![]() |
ja osobiście nie lubię sylwka, więc spędzę go w domu. Może postrzelam petardami/fajerwerkami z ziomkami, rodziną
|
Cytuj:
Cytuj:
no i przecież lepiej się uczyć niż chlać :P |
Założę się, że ponad połowa z tych, co piszą, że będzie alkohol, zioło i panienki pewnie spędza Sylwka z mamusią oglądając Sylwester z Dwójką... Piszecie te bzdury żeby okazać się cool, ale coś wam nie wychodzi Xd
|
5 kilo dobrego palenia,10 kilo kokainy,20 litrów bolsa , 50 dzifek i pusty Okolnir z frostami i kurfa YO !!!!!!!!!!!!11111oneoneoenoenoe i o 0:00 zapuszcze sobie fajerwerki przy depo Karlin !
<brecht> xD |
I tak wszyscy skończycie na imprezie przy Kazo.
|
Cytuj:
|
Człowiek ma całe życie na wyniszczenie organizmu alkoholem, czego tu zazdrościć? :d
|
Cytuj:
A po mojim poście: Może ja zazdroszczę, że ty zazdrościsz, że on zazdrości że oni zazdroszczą wydanej kasy na procenty i straconych godzin z życiorysu? :> |
Cytuj:
Cytuj:
piszą dzieci na poziomie gimnazjum, czasem nawet 5,6 klasa podstawówki, które myślą, że papierosy i piwo są takie suuuper, bo są dla nich zakazane. Mnie to nie rajcuje jakoś, wolę spędzić Sylwka sam (no właśnie, jeszcze pełno Sylwków przede mną) niż zrobić z siebie kretyna na oczach kumpli, a za kilka lat tego żałować. |
@Kejmilo
Uwazasz, ze fajna impreza w gronie znajomych to tylko chlanie i jaranie? Wspolczuje towarzystwa. Ja nigdy nie jaralem i nie zamierzam, a co do picia, to tez nie przesadzam, 0.5l wodeczki na cala noc styknie. A pije tylko przy okazji, uprawianie kulturystyki do czegos zobowiazuje ;] Cytuj:
|
Cytuj:
I podobnie jak spider - wolę spędzić młodość na imprezowaniu (bye nie było, w pewnych granicach ofc) niż teraz siedzieć w domu a potem być za starym na takie zabawy... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ehhh
Ja będe na impezie plenerowej organizowanej przez nasze kochane miasto ;> Będzie Papa Dance i inne zespołyB) i to jest o wiele lepsze od siedzenia w domu i patrzenia na TV.TO będzie super sylwester dla mnie ino w tym roku bez fajerwerek:( A dla tych co piszą że będa pić,palić itp to powiem wam jedno: ŻENADA PRZEZ DUZE Ż Xd |
@up: żenada to twój film o newbie xDDD
|
Cytuj:
Morkox, no naprawdę zajebiste zespoły, NAWET PAPA DANCE! |
Cytuj:
up@ Może dla ciebie bo u nas w mieście nigdy dotąd nie było plenerowego sylwestra xd |
off
Ludzie dajcie spokój Morkox to naprawdę odjechany gościu :P Topic :P Moja piwnica, kumple, muzyka, %, fajerwerki... sprzątanie... |
Ja spedzam sylwestra w klubie Onyx w Tarnowskich Górach, Zapraszam!:cup::cup:
|
Jednak: w mieszkaniu z 4-5 osobami i browcem :)
|
Cytuj:
Ale skoro musisz pilnowac siostry, to wspolczuje : P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24. |