Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Eternia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=216)
-   -   Eternia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164681)

Sibutu 12-02-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damian2501 (Post 1895848)
A Tak mowiac o Polakach :D to wkoncu sie zmobilizowaliscie i wygraliscie OB :D i tak druga strona to jest "wkoncu" dobra gildia "Polaniie" ktora da rade Decessus... :D

A co do "Bysena" :D to GZ ze go ubiliscie (Ogladalem filmik i widac jak Szwed sam chcial zebyscie go ujebali, wcale nie uciekal chociarz Endy... ubijal nOObow ktorzy go blokowali) :D

Podobno mial kicka.

@Jerhyn

Co tam Jerhynku? Mialem juz pasc, mam czekac, az w lipcu spadnie snieg i wygracie wojne?

damidajlek 12-02-2008 20:55

Mial kicka, mogl uciec spokojnie i w ogule by niewalczyl (watpie)

Szczykus 12-02-2008 21:24

Jak byl OB w ank co nie walczyli Polaniie to Bysen mial wielkiego laga :P jest to pokazane na filmie. Wiec to ze teraz mial kicka jest prawdopodobne ...

Fagaro 12-02-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damian2501 (Post 1895848)
A co do "Bysena" :D to GZ ze go ubiliscie (Ogladalem filmik i widac jak Szwed sam chcial zebyscie go ujebali, wcale nie uciekal chociarz Endy... ubijal nOObow ktorzy go blokowali) :D

Padl bo mial kicka/freeza. Zobacz jego cama z poprzedniej bitwy jak nagrane byly freezy. Idzie razem z cala gildia, 5 sekund przerwy i jest sam na pustyni. WIedzial jakiego ma neta a mimo to wyszedl do bitwy.

Damian2501 12-02-2008 21:58

@@ Moffler ---o czym ty mowisz. pk, a pvp to inna kwestia zupelnie. wpisales sobie 124lvl i myslisz, ze jestes madry?

'"Polaniie" ktora da rade Decessus... '
nie zapominajmy raczej o Night.

Ten Lvl wbilem jak jeszcze grałem w tibie... i jak ci pajacu cos nie pasuje to Przyjedz do Bytomia to pogadamy!!! Za dawnych dobrych czarow gdy na Eterni rzadzili Polacy to ty nawet o tej grze nie slyszales wiec nie udawaj teraz takiego Chojraka, bo według mnie jestes zwyklym nOObem... W Jednym musze ci przyznac racje, Prawda zapomnialem wpisac o Night...

Aha nicku nie podam bo juz to jest nie wazne, ale moja postac miała "delete", powodow nie podam :p:p:p

Damian2501 12-02-2008 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 1896284)
Padl bo mial kicka/freeza. Zobacz jego cama z poprzedniej bitwy jak nagrane byly freezy. Idzie razem z cala gildia, 5 sekund przerwy i jest sam na pustyni. WIedzial jakiego ma neta a mimo to wyszedl do bitwy.

Hehe, to dobrego ma neta wie kiedy siadać :D Jak expił (bo wkoncu wbił 200lvl przy tym necie) to mu nie siadał przynajmniej ja tak widziałem a na OB akurat :D hehe

Przypomina mi sie moja historia z netem (to jeden z powodow dlaczego nie gralem juz w tibie :D)

Damian2501 12-02-2008 22:18

Ogladalem ten jego filmik i zauwazylem ze jak go kicklo i ponownie sie zalogowal w temple na edron to mial cale eq na sobie... i niewiem czy to tylko u mnie tak pokazalo czy to jakis debug ;/

Moffler 12-02-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damian2501 (Post 1896289)
@@ Moffler ---o czym ty mowisz. pk, a pvp to inna kwestia zupelnie. wpisales sobie 124lvl i myslisz, ze jestes madry?

Ten Lvl wbilem jak jeszcze grałem w tibie... i jak ci pajacu cos nie pasuje to Przyjedz do Bytomia to pogadamy!!! Za dawnych dobrych czarow gdy na Eterni rzadzili Polacy to ty nawet o tej grze nie slyszales wiec nie udawaj teraz takiego Chojraka, bo według mnie jestes zwyklym nOObem... W Jednym musze ci przyznac racje, Prawda zapomnialem wpisac o Night...

Aha nicku nie podam bo juz to jest nie wazne, ale moja postac miała "delete", powodow nie podam :p:p:p

to wlasnie swoje noobostwo ukazujesz w ten sposob, grozac mi, itp. tak naprawde szkoda mi cie, ze musisz operowac obelgami by starac sie mi dopiec. mozliwe, nie gram w tibie az tak dlugo i szczerze mowiac nie przywiazuje do tego wagi.

Szczykus 12-02-2008 23:09

Damian2501 mam małą prośbe, pisz w jednym poście to co chcesz, a nie w dziesięciu bo to denerwujące jest ... Dasz rade ??

Kapitan Chrupek 13-02-2008 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damian2501 (Post 1896289)

Ale śmieszny jestes hahaha :D padam ;x

Fagaro 13-02-2008 02:57

124 polak z delatem, Pottri? I przypomnij mi czasy kiedy na eterni rzadzili polacy bo nie pamietam :(

Meravion 13-02-2008 12:39

Troche dziwnie tak 3x posta pod postem pisać. Nie lepiej edit?

Pozatym nie możesz jechać Mofflerowi, że on o tej grze nie wiedział jak Ty grałeś bo nie wiesz o nim nic

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damian2501 (Post 1896311)
Hehe, to dobrego ma neta wie kiedy siadać :D Jak expił (bo wkoncu wbił 200lvl przy tym necie) to mu nie siadał przynajmniej ja tak widziałem a na OB akurat :D hehe

Z tego co mi wiadomo (chociaż nie wiem czy 100 % w tym jest) Bysen ma nowego ownera

Damian2501 13-02-2008 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 1896808)
124 polak z delatem, Pottri? I przypomnij mi czasy kiedy na eterni rzadzili polacy bo nie pamietam :(

Ile grasz juz na Eternii?
Jezeli dosyc dlugo, to moze pamietasz pierwszego ownera z postaci Demon Eye?? Chodzilem razem z nim na DL, Demony, BK

I na Eterni polacy rzadzili z samego poczatku... gdy Eternia powstała (niewiem czy pamietasz...)

Sibutu 13-02-2008 13:00

Jasne, rzadzili, moze twoja stolica ab'dendriel, a od poczatku byli tu szwedzi, idz sie doedukuj, dziecko neostrady, ktore nie ma chara a tak czy siak uzaleznienie jest tak silne, ze siedzi i spamuje tibia.pl, bo przeciez tibia.de czy official forum jest po angielsku i to juz jest bariera nie do przejscia.

Lord Wlodek 13-02-2008 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sibutu (Post 1897093)
Jasne, rzadzili, moze twoja stolica ab'dendriel, a od poczatku byli tu szwedzi

Gówno wie a sie wypowiada

Netherlands <3

Sibutu 13-02-2008 13:09

Chodzilo mi o to, ze to nie byli polacy, drogi Wlodzimierzu bez main chara, kiedy w koncu zrozumiesz, ze anonimy glosu nie maja?

Damian2501 13-02-2008 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sibutu (Post 1897093)
Jasne, rzadzili, moze twoja stolica ab'dendriel, a od poczatku byli tu szwedzi, idz sie doedukuj, dziecko neostrady, ktore nie ma chara a tak czy siak uzaleznienie jest tak silne, ze siedzi i spamuje tibia.pl, bo przeciez tibia.de czy official forum jest po angielsku i to juz jest bariera nie do przejscia.

Ty i Twoj Stary to dzieci NEO... Szwedi wbili na Eternie pol roku po jej zalozeniu i nie w*******aj sie bo gram (gralem od samego poczatku Eternii, a Jezel chodzi o tiba.com to tam tez sie wypowiadam i nie widze tam wcale ciebie (przecierz jestes taki doswiadczony w angielskim)

Sibutu 13-02-2008 13:13

Jadac mi po starym, pokazujesz swoj poziom, 13 latku, kiedy Eternia powstala, ty jeszcze byles w podstawowce i uczyli cie rysowac w paincie. A teraz co? Nie masz chara, nie masz glosu, bye.

Damian2501 13-02-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sibutu (Post 1897107)
Jadac mi po starym, pokazujesz swoj poziom, 13 latku, kiedy Eternia powstala, ty jeszcze byles w podstawowce i uczyli cie rysowac w paincie. A teraz co? Nie masz chara, nie masz glosu, bye.

Zes dopierdolil teraz HAHAHAHAH 13 latek, zal mi ciebie
Kiedy ja mialem 13 lat ty staremu loda jeszcze ciagles na Dziendobry

I za to ty masz zajebistego chara HAHAHAHAH (Nie dlugo juz takim kozakiem bedziesz)

Sibutu 13-02-2008 13:17

A ty nie masz zadnego i nic mi nie zrobisz, bo jak po mnie wlecisz, po prostu wejde za bramke levelowa desert questa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22.