Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Arturo Soprano 19-01-2008 20:34

@Jun'Ior

Kazaliscie nie interesowac sie sprawa Keppha, to wy nie interesujcie sie sprawami Oath :).

Aphydioon 19-01-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 1852002)
Nowy owner Sollego nie ma pojęcia o grze msem, jak widać na filmiku.. Chciał Was na hp wziąść (bez utamo xd)? Z utamo na pewno spierdolilby do statku/temple po tym, jak mwall by znikł 8o

Kogo to obchodzi czy ma pojęcie czy nie ma ? Padł i tyle

Volshio 19-01-2008 20:41

jedyne co wedlug mnie moze przeszkodzic Rise w pokonaniu Oath to kasa, wiadomo ze Oath ma sporo kasy w zapasie ;)

Kafffffar 19-01-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 1852002)
Nowy owner Sollego nie ma pojęcia o grze msem, jak widać na filmiku.. Chciał Was na hp wziąść (bez utamo xd)? Z utamo na pewno spierdolilby do statku/temple po tym, jak mwall by znikł 8o

dokladnie tak :) bylo nas tylko 5 bo nie zdazylismy sie zebrac;d szlismy po sathoza a akurat solle zalogowal i biegl na statek.Dlatego jest nas 5;p z drugiej strony jak by marlewoi udalo sie stanac na miejscu mwala to manassy by solle nie pomogly juz bo dolecialo by nastepne 5 osob :)

Volshio 19-01-2008 20:46

@
Kafar

w sumie mogliscie poczekac jeszcze z dolaczeniem do wojny i poczekac na lepsza okazje i ubic wiecej osob
ale to tylko moje zdanie ;)

Kafffffar 19-01-2008 21:15

@up
nikt juz nie chcial czekac 8o

Madzinia 19-01-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano (Post 1851923)
@up

Nie wiesz o co chodzi to po co sie odzywasz?

To była bardziej kpina niż zapytanie ale jeżeli masz odpowiadać swoimi głupimi tekstami i próbujesz mnie atakować to w ogóle się idioto nie udzielaj , bo jak dla mnie możecie sobie nawet dzieci porobić mnie to wielkie g*wno obchodzi.

Kivivi 19-01-2008 23:46

GZ fragów.

Z chęcią bym dołączył do wojny ale mój 70 lvl chyba nie ,,pomoże"-pasuje??

@Dosyc jeśli twoja wypowiedź nie jest związana z tematem to sie nie wypowiadaj:)

Gogar 20-01-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zomarrr (Post 1851329)
PS. Jeśli chodzi o Nashgana to mój RL oni zrobili w huja RUSELA i innych żeby był odhuntowany tzn. powiedzieli ze to nweonwer zgadza sie ale tylko przez czas feri bo prawdziwy nashgan wyjechal w gory a jak przyjedzie to powiedzial mi ze albo beda sharowac ta postac albo sprzeda ja

Chyba Ci kulę wciska ;] A nawet jeśli prawda, to po chuj tutaj to piszesz? Chcesz żeby Oath to zobaczyło i znowu go hunciło? Ale Ty jesteś głupi Mateuszku ;d (bo tak chyba masz na imię)

Dosyc 20-01-2008 00:39

Pytanie:
Kto to jest fureyka?

Odpowiedz:
Złośliwa narośl wokuł p*zdy

haha xd

wiem że niesmaczne

przepraszam ;P

Dosyc 20-01-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kivivi (Post 1852410)
GZ fragów.

Z chęcią bym dołączył do wojny ale mój 70 lvl chyba nie pomorze;/

Za to Ty sobie pomóż korepetycjami z Polskiego

Zomarrr 20-01-2008 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1852493)
Chyba Ci kulę wciska ;] A nawet jeśli prawda, to po chuj tutaj to piszesz? Chcesz żeby Oath to zobaczyło i znowu go hunciło? Ale Ty jesteś głupi Mateuszku ;d (bo tak chyba masz na imię)

Oooo pisze to bo byl post o nasganie i napisałem prawde a jesli by to mialo pomóc w wywaleniu nashgana z oath to bylo by dobrze... jednego mniej z tej bandy....a tak wogole to kim jestes ze znasz moje imie i nazywasz mnie glupkiem

Nocha 20-01-2008 01:17

Kafar~

Nie na temat ;D

Kafar~ czy ty przypadkiem nie wysylasz keyloggerow na e-maile ludziom sprzedajacym postacie na allegro Panie Amigo_1990?:>. Szkoda mi slow na ciebie wiec nie bede sie wiecej wypowiadal :)

btw. Jestem za Rise.

Kafffffar 20-01-2008 01:32

Tak wysylam keylogery ludzia z alegro a w nocy wymykam sie z domu i zabijam niewiernych pogan.Nie wiem kto Ci takich bzdur naopowiadal.A Amigo_1990 to moj email ale nie wysylam nim zadnych hackow, nie byl bym tak glupi zeby z emalia ktorego zna tyle osob (bo na movie podawalem) wysylac keylogery.

Mareb Isus

Jan 19 2008, 23:12:25 CET Killed at Level 121 by Feyrety The Wolf
and by Kafarotwaty Kafar

Podoba mi sie takie wejscie;d

Jutro dam recka z jego deda.

Btw. 1 ludzik juz sie wyplacil ,a 2 ma zamiar zaplacic;)

Xaaro 20-01-2008 02:15

Zomar~

Widze RLi lubisz kablować Zomar...

@Kafar~
no rzeczywiście ładne wejście w wojne ;)

Zomarrr 20-01-2008 03:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaaro (Post 1852621)
Widze RLi lubisz kablować Zomar...

@Kafar~
no rzeczywiście ładne wejście w wojne ;)

tu nie chodzi o kablowanie ale mnie takie cos w*****a znam go i jestem pewien ze by nigdy nie doszedl do oath gdyby nie to ze mial hunte.. poprostu jest taka cipka i wszyscy dobrze go znaja////a

Jezior666 20-01-2008 03:09

@Fureyka

powiem Ci tyle wez ogarnij sie w rl zyciu i przestan dawac dupy murzynowi wiadomo o kogo chodzi Russel :] i zal mi was ze dajcie sobie jakies commenty z dupy typy Locatian : Anthony Pe*is :] dla mnie to nie wzruszajace ale zalosne i pier*oli mnie to ze wy sie tam nacieracie wazelina na rl.

P.S twoja cnota jest znana na calym servie :D

Endrju88 20-01-2008 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zomarrr (Post 1852654)
tu nie chodzi o kablowanie ale mnie takie cos w*****a znam go i jestem pewien ze by nigdy nie doszedl do oath gdyby nie to ze mial hunte.. poprostu jest taka cipka i wszyscy dobrze go znaja////a

Zomar nie w*******aj się jak nie wiesz o co chodzi, bo widze właśnie że nie wiesz...

Gogar 20-01-2008 12:16

Zomar, jeśli ta akcja nashgana, o której mówisz jest prawdziwa i nie wypali przez Ciebie, to na jego miejscu nieźle bym Ci wpierdolił ;d

Llein 20-01-2008 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jezior666 (Post 1852656)
@Fureyka

powiem Ci tyle wez ogarnij sie w rl zyciu i przestan dawac dupy murzynowi wiadomo o kogo chodzi Russel :] i zal mi was ze dajcie sobie jakies commenty z dupy typy Locatian : Anthony Pe*is :] dla mnie to nie wzruszajace ale zalosne i pier*oli mnie to ze wy sie tam nacieracie wazelina na rl.

P.S twoja cnota jest znana na calym servie :D

Lol, człowieku to Ty się powinieneś ogarnąć. Do tego jebany rasista, pfft.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15.