![]() |
@Jun'Ior
Kazaliscie nie interesowac sie sprawa Keppha, to wy nie interesujcie sie sprawami Oath :). |
Cytuj:
|
jedyne co wedlug mnie moze przeszkodzic Rise w pokonaniu Oath to kasa, wiadomo ze Oath ma sporo kasy w zapasie ;)
|
Cytuj:
|
@
Kafar w sumie mogliscie poczekac jeszcze z dolaczeniem do wojny i poczekac na lepsza okazje i ubic wiecej osob ale to tylko moje zdanie ;) |
@up
nikt juz nie chcial czekac 8o |
Cytuj:
|
GZ fragów.
Z chęcią bym dołączył do wojny ale mój 70 lvl chyba nie ,,pomoże"-pasuje?? @Dosyc jeśli twoja wypowiedź nie jest związana z tematem to sie nie wypowiadaj:) |
Cytuj:
|
Pytanie:
Kto to jest fureyka? Odpowiedz: Złośliwa narośl wokuł p*zdy haha xd wiem że niesmaczne przepraszam ;P |
Cytuj:
Za to Ty sobie pomóż korepetycjami z Polskiego |
Cytuj:
|
Kafar~
Nie na temat ;D
Kafar~ czy ty przypadkiem nie wysylasz keyloggerow na e-maile ludziom sprzedajacym postacie na allegro Panie Amigo_1990?:>. Szkoda mi slow na ciebie wiec nie bede sie wiecej wypowiadal :) btw. Jestem za Rise. |
Tak wysylam keylogery ludzia z alegro a w nocy wymykam sie z domu i zabijam niewiernych pogan.Nie wiem kto Ci takich bzdur naopowiadal.A Amigo_1990 to moj email ale nie wysylam nim zadnych hackow, nie byl bym tak glupi zeby z emalia ktorego zna tyle osob (bo na movie podawalem) wysylac keylogery.
Mareb Isus Jan 19 2008, 23:12:25 CET Killed at Level 121 by Feyrety The Wolf and by Kafarotwaty Kafar Podoba mi sie takie wejscie;d Jutro dam recka z jego deda. Btw. 1 ludzik juz sie wyplacil ,a 2 ma zamiar zaplacic;) |
Zomar~
Widze RLi lubisz kablować Zomar...
@Kafar~ no rzeczywiście ładne wejście w wojne ;) |
Cytuj:
|
@Fureyka
powiem Ci tyle wez ogarnij sie w rl zyciu i przestan dawac dupy murzynowi wiadomo o kogo chodzi Russel :] i zal mi was ze dajcie sobie jakies commenty z dupy typy Locatian : Anthony Pe*is :] dla mnie to nie wzruszajace ale zalosne i pier*oli mnie to ze wy sie tam nacieracie wazelina na rl. P.S twoja cnota jest znana na calym servie :D |
Cytuj:
Zomar nie w*******aj się jak nie wiesz o co chodzi, bo widze właśnie że nie wiesz... |
Zomar, jeśli ta akcja nashgana, o której mówisz jest prawdziwa i nie wypali przez Ciebie, to na jego miejscu nieźle bym Ci wpierdolił ;d
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |