![]() |
Zwróć też uwagę na religię. Biorąc komunię swiętą przysięgałeś, że nie będziesz pił do 18 roku życia, ale dla większości osób to nie ma nic do rzeczy B)
|
A ja składam teraz następną taką przysięgę na bierzmowanie ; p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Alkohol be, jestem abstynentem.
<Czeka aż ucichną śmiechy> Ale rly, nawet szampana na nowy rok nie piję> <Czeka aż przestaną lecieć pomidory i pieluchy> |
Cytuj:
Co do tematu, pierwszy raz piłem w wieku 14(?), ale to jedno piwo i później aż do sylwestra w wieku 15 lat, nic... a po sylwku przez rok zero picia. : D A teraz regularnie co tydzień w sobotę, ale to tak 2-3 piwka albo kapeczkę wódki, którą swoją drogą ubóstwiam. ^^ Cytuj:
|
Ta przysięga przy komunii... ona nie może być wiążąca skoro jest nieświadoma. Chyba, że ktoś był wtedy w pełni świadom. Ja nie;)
P.S. zawsze kiedy piszę posta na tym forum jestem ciekaw jak będzie zinterpretowany przez użytkowników :) |
Cytuj:
|
Dobra teraz troche popostujemy.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
16 lat - prawko 18 lat - papierosy 21 lat - alkohol I to jest ustawione odgornie przez rzad. A co do broni to kazdy stan ma wlasna polityke. Ogolnie zakazany owoc o wiele lepiej smakuje bo dostajemy troche adrenalinki gratis(rodzice sie kapna? sasiad zauwazy?). Kiedy osiagnalem ukochana liczbe 18 lat nic sie nie zmienilo poza sporadycznym piciem w domu z tatkiem =] @offtop Wieszok - pisze sie alkoHol a nie alkoCHol ;-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak dla mnie jeśli ktoś po alkoholu nie zaczyna się zachowywać jak idiota to niech sobie pije bez względu na to ile ma lat. Znam 15-latków szczycących się tym, że wypili pół wina i piwo i rzygali i są elo. Ale to nie jest elo... ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ano... Pod presją się nie liczy. Poza tym, nie przypominam sobie takiego elementu komunii.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:59. |