![]() |
To było pisane specjalnie, inteligencie :>
|
Cytuj:
jak tfoja stara |
Widac ze biedny chlopczyk ma bogatego tatusia lub mamusie i w szkole koledzy go jakos tak nie lubia to musi znalesc srodowisko w ktorym bedzie mial szacunek i bedzie czul sie dowartosciowany :)
|
Cytuj:
|
nabq , co 3h hackujesz sie od początku? bo juz 4 filmy widzialem jak sie hackuje xD :baby:8o:cup:
|
Cytuj:
|
...
dlaczego mi sie wydaje ze na poczatku chciales dobrze, chciales upozorowac hacka, ale poniewaz Ci nie wyszlo zaczales robic sobie jaja i udawac ze od poczatku celem tego tematu bylo ironiczne prowadzenie klotni z innymi uzytkownikami :) ktos odebral to podobnie?
Your`s JotAeSIEKa |
@Bajtunio
Widzę, że z każdym kolejnym postem pokazujesz swoją inteligencję... a raczej jej brak. Szukasz kolegów? To miejsce nie jest do tego stworzone. Specjalnie dla Ciebie chyba zrobią światowy dzień kontroli męskich 'cytopyg'... I jeszcze jedno! Benciemy pszyjaciułmi?!oneone11 |
Przecież na odległość widać że to prowokacja... a wy sie daliście w to wciągnąć : | On z was kpi przed monitorem śmiejąc się że łyknęliście a wy sie produkujecie nad jego osobą : \
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Nie kłóć się z głupcem bo ludzie nie zobaczą różnicy". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
do autora w ogole...
Wpuscic dzieci +3 (badz po urodzinach/innych swietach... kasa na itemki o.O) lata z neostrada na kompa to tak bedzie... Ehhh zal.neo:baby: on chyba naprawde nie ma przyjaciol i mu a w rl zle sie wiedzie... |
Cytuj:
Znam takich ktorym sie niezle wiedzie a w wieku 15 lat mozesz im wlozyc w dupe kij o obwodzie 20cm :P |
moze ktos spojla napisac? bo nie chce mi sie ogladac xd
down@ chodzilo mi bardziej o eq ktore ma na sobie xd |
Cytuj:
Ten debil hackuje samego siebie Uderz w puchara :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Pl ?? _/ heh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |