![]() |
Cytuj:
@Jerhyn Co tam Jerhynku? Mialem juz pasc, mam czekac, az w lipcu spadnie snieg i wygracie wojne? |
Mial kicka, mogl uciec spokojnie i w ogule by niewalczyl (watpie)
|
Jak byl OB w ank co nie walczyli Polaniie to Bysen mial wielkiego laga :P jest to pokazane na filmie. Wiec to ze teraz mial kicka jest prawdopodobne ...
|
Cytuj:
|
@@ Moffler ---o czym ty mowisz. pk, a pvp to inna kwestia zupelnie. wpisales sobie 124lvl i myslisz, ze jestes madry?
'"Polaniie" ktora da rade Decessus... ' nie zapominajmy raczej o Night. __________________ Hail Ferrum Cruentus! Ten Lvl wbilem jak jeszcze grałem w tibie... i jak ci pajacu cos nie pasuje to Przyjedz do Bytomia to pogadamy!!! Za dawnych dobrych czarow gdy na Eterni rzadzili Polacy to ty nawet o tej grze nie slyszales wiec nie udawaj teraz takiego Chojraka, bo według mnie jestes zwyklym nOObem... W Jednym musze ci przyznac racje, Prawda zapomnialem wpisac o Night... Aha nicku nie podam bo juz to jest nie wazne, ale moja postac miała "delete", powodow nie podam :p:p:p |
Cytuj:
Przypomina mi sie moja historia z netem (to jeden z powodow dlaczego nie gralem juz w tibie :D) |
Ogladalem ten jego filmik i zauwazylem ze jak go kicklo i ponownie sie zalogowal w temple na edron to mial cale eq na sobie... i niewiem czy to tylko u mnie tak pokazalo czy to jakis debug ;/
|
Cytuj:
|
Damian2501 mam małą prośbe, pisz w jednym poście to co chcesz, a nie w dziesięciu bo to denerwujące jest ... Dasz rade ??
|
Cytuj:
Ale śmieszny jestes hahaha :D padam ;x |
124 polak z delatem, Pottri? I przypomnij mi czasy kiedy na eterni rzadzili polacy bo nie pamietam :(
|
Troche dziwnie tak 3x posta pod postem pisać. Nie lepiej edit?
Pozatym nie możesz jechać Mofflerowi, że on o tej grze nie wiedział jak Ty grałeś bo nie wiesz o nim nic Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli dosyc dlugo, to moze pamietasz pierwszego ownera z postaci Demon Eye?? Chodzilem razem z nim na DL, Demony, BK I na Eterni polacy rzadzili z samego poczatku... gdy Eternia powstała (niewiem czy pamietasz...) |
Jasne, rzadzili, moze twoja stolica ab'dendriel, a od poczatku byli tu szwedzi, idz sie doedukuj, dziecko neostrady, ktore nie ma chara a tak czy siak uzaleznienie jest tak silne, ze siedzi i spamuje tibia.pl, bo przeciez tibia.de czy official forum jest po angielsku i to juz jest bariera nie do przejscia.
|
Cytuj:
Netherlands <3 |
Chodzilo mi o to, ze to nie byli polacy, drogi Wlodzimierzu bez main chara, kiedy w koncu zrozumiesz, ze anonimy glosu nie maja?
|
Cytuj:
|
Jadac mi po starym, pokazujesz swoj poziom, 13 latku, kiedy Eternia powstala, ty jeszcze byles w podstawowce i uczyli cie rysowac w paincie. A teraz co? Nie masz chara, nie masz glosu, bye.
|
Cytuj:
Kiedy ja mialem 13 lat ty staremu loda jeszcze ciagles na Dziendobry I za to ty masz zajebistego chara HAHAHAHAH (Nie dlugo juz takim kozakiem bedziesz) |
A ty nie masz zadnego i nic mi nie zrobisz, bo jak po mnie wlecisz, po prostu wejde za bramke levelowa desert questa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |