![]() |
No i gdzie jest Edziu?
Ja chcem Edzia i Jozina żeby zrobił Jebut! 9/10 |
eehhehe dobrą beke z tego miałem ;D jak dla mnie świetne, haha sam nie wiem czemu :D
|
heh... fajne ten fake ;] czekam na next part
|
Odświeżam bo to fajny fejk i nie chce zeby spadl na druga strone.RÓB!!!
|
Weź się utop...do bani
|
Ello Frajerro
-.- |
Cytuj:
i czekamy na następne fake ocena to 8/10:cup: |
"Edzio: A ten ogon to prawdziwy?" 8o
Puaaaaa genialne ! :D 10/10 ! wielkie gratz !:D Smiechowy fake :D :confused: |
Tak jak hubbka powiedziaj UTOPIC SIE
|
@offtop No to już po inteligentnych komentach przyszły dwie najgorsze zarazy forum... Hagi-Magi(co mu sie ojciec garbi) i Hubkaa(pedał z podwórka) :( a takie fajne komentarze były ludzie byli dla ciebie mili (prawie zawsze :D) nikt sie nie kłócili a tu ... SRAKA
@topic pięknie proszę next part's =] :cup: |
@up
Spieprzysz wkońcu z tego forum, idioto? Bo mam już dość twoich niby inteligentnych tekstów,które są bardziej po*****e niż Ty. |
@up
Nic nie może być bardziej pojebane niż on xDxDxD edit: COFAM TO CO WŁASNIE NAPISAŁEM!NIE CHCĘ SIĘ Z NIKIM KŁÓCIĆ! |
@Osar_Delving ŚMIERDZISZ!
|
Cytuj:
@Down Dobra, zaliczony. Nic do Ciebie nie mam, to był mały test, żeby sprawdzić czy jesteś nubem, który uważa się za mastaha. P.s. edytuj posty. @5down: Suxisz. |
Kto powiedział, że jestem misczem?
NIE JESTEM MISTRZEM!!!! JESTEM NOWY I SIĘ DO TEGO PRZYZNAJĘ! Cofam to co powiedziałem:) NIe chę się z nikim kłócić:-) |
Właśnie. Ja tu rządze więc możecie spieprzać.
|
skonczcie, to sie zaczyna robic zalosne.
jeszcze komunista przeglada temat -.- kolejny kretyn ^^ |
dużo tutaj postów widze to kłótnie...
przestańcie spamować forum kłótniami i zacznijcie spamować prośbami o next part :):) |
Please next part =]
@offtop Dzieciaki.... dajcie sobie wała...na forum zostaje wiec możecie sobie w dupę wsadzić wasze teksty "spieprzaj z tego forum" albo "ja tu żądze wiec możecie spieprzać" bo spamicie i nie sepleńcie jest coś takiego jak edytor Textu.. :spam: na serio proszę dalsze odcinki Edzia :D |
@up
A ja proszę o to co Koper... Proste nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |