Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wirtualne Państwo - mały projekcik, z wielką przyszłością xP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160182)

raf420 09-01-2008 00:09

Ja mogę zostać przywódcą waszego elektoratu (ojcem dyrektorem) albo kardynałem kościoła "ble ble" państwa. xD

Ale jeśli na serio to obywatel pracujący w wojsku, by mi pasował o ile w ogóle będą wojny między innymi państwami. (np. w cs'sie czy innej grze walki)

Widzicie i macie AŻ 1 obywatela graty. :D

Voon 09-01-2008 08:59

@Bols:
Ile dajesz?
@Argen:
Narazie marszałek na urlop, obrady stoją w miejscu.
@Premier:
To nademną stoi tylko premier? :>

Colo_2006 09-01-2008 10:05

Cytuj:

W czasie obrad głos zabrał również poseł Colo, zarzucając Ministrowi Administracji Forum niekompetencję oraz brak postępów w pracy."Owszem, jest grupa techniczna i konstytucyjna ale jakoś ani jednej ani drugiej w pracy nie widać, teraz gogar musi świecić oczami co do niektórych spraw.". Jak długo trzeba będzie czekać na jakiekolwiek postępy w tej sprawie, nie wiadomo. Będziemy państwa informować na bieżąco.
Wszystko pięknie i spoko tylko, że sam jestem członkiem (nie łapać za słowo) grupy konstytucyjnej.

Gogar 09-01-2008 13:53

Odnośnie forum już powiadomiłem Korektora i Nikasta, dziś odbędzie się zebranie w składzie: Korek, Nikast, ja. Jak ktoś z grupy technicznej będzie łaskaw się ze mną skontaktować (6484638) również zostanie włączony.

Ojciec Dyrektor 09-01-2008 16:05

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica.

Ja pragnę przyłączyć się do projektu. Proszę o kontakt PW.

Skoro wszyscy już wybierają stanowiska no to wg. mnie mi pasuje stanowisko "Konferencji Episkopatu", no i ofc Ja Ojciec Dyrektor założę jakieś Katolickie Radio ;D

Kedven 09-01-2008 16:36

Przepraszam, ale kto w ogóle należy do grupy technicznej? xDD

Korek, Ty nie mozesz poprowadzic obrad? Albo chociaz wicemarszalkowie ^^

Drodzy Panowie Ministrowie, muszę Was zawiesc, ale na BORem stoi szef MON, czyli tamdaramdam JA ; p

Oczywiscie jestem sklonny do wspolpracy. Z gory mowie ze przyjmuje Korony ;]

Voon 09-01-2008 16:47

Lepiej nie. Ostatnio pojawiła się dyskusja na temat oddzielności państwa od kościoła i klimaty tak nie była nade radosne. Ale inną posadke jak najbardziej.

Korektor 09-01-2008 16:53

WSZYSCY, którzy chcą się dołączyć, niech koniecznie piszą na mój służbowy mail [email protected] albo na PW. Preferuję mail. Nie piszę sam PW, ponieważ mam bardzo mało czasu wolnego.

Każdy kto posiada stanowisko szefa resortu itp. niech założy sobie służbowego maila na Onecie w domenie @vp.pl Oczywiście tyczy się to do każdego, kto jeszcze owego maila nie ma. Thx.

Davido16 09-01-2008 16:56

@Colo

Do grupy konstytucyjnej należą też jeszcze inne osoby (ja m.in. ;P), ale nie ma kiedy się ,,spotkać'', bo albo jednego nie ma albo drugiego.

Quezacoatl 09-01-2008 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1833757)
Wszystko pięknie i spoko tylko, że sam jestem członkiem (nie łapać za słowo) grupy konstytucyjnej.

Ten artykuł odnosi się głównie do grupy technicznej, która ma zapewnić forum ;) Zarząd mediów zdecydował, że na razie braku konstytucji wytykać nie będziemy... (śmiać się będziemy czytając ją, jeżeli powstanie oraz wytykając w niej błędy...)

Marcin24 09-01-2008 17:31

UWAGA! Nabór do jedynej, najlepszej gazety w wirtualnym mieście! Chcesz wejść w tajne porachunki tutejszych władz? Chciałbyś poprawić sytuację swojego państwa? Chcesz być znany i sławny? Jeśli tak, to ta praca jest dla ciebie! Uczciwy zarobek, godne miejsce pracy, przystojny szef (to szczególnie dla kobiet 18+). Podania przyjmuję TYLKO I WYŁĄCZNIE na mail [email protected]. Przyjmuję tylko osoby kompetentne dlatego w podaniu proszę coś napisać od siebie np. dlaczego chcecie pracować w gazecie.
P.S. Ryby i inne zwierzęta futerkowe nie wchodzą w grę!

Gogar 09-01-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 1834181)
Ten artykuł odnosi się głównie do grupy technicznej, która ma zapewnić forum ;) Zarząd mediów zdecydował, że na razie braku konstytucji wytykać nie będziemy... (śmiać się będziemy czytając ją, jeżeli powstanie oraz wytykając w niej błędy...)

Forum powstanie już dzisiaj, zajmie się tym NikastShynix. Potrzebuję, żeby skontaktował się ze mną przywódca lub jakiś przedstawiciel grupy konstytucyjnej, aby wraz z Korektorem ustalił działy i zamknięte podfora dla poszczególnych grup społecznych.
Informuję również, że stworzony został nowy chat w serwisie polchat.pl, wszystkich posłów i ministrów, którzy uczestniczą w obradach proszę o ściągnięcie programu ICeQ, aby czat był łatwiejszy w obsłudze i bardziej przejrzysty. Nazwa nowego pokoju zostanie rozesłana na PW przez Korektora.

Pozdrawiam.
Wszelki kontakt na:
6484638
[email protected]

Ojciec Dyrektor 09-01-2008 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1834123)
WSZYSCY, którzy chcą się dołączyć, niech koniecznie piszą na mój służbowy mail [email protected] albo na PW. Preferuję mail. Nie piszę sam PW, ponieważ mam bardzo mało czasu wolnego.

Każdy kto posiada stanowisko szefa resortu itp. niech założy sobie służbowego maila na Onecie w domenie @vp.pl Oczywiście tyczy się to do każdego, kto jeszcze owego maila nie ma. Thx.

Oj oj tylko nie onet po 5 latach przeszedłem na gmail i odczułem WIEEELKA różnice.

Gtyk 09-01-2008 17:46

moze byc ciekawe, z checia sie wlacze ;)

Kedven 09-01-2008 17:50

Dzisiaj w ogóle będą obrady? ^^

@Vagraav
powiedz do Korkowi xdd

Smetana 09-01-2008 18:23

A ja dalej nie wiem jaki to ma sens głębszy.

Ojciec Dyrektor 09-01-2008 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1834294)
A ja dalej nie wiem jaki to ma sens głębszy.

Przykład : http://www.sarmacja.org

Mapa_Europy 09-01-2008 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raf420 (Post 1833591)
Ja mogę zostać przywódcą waszego elektoratu (ojcem dyrektorem) albo kardynałem kościoła "ble ble" państwa. xD

ZARAZ, ALE TO JA PIERWSZY POPROSIŁEM O TEN URZĄD :D

Korektor 09-01-2008 20:01

Witam,
Pragnę poinformować, że z dniem 9.01 br. powołane zostało ministerstwo gospodarki, jako realizacja programu gospodarczego, sporządzonego przez Nikasta. Zastąpi ono pomysł powstania ministerstwa handlu.

Szefem nowo powstałego resortu został Vangraav.
Ponadto powołałem rzecznika rządu - Gtyka.

Zmieniamy pokój obrad na:
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=obrady

Wg wniosku grupy technicznej. Zawdzięczamy istnienie nowego pokoju Gogarowi. Wersja beta forum będzie dostępna już dzisiaj! Dzięki zaangażowaniu grupy technicznej, a w szczególności Nikasta.

Kedven 09-01-2008 20:07

A kiedy odbędą się najbliższe obrady?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25.