejmilo (Post 1818703)
Jasne, że nie, tylko, że na moim osiedlu są same typki, które chcą chlać, kumple z klasy podobnie więc?

U mnie na imprezie bedzie 1 kumpel z gimnazjum, a reszta to osoby zapoznane w ciagu minionego roku na roznych imprezach ;] Wiec kiepskie towarzystwo w klasie/na osce to nie powod, by sie nie bawic.
Ale skoro musisz pilnowac siostry, to wspolczuje : P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24.