![]() |
Cytuj:
|
Niestety dużo ludzi ma teraz racje :/
- Pallek stracił zasięg czyli to co najgorsze dla niego w tym upie ;/ ( przed updatem siedzialem pallkiem na poh bijąć gsy przez cały ekran z royalkow a teraz musze siedziec na guardach ;/) Jedyne co zyskał to to że assasin stary nie niszcza sie po 1 strzale. - Knight nic nie zyskał tylko stracił ;/ Jedyne co mozna powiedziec ze zyskał to te nowe zaczarowane bronie ale i tak są do dupy ;/ Stracił na leczeniu i to duzo. przed upem 80~ Ek który ma swojego uhmakera mogl pojsc na D-lair i bez problemu tak expic poniewaz uhy ma za darmo a po upie musi kupowac jakies health potiony które sa droższe i gówno dają ;/ - Sorc i Drut chyba wiedza wszyscy co zyskali i ze nic nie stracili na tym upie ;/ Według mnie jesli chodzi o wmiare zabalansowanie profesji to powinni zrobic tak żeby połączyc wszystko co mial sorc na tibi 7.92 i to co mial knight i pall na tibi 8.0 a druida ewentualnie trosze polepszyc zeby byl na poziomie sorca i była by gitara ;/ ale nie..... cipsoft musi wymyślać jakieś gowna i robic z tibi Lineage albo inne tego typu gry ;/ Tibia schodzi na psy ;/ Pozdrawiam |
Cytuj:
Śmieszny jesteś stawiając gre, w którą gra kilkanaście milionów osób na równi z pixelowatymi ludzikami, gdzie średnio jest 40-50tys osób online. Btw. akurat tam nie ma takich durnot jak w tibi, a żeby sensownie poexpić trzeba mieć party (nikt nie lata solo po najsilniejszych mobach z big zyskiem w dodatku mając medium lvl) 0.o |
Cytuj:
myślałem o 8.1 :) |
To jest temat o upie czy o huncie na wrl? Bo straciłem orientacje. :|
|
Hah, ładny exp ;] Tak, to tylko zwierzęta potrafią ;<
btw. gz 100 lvl :) @edit3 Jak widzę na razie 14-15 bp sd było na początku i 6 bp great mana potions. Po dwóch i pół godziny następne 13 bp sd i 7 bp potionów. Po 120 minutach (około 290 min filmu) next 13 bp sd i 7 bp manasów. W międzyczasie sprzedał gs silka xP. 439 minuta - chyba ostatnia wyprawa po runy i potiony i znowu 13 bp sd i 9 bp manasków. 08:11 Using one of 115 great mana potions... 08:05 Using one of 838 spell runes... 08:34 Using one of 779 spell runes... 08:36 Using one of 140 great mana potions... 08:54 Using one of 782 spell runes... 08:57 Using one of 134 great mana potions... 09:14 Using one of 783 spell runes... 09:17 Using one of 179 great mana potions... @down Problemy techniczne ;P |
Cytuj:
to dlaczego Tobie sie jeszcze tak nie udalo?:p |
Cytuj:
LDS 129 ek wastuje na D-lair edron >.> ofc 7.92 http://i12.tinypic.com/5xxfdcy.jpg |
Cytuj:
@down Nie chce mi sie, juz 100 osob mnie o to pytało -.-'' |
Cytuj:
@UP To napisz 1 ogolny poradnik i nie bedzie wiecej pytan. :P |
Czarne tło do Tibii ja miałem np. od ... BlackD Proxy ;d
Rybcia gz filmu !! :D |
<< Jakbyscie mieli takiego ryja, to wolelibysscie spac w dzien i grac po nocach coby was nikt nie ogladal. Zdjecie ryby, thx etoric :*
|
Cytuj:
btw dzięki ze mnie promujesz, znowu będzie mi stado napalonych neokidów w twoim wieku spamowalo na gg ;* |
Ryba Gratz 100 Lvl :D GoGoGo 150 - 200 - 250 -300 :D
@Przypomnialo mi sie jak graliśmy z bahą i revilsem na otsie tzn: Baha , Revciu , Yks , Aquarel :D |
Get-a-life !
Co Tibia robi z ludźmi.. |
@up
Co za kretyn,on ma teaz ferie,wiec mzo sobie chyba na takie cos pozwolic,prawda? |
Cytuj:
|
A Ty byś się nie wkurzył jakby jakiś dzieciuch wrzucał twoje fotki i mówił, że wyglądasz jak lamus?
Boli was to, że posiedział sobie 9h przed kompem ^^? Sami, gdybyście mieli druta na 90+ lvl i kase, do tego wolny czas pewnie expilibyście ile wlezie. Ja tam go podziwiam, że dał radę. |
Humm filmu nie obejzalem, ale loocik nawet...
9h przed kompem robi wrazenie ja z 3-4h wysiedzialem max i to tez z nudow.. nigdy jakos nie mialem tak zeby isc i 'nie zejde dopoki nie wbije 90' czy cos w tym stylu A co do niektorych co sie tak jaraja wyczynem (jednorazowym zreszta) ze 9h przed kompem... to popatrzcie osbie na Taifuna (oczywiscie kiedys) i na tego ownera co bardziej expil niz zabijal (ludzi) to chyba codziennie expil na wrl po mniej wiecej tez chyba tyle godzin... PS tibia 7.4 najlepsza gz i pozdro ;) |
Cytuj:
@offtop Po napisaniu 500 postow licznik wiecej nie liczy? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |